Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с ел. цигара
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Проблем с ел. цигара
Здравейте , имам един проблем с електронната цигара . Ако някой използва такава моля да помага .
Днес сложих нов филтър и когато си дръпнах започна да свети лампичката продължително и започна да загрява реотана и цялата предна част където са батериите . Аз съответно махнах филтъра и видях , че пуши от реотана ! Започнах да развивам нажежения реотан и когато разглобих цигарата отпред продължи да свети все едно някой пуши . Оставих я на терасата да се охлади и сега когато сложа реотана се повтаря същата история дори без филтъра си пуши .. Ако някой знае как мога да я оправя да пише .
Днес сложих нов филтър и когато си дръпнах започна да свети лампичката продължително и започна да загрява реотана и цялата предна част където са батериите . Аз съответно махнах филтъра и видях , че пуши от реотана ! Започнах да развивам нажежения реотан и когато разглобих цигарата отпред продължи да свети все едно някой пуши . Оставих я на терасата да се охлади и сега когато сложа реотана се повтаря същата история дори без филтъра си пуши .. Ако някой знае как мога да я оправя да пише .
- kaminero65
- научил се да хвърля
Re: Проблем с ел. цигара
Отпред близо до лампичката има един малък отвор.Там се натиска с кламер или игла около 5 сек. и се рестартира системата.Ако и така не стане - аут
Team Milo - feel the difference
- akoto13
- ще става разбирач
За 1 година смених над 10.Хубавото е че всяка подменена е с нова едногодишна гаранция.Остава само разкарването.Боклуци.Проблемите са еднотипни-точно като при теб.Не може да я оправиш.Дано е в гаранция, иначе в боклука и ако ти се дават нови 100лв пак същото. 

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е вече са по 30- до 50 лвakoto13 написа:За 1 година смених над 10.Хубавото е че всяка подменена е с нова едногодишна гаранция.Остава само разкарването.Боклуци.Проблемите са еднотипни-точно като при теб.Не може да я оправиш.Дано е в гаранция, иначе в боклука и ако ти се дават нови 100лв пак същото.

Навремото, когато си купих таква струваше 240 лв !
Така че да не ти пука , хвърляш е купуваш си нова или си палиш една цигара като хората

-
- разбира нещата
Аз съм на 14 години и немога да си купувам всеки ден нова и нова . Тази която купих струва 25 лв. и е без гаранция . Вече разбирам защо на 7-мия филтър подпуши
Мерси пак за предложението да натисна с игла до лампичката , но ще стане следобяд , че сега наще са унас
Като я рестартирам ще пиша какво е станало 

-
- разбира нещата
Ръчках я каде ли не , но уви . Явно е изгоряла , защото сега когато си дърпам не свети лампичката отпред и сътветно не може да се пуши . Големи боклуци са наистина . Още в началото когато си я взех като дърпах много пъти и то взело , че изгоряло реотанчето и хоп 10 лв. сега ако трябва да се купи и предната част още 10 лв. Хвърлям я в коша и няма да му мисля .
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Той затова пуши електроннаsteaven написа:НА 14 Години не си ли малко малък да пушиш ? !MonsTer_EnerGy написа:Аз съм на 14 години и немога да си купувам всеки ден нова и нова . Тази която купих струва 25 лв. и е без гаранция . Вече разбирам защо на 7-мия филтър подпушиМерси пак за предложението да натисна с игла до лампичката , но ще стане следобяд , че сега наще са унас
Като я рестартирам ще пиша какво е станало

- Don4o_62
- учете се от него
Младеж,кви цигари те гонят на тая възраст,и няма ли кай да ти запали врата
.По добре пий една боза със сламка 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зареди батерията отново, пробвай и тогава прави каквото си намислил !MonsTer_EnerGy написа:Ръчках я каде ли не , но уви . Явно е изгоряла , защото сега когато си дърпам не свети лампичката отпред и сътветно не може да се пуши . Големи боклуци са наистина . Още в началото когато си я взех като дърпах много пъти и то взело , че изгоряло реотанчето и хоп 10 лв. сега ако трябва да се купи и предната част още 10 лв. Хвърлям я в коша и няма да му мисля .
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ха
Как на 14 бе момче, хвърляй я тая цигара ! Хвани някоя риба и не се занимавай с глупости!

Ще те спукам,рибо!
-
- разбира нещата
Нали все пак електронната цигара е за отказване . Това се мъча и да постигна
Пробвах да я заредя отново , но само премигва лампичката и нищо друго . Не работи !

Пробвах да я заредя отново , но само премигва лампичката и нищо друго . Не работи !
- gloupan
- разбира нещата
Ако има кой да ти хвърли един здрав бой,то със сигурност ще ги откажеш "пустите цигари".Другия вариант е с много воля и пак същия резултат.Аз изпробвам втория и засега се оказва сполучлив(вече 16 дена не пуша) 

TRS70MLF2
-
- разбира нещата
Абе и аз така си викам ... Няма да пуша няма да пуша и после , а я виж имам 4 лв. хайде в магазина за 1 бяло виктори и така . Аз от както съм си куипл електронната цигара несъм пушил ( 7 дена ) . Сега като се счупи няма да пуша , но знам , че в даскало все някой ще ми даде цигара и така , но вече наистина имам голяма воля и колкото и да ми се пуши няма да пипвам .
- gloupan
- разбира нещата
Вярно е ,че "доброжелатели " винаги ще се намират.Аз правя следното с тях.При положение ,че знаят че отказвам цигарите,в момента който ми предложат ,взимам една и пред очите им я късам и хвърлям.И така докато престанат да предлагат,а вярвай ми че това се постига бързо! 

TRS70MLF2
gloupan написа:Вярно е ,че "доброжелатели " винаги ще се намират.Аз правя следното с тях.При положение ,че знаят че отказвам цигарите,в момента който ми предложат ,взимам една и пред очите им я късам и хвърлям.И така докато престанат да предлагат,а вярвай ми че това се постига бързо!
Еи това много помага.Понеже те завиждат че ги отказваш и ги е яд почват да ти предлагат.Не пуша от 23 януари.И аз 15 дена съм смачкал към кутия цигари.Спираи ги не си струва да пушиш.Успех
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!