Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Перник-6
Модератор: sapuna
- Бисо
- сериозен играч
Среща Перник-6
Че ще се пише в срещи и купони,е ясно,но според мен,трябва и оделна тема за Случая...двама дебютанти в "РТС"/Района на Тежките Скобари/,се отчетоха супер подобаващо за времето,което им остана от........... 
ЕВАЛА на момчаците.......ще има още матРиял,ма по-късно,че ми е лошичко........а уж не пихА много.....
EЕто и част от още-то......

nikejo написа:Срещата мина перфектно според мен.
Бяхме Аз , Mihail Ivanov , Ivak , indalo , Бисо , emo vasilev и Dancho M.
Бисо беше отишъл по-рано да пази места , а другите шестима пристигнахме в 9:00.
Настанихме се , закъркахме , разпалихме огъня и скарата и се почна![]()
За жалост аз трябваше да си тръгна към 14:30 , че след малко отивам на работа , но пък беше едно незабравимо преживяване.
И не се учудвайте , на Струма вече има Бяла риба (на скара)![]()
До 14:30 само аз се отчетох с риба и едно откачане.
Надявам се и другите да са се отчели след това. Ето и снимки:
Сега чакаме снимки и от другите , а и едно култово клипче
ЕВАЛА на момчаците.......ще има още матРиял,ма по-късно,че ми е лошичко........а уж не пихА много.....
EЕто и част от още-то......

Има и ощееееее..........ма послеemo vasilev написа:Екстра среща си спретнахме - на хубаво място с хубави хора !
Имаше ядене и пиене , па и по некоя риба се извади - просто да се чудиш .
Биската беше отишъл преди нас и беше опънал шатрата.
Ивчовците веднага започнаха риболова , ама тегава работа .
Като видяхме накъде вървят нещата с риболова решихме да се отпочваме и стана страшно !
Даже имаше и чайник с греяна крушовица от Ивката
И докато едни бяхме покрай масата , други взеха , че хванаха и по някоя риба !
Та това беше - хапнахме , пийнахме , полъгахме се и кой от къде е !

Последно промяна от Бисо на Нед Фев 07, 2010 8:57 pm, променено общо 2 пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- разбира нещата
Re: Срища Перник-6
Супер са си прекарали ! Палатка , скара , масичка , сичко и най - вече риба 
Браво ! Страхотен излет и репортаж

Браво ! Страхотен излет и репортаж

- indalo
- фен клуб-скобар
Re: Среща Перник-6
Баце добре си ми пуснал отделна тема. Ама де са ми снимчиците на скобарчетата дет ги фанах. Иначе за прекарването- беше екстра. Пристигнахме големата група към 9 като на гости
Бат Бисо разпнал тентата, напалил огинче, почнал да тура нещица на масата и... после май той не се и махна от масата. Риба не фана, ама и не лови/кво да го праиш човекот- ного му се пиеше/. Аз и пийнах, ама и въдичка държах. Да се пофаля, на два пъти подобрях рекорда си на скобари. Първия- 1.30, втория към то 1.450. Ама Бисо ме снима и сигурно утре ще качи снимчици. Яд ме е само на Ники за маринованите уклейки, така им точех зъби, а те взели че дали фира. Догодина ще ги опитвам докато ги приготвя. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз па , че ти искам наем за местотоindalo написа: Яд ме е само на Ники за маринованите уклейки, така им точех зъби, а те взели че дали фира. Догодина ще ги опитвам докато ги приготвя.

Само да вметна , защо само аз и ти хванахме... ами захранвах с лУб и каманье мешани у "вълшебната кофа". Ти я знаеш коя е... и друг път ни е носила успех

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
Чшшш,алоуу,аре стАпете малко наземи............майсторетааа......nikejo написа:Аз па , че ти искам наем за местотоindalo написа: Яд ме е само на Ники за маринованите уклейки, така им точех зъби, а те взели че дали фира. Догодина ще ги опитвам докато ги приготвя.![]()
Само да вметна , защо само аз и ти хванахме... ами захранвах с лУб и каманье мешани у "вълшебната кофа". Ти я знаеш коя е... и друг път ни е носила успех

Като стана въпрос за наеми,Че ви пратим на ЛС сметката......да не ви става лошо пред хората......

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аве момци като видях шатрата и барбекюто си помислих че сте гаврътнали някое прасе.
Направили сте си густо това е важното.

Направили сте си густо това е важното.
-
- вече хвърля и на тежко

- Бисо
- сериозен играч
Изветря ми кратуната,та може да кача некоя снимчица и аз
Срещата беше Екстра.Както написах снощи,всеки,който е мислел да дойде,но не е ,може само да съжалява
Ето и снимчици

Емо веднага се зае с огъня,а Данчо с барбекюто

Ивчовците,натиснаха риболова,Ники и Мишо също.И аз натиснах......на "Индало"крушовицата.....

Емката почна да прави некви чудесий,некви страхотий,..........

Но Ивката/Ivak/изби рибата...тотално

Нещо и слага некви неща,нещо я омотва с некво фолио и стана......красотица
Междувремено "Никежо"не без резултат,нетискаше рибите

Ивката"Индало/ явно твърдо беше решил да се разпише с дърт скобар,хапна и отиде да ги натиска.За всеобща радост,усилията му дадоха резултат
Снимки,теглене и бегай рибооо

Малко е замъглено,ма по това време и аз така виждах.....

И небеше само този.....

Изобщо срещата беше идеална.Изключително доволен съм,че бях там с тия хора........до следващата среща.
П.п.
Данчо М,да почерпи за новата придобивка.....и само големи рибоци с нея.

Срещата беше Екстра.Както написах снощи,всеки,който е мислел да дойде,но не е ,може само да съжалява
Ето и снимчици

Емо веднага се зае с огъня,а Данчо с барбекюто

Ивчовците,натиснаха риболова,Ники и Мишо също.И аз натиснах......на "Индало"крушовицата.....

Емката почна да прави некви чудесий,некви страхотий,..........

Но Ивката/Ivak/изби рибата...тотално

Нещо и слага некви неща,нещо я омотва с некво фолио и стана......красотица

Междувремено "Никежо"не без резултат,нетискаше рибите

Ивката"Индало/ явно твърдо беше решил да се разпише с дърт скобар,хапна и отиде да ги натиска.За всеобща радост,усилията му дадоха резултат

Снимки,теглене и бегай рибооо

Малко е замъглено,ма по това време и аз така виждах.....

И небеше само този.....

Изобщо срещата беше идеална.Изключително доволен съм,че бях там с тия хора........до следващата среща.

П.п.
Данчо М,да почерпи за новата придобивка.....и само големи рибоци с нея.
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз мислим да сменям аватара

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Екстра си бяха нещата от всякаде. Нищо, че рибките ми бяха 2 , то на 2пъти си подобрявах рекорда на скобар. Та вече е 1.450 кг. Риби, които с удоволствие бих хванал пак
. Имаше хора от групата, които не барнаха въдица, примерно Емо. Той се вихреше с нещата в шатрата. Бисо и той, сближи се доста на тате с ракийката. Мисля, че си допаднаха
Данчо метна 1-2 блеснета, и уж беше шофйор, а да невиди от Бисо
Ивака ми прави компания, замерва рибите с бели, ма те нещаха. Никито ловеше докато беше на срещата, и аз от време навреме. Да се сгрее и сигурен съм ни чакат още подобни срещи.
п.п. Бисо мерси за снимките. И за посрещането- това си беше твоя идея и твое домакинство.

п.п. Бисо мерси за снимките. И за посрещането- това си беше твоя идея и твое домакинство.

Чудя се луд ли съм или не съм.
-
- ще става разбирач
А дали няма скоро едно откриване, съвместно купонче за пролета да се спретне.