Петиция

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Петиция

Мнение от Светльо-toxin34 »

Уважаеми колеги.Оказа се,че освен откачените джапанки(Япония),още едни изроди се занимават с избиването на делфини.Става дума за една традиция(фестивал)във Фариорските острови.
http://www.petitiononline.com/Dolphend/petition.html

ето и инфо по въпроса
http://www.facebook.com/topic.php?topic ... 8758315332
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Bachev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Петиция

Мнение от Bachev »

+ 1
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Това е наистина ужасно от наша гледна точка.
И аз трудно го разбирам и не мога да си го обясня. Говорил съм преди време с един датчанин по въпроса и той ми го обясни така :
- Представи си на вас да ви забранят на Коледа да си заколите прасето в двора!
Само това каза, но ми стана ясно как го приемат те.
Все пак не ми помогна аз да застана от другата страна.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А познаите от колко години се препитават хората от риболов :idea: :idea: :idea: До сега,рибата в океана не е свършила.Писах преди години за тия петиции от разни дружества за защита на животните.Не се занимавайте с глупости ами дайте да видим нашите риби как да оправим.Тия да се замислят,колко народ в света гладува и да се направи така че хората да не мрът като мухи от глад и болести.Просто съвет,но ако ви се занимава и искате да видим че милеете за природата,няма лошо,губете си времето да подпомагате крадливи дружества,да правят повече пари че са им малко,тези които ни скубят за всичко.Оставям ва сега хубаво да си помислите какво искам да кажа ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Любе,ама тия не за препитание.Традиция било,за възмъжаване.Да е за храна,иди-дойди,ама те за кеф.
http://vbox7.com/play:0898366e
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

Мисля си, че не става въпрос за това дали да се ловат, а начина на ловене и демонстрацията.И аз си коля прасенце, ама не съм чул в някоя община да има фестивал на който пускат прасетата на една оградена поляна и кой с каквото може да им цепи телесата, докато станат на мезета, квичейки и тичайки с влачещи се вътрешности.Имаше много критики и към съфорумници, че рибите им били омазани с кръв на снимките от излетите .... а тук морето е червено и младежите позират с лица като след пиратска сеч. В този еспект виждам протеста.
Ето малко фото:
http://photo.vodnazona.com/index.php?et ... &skMID=305
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
san_xose
новобранец
новобранец

Мнение от san_xose »

+1
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Няма по-голямо животно от човека :twisted: Трябва да изтребим всичко живо, да изсечем всички дървета и тогава да разберем какво сме загубили. :twisted: Сещам се за Ноевия ковчег :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Аз съм 11577-ми.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ваша воля,щом така мислите,подписваите.Аз съм минус - 45 000 000 нежелаещ да се подписвам под петицията.Ще се подпиша под петиция - Спрете да дерете хората и даите хляб на бедните !!! Или - Доло банките,Енергото,ВиК,Топлофикация и върнете дружествата ни обратно на народа,с които пари са направени тези неща !!!Няма да идете да стачкувате ами с тюленчета и делфини се занимавате.Ваша воля :wink:

А,ща се отнася до прасетата,и при нас е същото,всеки двор като доиде времето,се трепят прасета кои-с каквото може.Ножове,брадви,сатъри,пищови,пушки,гранати и т.н. Такава е истината,ама нашите кървища,никои не ги гледа :lol: Опитват се,но... Няма гасене на туи що не гасне !!! Така говорят хората. Псувайте ме колкото си искате,но да знаете че сабалян като станах,съм теглил по една майна на всичко живо,за да съм първи за деня ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последно промяна от krokibg на Пон Фев 08, 2010 1:14 pm, променено общо 1 път.

toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Много е прав колегат Snegk, долна измет е това - ЧОВЕКА, докато не заличи всичко що е живо на тая планета, няма да се откаже.Що за ритуал може да бъде това МАСОВО изтребление на тези животни, и то по този показен и изродски начин.След като е ритуал, нека церемонялно убият едно примерно, а не стотици да ги разсекат направо.Идиотска история просто.Колеги не се чудете защо има земетресения и цунамита и други такива пагубни катаклизми, които вземат толкова много човешки животи.Просто ПРИРОДАТА си иска своето.Трябва просто да има равновесие.Даже това което ни се случва на нас- хорат е малко в сравнение с това което сме причинили ние на тази земя.Знам че много от вас ще ме упрекнат че хорат така па иначе, че това са просто некви си животни..... че съм природозащитник и т.н. Не е така, но с плитки умове нямам намерение да споря.За хората, които за на моето мнение - Бъдете здрави, колеги!
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ваша воля,щом така мислите,подписваите.Аз съм минус - 45 000 000 нежелаещ да се подписвам под петицията.Ще се подпиша под петиция - Спрете да дерете хората и даите хляб на бедните !!! Или - Доло банките,Енергото,ВиК,Топлофикация и върнете дружествата ни обратно на народа,с които пари са направени тези неща !!!Няма да идете да стачкувате ами с тюленчета и делфини се занимавате.Ваша воля :wink:

А,ща се отнася до прасетата,и при нас е същото,всеки двор като доиде времето,се трепят прасета кои-с каквото може.Ножове,брадви,сатъри,пищови,пушки,гранати и т.н. Такава е истината,ама нашите кървища,никои не ги гледа :lol: Опитват се,но... Няма гасене на туи що не гасне !!! Така говорят хората. Псувайте ме колкото си искате,но да знаете че сабалян като станах,съм теглил по една майна на всичко живо,за да съм първи за деня ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Подкрепям те - Отвличат си вниманието от същественото - естествено за тяхна сметка.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А така,имам съмишленици.Всичко живо умира от глад,работа нямаме,пари нямаме,всичко украдоха,правят ни на маймуни,а сега делфините трепели.Колко делфина трепат тия пичлигари,повече ли е от това,което трепат големите компании,дето не си знаят парите.Трепят на поразия,двоино и троино над квотите,които имат и никои не ги спира.Големи хора сте,я се замислете малко.Искаите да ни върнат откраднатото,не се занимавайте с делфини и на хората с традициите.Големи хуманитаристи се извъдихме всички.Много хубаво,не е на хубаво ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Кроки, прав си брат, изпокрадоха ни, маиката ни е..ха.Очевадно е че ние от форума нищо няма да направим за да спрем това, но това е зверство бе братле.Разбирам те напълно, че това е глас в пустиня и че първо трябва да гледаме бедноста която ни налега здраво, но нищо не коства на ЧОВЕК да пусне един глас за опазването на природата все пак.Никой не Ви задължава да ходите едва ли не, на демонстрации и тем подобни, нито пък ще обеднее човек от единия глас който пусне.Така както мислите за тези делфини, утре по същия начин ще мислите и за нашите риби, и един ден кво ще остане.В никакъв случай не искам да ти звучи това като повод да се карам с теб, чета и уважавам мненията ти по всички теми и мога да кажа с чисто сърце, че си един от най-трезво мислещите хора във форума.Но все пак, с това не мога да се съглася изцяло с теб.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Смяташ ли приятелю,че на мен ми допада тази касапница и че снимките с кръвта ми се нравят ИзображениеИ на мен ми се плаче ,за начина по които се гаврят с беззащитните животни,но за мен,като трезво мислещ човек,има много по сериозни и важни неща от животните,колкото и да са ми мили ИзображениеНе те знам приятел,колко си голям,но преди години,имаше едни манифестации се викаха.Имаше лозонги от рода на Изображение На глада,и разни други от този род.Сега,когато вече няма два лагера и всички станаха капиталисти,трябва да се намери нов отдушник на парата на хората.Ако това не е начина,с които да ни накарат да си викаме че има и по-лошо,здраве му кажи.Е,аз няма да се занимавам с делфини и тюлени,бих се занимавал с отровата която бълват от години над Стара Загора и се правят че нищо незнаят.Има и други неща,много-много по-важни от тези петиции,а това е просперитета на нацията ни,въпреки това че си трепем прасетата като мравки по нова Година.Надявам се,че трезво мислещите хора тук,ще разберат какво имам в предвид.Едно животно,без значение какво е,стана по важно от един човежки животИзображениеИзображение,на същество,което мисли,работи и гради,за да прави богатите крадци,още по богати.Поздрав към хуманитарните работници,аз съм пас Изображение ИзображениеИзображение

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”