Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Каква макара използвате при риболов с Фидър
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Каква макара използвате при риболов с Фидър

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Така е,ако колегата има търпение и да посъбере още 50-60 кинта може и да се качи на вече доста по-добро изделие от водещите марки.И аз бих заменил корморана с едно шимано Twin Power(на снимката),ноооivelin_1976 написа: По-добре истинска макара утре, отколкото фалшива днесНоооо,

Above us only sky
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Опа как е на луната ?
Човека разполага с 120-130лв.
А това е една голяма истина,за което адмирации!

Човека разполага с 120-130лв.
А това е една голяма истина,за което адмирации!
lfc_boy написа:...в крайна сметка и с по-евтини добре подбрани такъми човек пак може да изпитва удоволствие от риболова.ivelin_1976 написа:

задачката за избор на макара стана много сложжна,ще пообиколя пак видинските магазинчета ако ни ми хване окото нещо ще порачам едно шимано с барз аванс в рамките до 180лв в рибоко на промоция са няколко модела пък кавото излезе 

Е това е,за тези пари на промоция вече можеш да се сдобиеш с доста добра макара.abugarsia написа:ще пообиколя пак видинските магазинчета ако ни ми хване окото нещо ще порачам едно шимано с барз аванс в рамките до 180лв
Above us only sky
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Superabugarsia написа:задачката за избор на макара стана много сложжна,ще пообиколя пак видинските магазинчета ако ни ми хване окото нещо ще порачам едно шимано с барз аванс в рамките до 180лв в рибоко на промоция са няколко модела пък кавото излезе

- ivelin_1976
- разбира нещата
stich написа:SuperGT 4000

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Подкрепям избора на колегите
,вече имаме единодушие и няма да объркваме колегата. 

Above us only sky
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

http://www.filstar.com/pdf/Bulgarian_Sh ... atalog.pdf ей тук го намерих и новия с трито аванса
http://www.filstar.com/pdf/Bulgarian_Sh ... atalog.pdf
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Скоро гледах някъде из нета клипче с новия модел.Сигурно е голем кеф ...ама и парите са ...

здравейте колеги послушах вашите съвети и днес се здобих с едно шимано супер GT4000RB доволен сам за избора струва ми се добра макара но все оште нямам преки впечетления от нея. Само ме интересува когато се използва бързият аванс трябва ли задния да баде охлабен до край
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ЕЕЕЕ,стига бе,ами сам го установи.При стегнат аванс врътни "ръчката "и пробвай,защо е бърз-да може с едно движение на палеца да отпуснеш или натегнеш аванса.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Честито колега.Все големи да ги вадиш.Аванса на усет,както ти каза бутник.Плувкарската ми макара е с бърз аванс и така съм го нагласил палеца,че в средно положение аванса го има,но понатегнат.В ляво вече е нормално разхлабен за да няма никакъв шанс да ми скъса.В крайно дясно не ми се е налагало да затягам все още.Успех!

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги
Аз си поръчах ето тази макара Cormoran - Corcast Feeder 5PiF и този прът Mikado - Ultraviolet Light Feeder 3.90 и това влакно Mikado - Feeder 0.20. Начинаещ съм в ловенето с фидер и искам да чуя мненията ви отностно този комплект като за начало добре лие? Монтажа с хранилката мисля да го правя като на Бачо Илия 7,5см, тръбичка против оплитане, 20гр. кошничка, без храната и бяла кука №12.
Аз си поръчах ето тази макара Cormoran - Corcast Feeder 5PiF и този прът Mikado - Ultraviolet Light Feeder 3.90 и това влакно Mikado - Feeder 0.20. Начинаещ съм в ловенето с фидер и искам да чуя мненията ви отностно този комплект като за начало добре лие? Монтажа с хранилката мисля да го правя като на Бачо Илия 7,5см, тръбичка против оплитане, 20гр. кошничка, без храната и бяла кука №12.
-
- сериозен играч
mitaka_dimitrov написа:Здравейте, колеги
Екстра е със здраве да си го ползваш