Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Опциите на Разширено търсене
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Опциите на Разширено търсене
Доста от по-новите колеги изпитват проблем с намирането на информацията, която ги интересува и по тази причина пускам тази тема.
Разширено търсене е малко скрито и се намира в горния десен ъгъл на страницата на форума, със сини букви

Кликваме на него и излизат няколко полета, които трябва да се попълнят за да открием, това което търсим. Примерно, ще използвам ключова дума-мряна. За да намерим всички теми в, които думата мряна присъства в тяхното заглавие, полетата трябва да се попълнят по следния начин:

Натискаме накрая бутона-Търсене и остава само да извлечем инфото, което ни интересува от темите.
Друга интересна опция на Разширеното търсене е намиране на дадена тема по автор. По този начин можете да изкарате всички ваши авторски теми, както и такава, на която сте забравили нейното заглавие, но помните никнейм-а на автор и. Примерно, автор-каридата. Интересува ме тема от Моят риболовен излет. Полетата този път се попълват така:

Приятно ровене из форума с търсачката
Разширено търсене е малко скрито и се намира в горния десен ъгъл на страницата на форума, със сини букви

Кликваме на него и излизат няколко полета, които трябва да се попълнят за да открием, това което търсим. Примерно, ще използвам ключова дума-мряна. За да намерим всички теми в, които думата мряна присъства в тяхното заглавие, полетата трябва да се попълнят по следния начин:

Натискаме накрая бутона-Търсене и остава само да извлечем инфото, което ни интересува от темите.
Друга интересна опция на Разширеното търсене е намиране на дадена тема по автор. По този начин можете да изкарате всички ваши авторски теми, както и такава, на която сте забравили нейното заглавие, но помните никнейм-а на автор и. Примерно, автор-каридата. Интересува ме тема от Моят риболовен излет. Полетата този път се попълват така:

Приятно ровене из форума с търсачката

Последно промяна от rumci на Вто Фев 09, 2010 5:50 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Опциите на Разширено търсене
Мерси за информацията това ми улесни търсенето супер много надявам се да помогне и на други колеги които са новобранци като мен .
-
- кандидат преподавател
Много ценна имформация. Голямо мерси!!!
п.п. Това с мряната ....... беше много точно!!!!!!!!!!
п.п. Това с мряната ....... беше много точно!!!!!!!!!!
Върл Shimano фен!
-
- вече хвърля и на тежко
Едно голямо благодаря!!! Румци ако можеш направи я тази тема важна, че да седи най отгоре при правилата на форума! Тази информация много ще ме улесни .

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Супер
От март 2008 посещавам форума, и едва преди няколко месеца разбрах за тази търсачка. А не е ли възможно да се промени цвета на буквите с нещо не толкова бледо?