Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Стара Загора 12
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Среща Стара Загора 12
Колеги да се съберем датата е 26.02.2010г.,Заведението "Моби Дик".Час да кажем 19:30(абе кой когато дойде).И

Където качеството е от значение!
-
- разбира нещата
Re: Среща Стара Загора 12
Тежка вечер ще е....,че и ако в събота не съм на работа....Чудо...ще напасем воловете
.

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги не можем ли го направи на 20.02.2010. Един път и аз искам да ви видя и да пием по едно
-
- разбира нещата
-
- новобранец
Там сме

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма смисъл да се караме.От тук нататък с изключение може би на декември (петък 31.12.10 пък се не знае де),всеки последен петък от мвсеца ще имаме среща,засега е в Моби Дик,но лятото може да е другаде.Така че всеки който е свободен да се чувства поканен!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако някой мине да ме вземе може да дойда и аз

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм човека...!dunavski написа:Ако някой мине да ме вземе може да дойда и аз![]()

-
- научил се да хвърля
колеги тоя пат ме пишете и мен ако ще и турско да става , ще доида , ще следя темата кога , каде и в колко чеса!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Повече инфоТУКtodor2104 написа:колеги тоя пат ме пишете и мен ако ще и турско да става , ще доида , ще следя темата кога , каде и в колко чеса!
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги аз живея в момента в София !! Не се сърдете че не посещавам срещите.Имам път тази седмица към Зарата и затова помолих срещата веднъж да е на 20-сти
DrAkoN написа:Колеги аз живея в момента в София !! Не се сърдете че не посещавам срещите.Имам път тази седмица към Зарата и затова помолих срещата веднъж да е на 20-сти
Аз съм ЗА. Не би трябвало да се сърдим на колегата.Какво пречи да променим датата?
-
- научил се да хвърля
Много работи пречат и най - важното и да променим датата пак няма да дойдете . Според мене който е решил да идва датата не го бърка , а пък който наистина е зает - ще има и други срещи. Не може на толкова хора да се угоди.Павлин пръв спусна темата, затова нека си остане петък-26.02.chlen написа:DrAkoN написа:Колеги аз живея в момента в София !! Не се сърдете че не посещавам срещите.Имам път тази седмица към Зарата и затова помолих срещата веднъж да е на 20-сти
Аз съм ЗА. Не би трябвало да се сърдим на колегата.Какво пречи да променим датата?

- pachosz
- сериозен играч
Не за това, че съм пуснал пръв темата, а за това:don4o написа:...Павлин пръв спусна темата,..
АНКЕТА: 3.Последен Петък . . . . . . . . . . . . . . . 100%
+ мен
Драконе, ако е възможно, промени датата на идването си в СЗ, ще ти хареса

Лично аз вече не съм ли зает - там съм!

Поздрави на всички, до

-
- разбира нещата
Колега Драконе ,както вече съм писал и по рано Ако беше само ти "с мед ще те нахраним и с ракия ще те напоим",че не си дошъл на една среща ами не си само ти .....има едни Дедеффффци и тем подобни дето пишат ,че ще дойдат по 2-3 човека ама НЪЦКИ. Нищо лично нямам към никой от колегите или към теб,но когато фактите говорят и боговете мълчат.НАЗДРАВЕ.DrAkoN написа:Колеги аз живея в момента в София !! Не се сърдете че не посещавам срещите.Имам път тази седмица към Зарата и затова помолих срещата веднъж да е на 20-сти