Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
малко да кажа и за това нещо:tuhlaedinichka написа: а сега да видим -какви трябва да бъдат калмарките меки или твърди
По меките ще играят във водата по добре но имат един недостатък,куката минава и се показва не на всеки но едва ли в пиков момент на риболов ще ти се иска да оправяш такова нещо

ако можеш да си ги избираш като ги купуваш този проблем може и да го няма но и като цветове са по добри
ето и снимка на двата вида първите 3 са меките

а вътре може да има както ламе така и от онези лентички но на едно чепаре може да има и 2-3 куки само с калмарче

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
абе добрия ,от къде ги взе бре ,вече втори път те питам ....
Да видиме какво се получава
голяма играчка 

Трудна работа на кука 10-ти номер

Ама какво да прави човек рибарин в зимните дни

Цялото чипаре

Трудна работа на кука 10-ти номер
Ама какво да прави човек рибарин в зимните дни

Цялото чипаре
Зарганолог
- Моряка
- кандидат преподавател
А и аз вързах ,но не ми се снима със светкавица.Е, вързах само четири броя(по една от вид),щот съм дърт и ме мързиMi7chell написа:Да видиме какво се получаваголяма играчка
![]()

А сега де? 

- Моряка
- кандидат преподавател
А и изглеждат много добре
Трябва да ги кръстим
Има един български филм в,който се казва"знаеш ли,че имаш страхотни очи" 

А сега де? 

Не ми идва нищо на акъла за сега,но ще им измисля нещо
, покрай тези идея ми дойдоха още,но са в процес на оформяне, все пак и ти доразви тази идея ако ти дойде нещо наакъла за име казвай,очаквай скоро още новости
.

Зарганолог
- Моряка
- кандидат преподавател
Зима е
http://www.youtube.com/watch?v=h3egEIUZhls малко по-добре от кара дениз
как беше очи на турски

А сега де? 

Значи изслушах го цялото и разбрах само последното изречение, и ми стана ясно
.Инъче на турски око/очи май беше гьоз,карагьоз - кара( голямо/голям) голямо око/очи и наистина си е така карагьоза големи очи има
.Може и да греша,но май така беше.

Зарганолог
- Моряка
- кандидат преподавател
Да бе гьоз беше,ама кара е черен.Карадениз(Черно море) карагьоз -черни очи.Майната им на турцизмите,нещо наше да е.Впрочем за хриле(или изобщо)лак съм предпочитал основно червено.Като отвориш хрилете на рибата,каквото червено видиш,такъв да е лака.Както и да е Бай Илия би казал
-Ей разгевезихте я таз риба

А сега де? 

Прав си,нямането на риба кара рибарите да стават изобретателни и находчиви,ние Българите и по-скоро варненците ако отидем да ловим някъде в Средиземно море или някой океан,след един сезон опознаване на терена и въобще риболова ще им съберем погледите на местните.Моряка написа:Да бе гьоз беше,ама кара е черен.Карадениз(Черно море) карагьоз -черни очи.Майната им на турцизмите,нещо наше да е.Впрочем за хриле(или изобщо)лак съм предпочитал основно червено.Като отвориш хрилете на рибата,каквото червено видиш,такъв да е лака.Както и да е Бай Илия би казал
Зарганолог
- Моряка
- кандидат преподавател
По скоро(за морския риболов)навсякъде по черноморието има изобретателни и находчиви рибари от време оно. 

А сега де? 

tuhlaedinichka написа:абе добрия ,от къде ги взе бре ,вече втори път те питам ....
АБЕ ако си чел всичко тук ще разбереш,не съм рекламно лице на магазините в града

Мi7chell направо
са немам думи,ама няма ли да ти е жал да го намокриш това чепаре?
аз ако съм няма да го пусна във водата никогаш
ама пък и любопитството е голяма сила и ще искаш да знаеш дали работи по добре
мин.година правех едно очички по шлауха на едни чернокопски чепарета за резултат не питай
обаче нямах много време и затова .... но ти си ги направил направо

аз ако съм няма да го пусна във водата никогаш

мин.година правех едно очички по шлауха на едни чернокопски чепарета за резултат не питай

обаче нямах много време и затова .... но ти си ги направил направо

Морски в турция видях тяхно чепаре,аз такова и на морето да го намеря няма да го взема(ръждясало и одърпано) и викам на аверите тез ако излязат с риба ще се откажа да правя чепарета и след 3ч. излязоха с лодката с една голяма лонда пълна с такива рибиМоряка написа:По скоро(за морския риболов)навсякъде по черноморието има изобретателни и находчиви рибари от време оно.

те такива им са сафридите и скумриите там(последната риба не я знам каква е ама ......)