Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Всичко за река Камчия
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: река Камчия до село Венелин
колега този участък по камчия ли е щото не ми говори нищоIvoto92 написа:Определено аз забелязвам някакъв прираст в размножаването , изминалата година почти всеки ден ловях в участъка от баластиерата до минералните бани в Мараш и си излизаше риба , блескач,кефал,някоя друга мряна,доста уклей и морунаш, дано да се запази тази тенденция , че си е ми е голям кеф да ловя на тази река,през миналите години единствената риба която се ловеше що годе добре беше уклей и попчета.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мисля че е някъде около шумен.
Да между с. Салманово и с. Мараш се намира ,извинявам се че не го споменах по рано .
Ето го участъка

Ето го участъка
-
- вече хвърля и на тежко
мерси колега
,значи там излиза повече риба?

Еми последно ходих за риба там началото на ноември някъде и пак имаше добри уклей , за сега не знам ,чувам че сега ловят на вировете край с. Хан Крум ама какво и как не знам.Иначе тоя участък дето го отбелязах никога не съм се прибирал капо от там
А тази година ходи ли колега?Ivoto92 написа:Определено аз забелязвам някакъв прираст в размножаването , изминалата година почти всеки ден ловях в участъка от баластиерата до минералните бани в Мараш и си излизаше риба , блескач,кефал,някоя друга мряна,доста уклей и морунаш, дано да се запази тази тенденция , че си е ми е голям кеф да ловя на тази река,през миналите години единствената риба която се ловеше що годе добре беше уклей и попчета.
Тази година не съм , утре има някакви шансове да ходя ама ще е към Хан Крум
-
- вече хвърля и на тежко
да дадеш инфо колегаIvoto92 написа:Тази година не съм , утре има някакви шансове да ходя ама ще е към Хан Крум

Няма да стане то като го гледам къв сняг е завалял пак едва ли ще ходя , отлага се разузнавателната ми мисия

Днес в неделя говорих с един колега и каза , че вчера на Хан крум никой нищо не е хванал.

Днес в неделя говорих с един колега и каза , че вчера на Хан крум никой нищо не е хванал.
колега тази седмица ходих 4 пъти на Хан Крум,но хванах само един кефал.
Всеки път имаше най-малко 20 човека и риба да вади някой почти не видях.
Затова питам за балистерната ,
някой ходил ли е тази година
Всеки път имаше най-малко 20 човека и риба да вади някой почти не видях.
Затова питам за балистерната ,
някой ходил ли е тази година
Не знам там не съм ходил от септември някъде,тогава излизаше едър костур на рибка и някоя друга каракуда на торни
Днес и оня ден бях на реката , аз и 2-та дни се върнах капо , но има колеги дето си ловят стабилно , оня ден извадиха скобар към 700-800 гр. а днеска 1 колега скъса морунажа 20-30 риби беше хванал и докато стоях към час някъде хвана още 10-тина риби на близалка стръв бял червей май
-
- вече хвърля и на тежко
привет колега,на кой участък беше до венелин ли ? 

Не за вировете на Хан Крум става въпрос , обаче трябва от по рано да се отиде да се запази място , иначе рибата е по активна следобяд поне аз така забелязвам
-
- вече хвърля и на тежко
мерси колега
а там колко е широка реката с камшик 6 метра ще се стига ли средата или по-широка?