Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

УЗО за в Приморско...
Модератор: dantho.mihov
УЗО за в Приморско...
Отварям нова тема...за менюто и напитките в Приморско на 26.01.2007 г.
За РАНДЕВУТО напитката ще е УЗО...това се пие по морето по това време...
Останалото за предложения оставям на вас
За РАНДЕВУТО напитката ще е УЗО...това се пие по морето по това време...
Останалото за предложения оставям на вас

НЕ Турист , а Студент ...хахаха...Local написа:Аз турист ... аз не разбира...

http://www.gismeteo.ru/mtowns/15655.htm
А 10 дневната прогноза може да се види тук...температура на възвуха на 26 януарий +2 до +8 градуса...вятър южен ...
Въобще добро време за пивтуняне и риболов...

На 27...от+6 до +12 градуса...ами то си е за плаж...вятър югозапад...

Та какви бури и хали му се превиждат на ДОЦЕНТА...

Батмилене, и моите източници още вчера коригираха прогнозата в посока към по-топло, явно Отец Нафърфорий добре се е помолил на Шефа сиbatmilen написа:НЕ Турист , а Студент ...хахаха...Local написа:Аз турист ... аз не разбира...
http://www.gismeteo.ru/mtowns/15655.htm
А 10 дневната прогноза може да се види тук...температура на възвуха на 26 януарий +2 до +8 градуса...вятър южен ...
Въобще добро време за пивтуняне и риболов...
На 27...от+6 до +12 градуса...ами то си е за плаж...вятър югозапад...![]()
Та какви бури и хали му се превиждат на ДОЦЕНТА...

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- сериозен играч
аз от колене не съм ставал бре...аба клекнал се обръщам да видя кво пишете...един кашон свещи палнах за берекет и добро време...а на бат Милена и Клисарко братко казвам...нямам такъми....на вилата са! и ще дойда гол като пищав!!!
ако ми дадете дадете...ако не....ще ви гледам

Господ може всичко чада мой !
отец Ми Го Нафърфорий написа:аз от колене не съм ставал бре...аба клекнал се обръщам да видя кво пишете...един кашон свещи палнах за берекет и добро време...а на бат Милена и Клисарко братко казвам...нямам такъми....на вилата са! и ще дойда гол като пищав!!!
Такъми имам...и ще ти донеса 2 пръчки...ама предварително ще ги НАПЛЮЯ и УРУЧАСЪМ...да те хване съклета от чакане и дремене...да видиш как се лови риба на морето по това време...

Тва да не ти е да клечиш в шавара с харпун в ръка....и квото мине...в торбето...

После ще клекнеш....ще се помолиш...и ти е простено...ТЕ ОТЦИТЕ...си носят чувала с ИНДУЛГЕНЦИИТЕ ... за всеки грях и грешка...си имат прошка...

На колене и лакти ще я ловиш тая риба....хахаха...

-
- учете се от него
Отче, не ти трябват въдици - другите докат ловят рибите дет ги няма ние ще ловим пържолите
Само донеси винце - осветено от 280 месечно бебе
Ако държиш да ловиш и да хванеш риба, ще трябва да намажем въдиците с "ЛЕМ" - гарантиран успех.Който не вярва да пита Заргански.
Локала студент ама знае кво да консумира, а това Бат Милене е едната бутилка от кашончето
- МАЙ 

Само донеси винце - осветено от 280 месечно бебе

Ако държиш да ловиш и да хванеш риба, ще трябва да намажем въдиците с "ЛЕМ" - гарантиран успех.Който не вярва да пита Заргански.
Локала студент ама знае кво да консумира, а това Бат Милене е едната бутилка от кашончето

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.