оплакване

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

оплакване

Мнение от butnik »

от неизвестно лице,лишило ме от правото да си променям мненията в риболов на леко.Мненията са си лични мои и с тях ще правя каквото си искам,никой не ми е платил "авторско" :D :D :D право за да нямам АЗ, достъп до нещата си.Постовете ,които съм писал в риболов на леко,ми ги няма в опцията да си видя всички мнения,какво става бе,насила ли ще ме задържате тук.Държа мненията в риболов на леко да не се четат повече.Някой МЪЖКАР ще ми обясни ли.Не желая да ми има мнения в риболов на леко.И след като ми се върне опцията няма да пиша ИЗОБЩЕ в този раздел,даже и в някои други,само ще ръкопляскам и пиша БРАВО.
Последно промяна от butnik на Пет Фев 12, 2010 7:03 am, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: оплакване

Мнение от Paublo_Eskobar »

butnik написа:Някой МЪЖКАР ще ми обясни ли.

Дам! :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=81&t=32981

Незнам дали това е достатъчно,за мен и другите модератори е достатъчно.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Сигурно има причина, butnik :roll:
Не знам точно за кво става реч в случая, ама и друго е сигурно: че от постовете ти, които съм чел, има мноооого какво да се научи от теб :!: :prayer: за споделянето на опита ти!
Дано се разреши проблема, а и няма смисъл от сръдни и караници, още повече когато става въпрос за колеги с толкова богат опит, които с охота го споделят, колеги като теб!
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

Какво значение има уважението ? Бутник има много опит и знания, които могат да бъдат в помощ на потребителите. Загуба за подфорума е тази забрана. Нали това е рибарски форум, а не форум уважение ?
Любишь медок – люби и холодок.
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

Бат Ицо и аз имам същия проблем в някой от под разделите не ми дава да си промен мнението закоето мислих че не съм виновен аз но из май съм настъпал котката по опашката закоето сега ще съм благодарен на някой от модовете ми покаже с какво и къде сгреших за да се постарая да няма повече такива (издънки) от моя страна благодаря предварително :roll:

п.п Наслука на всички :wink: :wink: :wink:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

ribar77 написа:Какво значение има уважението ? Бутник има много опит и знания, които могат да бъдат в помощ на потребителите. Загуба за подфорума е тази забрана. Нали това е рибарски форум, а не форум уважение ?
Виж сега,ако ще и Боб Нъд да е потребител във форума,ако няма уважение към колегите си,ще си понесе последвията за грубото отношение.Няма значение кой е потребителя дори и модератор да е пак ще си понесе последвията.Няма да коментирам повече.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

steaven написа:...Модераторите както винаги действат без да мислят !...
Точно заради подобен род мислене ся се наслаждавате на магазин без модератори :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Ееееее, за уважението и аз хич не мога да се съглася, че не е важно!!!!!!! Трябва да го има разбира се :!:
Понякога обаче стават наистина недоразумения с това писане, като не сме очи в очи, често по различен начин ни разбират от това, което искаме да кажем.

Не говоря за конкретния случай, щото не знам какъв е.
steaven, стига се дърли и ти с колегата, не е писал никъде кой повече и по-малко опит има :idea:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Всеки регистрирал се потребител е прочел ето този текст

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

butnik написа:от неизвестно лице,лишило ме от правото да си променям мненията в риболов на леко.Мненията са си лични мои и с тях ще правя каквото си искам,никой не ми е платил "авторско" :D :D :D право за да нямам АЗ, достъп до нещата си.Постовете ,които съм писал в риболов на леко,ми ги няма в опцията да си видя всички мнения,какво става бе,насила ли ще ме задържате тук.Държа мненията в риболов на леко да не се четат повече.Някой МЪЖКАР ще ми обясни ли.Не желая да ми има мнения в риболов на леко.И след като ми се върне опцията няма да пиша ИЗОБЩЕ в този раздел,даже и в някои други,само ще ръкопляскам и пиша БРАВО.

Баце прецака доста теми.Пишеш после триеш, и след като си махнеш постовете темата става за боклука.Вместо да си мислиш, че света се върти около теб се замисли защо все около теб има скандали и проблеми.Защото батко не уважаваш хорта и чуждото мнение.Това ти го повтарям от много време ама не ме чуваш или не искаш.До сега малко или много се опитвах да те разбера, ама явно съм си губил времето.Не си човека който ще казваш каква опция да ти се върне или да ти се махне.Насила не държа никой във форума, така, че не се ласкай толкова, и за да ти го докажа те гоня от форума.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”