Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щука къде около Пловдив?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Щука къде около Пловдив?
Въпроса ми колеги е следния: Къде мога като начинаещ спинингист, да хвана щука около Пловдив, като изключим река Марица? Имам впредвид платени водоеми, дупки, и разни канали и каналчета?
Re: Щука къде около Пловдив?
Има едно платено на Марково , лятото бях там, много щука държи , но излизаха само дребни до към 7-800 грама иначе има и доста по- добри екзампляри . Таксата мисля че беше 3 лева и рибата се плаща . Обаче от тогава не съм ходил и сега незнам какво е положението. Може дори да е замръзнал. Дано съм бил полезен.
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
-
- ще става разбирач
Мерси колега не бях чувал за водоема близо е до пловдив и сигурно ще отида да пробвам.
Преди това само разбери дали работи още, да не стане : гъз път да види .
Ако има колеги от форума с актуално инфо нека споделят.

- петър власев
- разбира нещата
И малкия и големия язовир на Марково са замръзнали.Бях преди две седмици но невярвам да се е променило положението.За сега не се знае даже и дали може да се лови понеже и двата имат нов сабственик.
я чувствась себя очен хорошо
Ето една полезна тема :
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=4177
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=4177
TICA FAN
за щука незнам каде за сега,но на с.труд недей да ходиш таксата 10лв. и няма грам риба.ходих със един колега вчера от 6.00ч.до15.00ч. грам удар а не бяхме само ние имаше поне 20души и поне 50тапи и всичките валат ядосах ме се със колегата
и си тръгнахме,и повече няма да стъпим там аман от мушеници.тази седмица ще ходя на дупките на ръжево конаре и ще пиша, там е малко таласъм но поне знам че има риба.
и си тръгнахме,и повече няма да стъпим там аман от мушеници.тази седмица ще ходя на дупките на ръжево конаре и ще пиша, там е малко таласъм но поне знам че има риба.
Недейте ходете на Труд, оставете ни ги да си ги изхващаме докрай
...Защото там няма риба!!!В голяма грешка си колега, но всеки си има мнение...Успех по другите водоеми!