Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

питане за каравана
Модератор: Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
питане за каравана
КОЛЕГИ имам astra-комби 1,8/16v 125коня въпросът ми е дали ще може да тегли нормално каравана до 750кг. 

-
- фен клуб-скобар
Re: питане за каравана
1,8/16v 125коня не е малко но не съм сигурен ако закатериш петрохан дали няма да се наложи да шлаифаш главата 
за кааванка си тебе жип

за кааванка си тебе жип

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мисля,че няма да има проблеми.
-
- научил се да хвърля
и аз незнам но примерно за ОВЧАРИЦА; КОПРИНКА и др равнинни гьолове дали ще имам проблемvizantieco написа:1,8/16v 125коня не е малко но не съм сигурен ако закатериш петрохан дали няма да се наложи да шлаифаш главата
за кааванка си тебе жип
-
- сериозен играч
Аз теглих няколко пъти такава каравана с Астра 1,7Д с наполовината ти мощност и сравнително добре си вървеше.Включително на яз.Тракиец по мокра трева.
- gorskia
- научил се да хвърля
Двигател 1.8 не е малак. Не би трябвало да имаш никакъв проблен, ако всичко му е наред.
Има къде къде по голями ентусиасти , кат тези :
http://www.vbox7.com/play:19324bc5
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
-
- научил се да хвърля
в какъв смисал всичко даму е наредgorskia написа:Двигател 1.8 не е малак. Не би трябвало да имаш никакъв проблен, ако всичко му е наред.
За каравана до 750 кг не би трябвало да имаш проблеми.Желая много безаварийни километри и положителни емоции.
-
- научил се да хвърля
БЛАГОДАРЯ колега направо ми сгря душатаVankata написа:За каравана до 750 кг не би трябвало да имаш проблеми.Желая много безаварийни километри и положителни емоции.
-
- ще става разбирач
Никакъв проблем няма да имаш по пътя.Проблема е като слезеш на черният път ,е там вече не е лошо да е 4х4 но ,ще се съобразяваш от къде минаваш.Закачай я и газ по язовирите...

- MITKO70
- кандидат преподавател
Да бе да ,ама не е задължително,но е добре ако може да си го позволишvizantieco написа:за кааванка си тебе жип

Всичко може,но не всеки го можe.

Todor Georgiev шегуваш ли се
, ТАЗИ я теглех със 60 коня, снимката е на Доспат, всеки знае пътя до там какъв е ...
Комплект вериги в случая са като чистачките, винаги са в колата

Комплект вериги в случая са като чистачките, винаги са в колата

Последно промяна от sampo на Пет Фев 12, 2010 6:06 pm, променено общо 1 път.
На платено не одим !
Аз с фронтера 2.4 124 коня мисля беше съм влачил 2.5 т ремарке ,та не би било проблем на астрата с тази каравана . Друг е въпроса ако си почерен път си трябва 4х4 не се знае де може да забоксуваш.
-
- фен клуб-скобар
моита е 3.0 и мисля че е малко а 1.8 незнам....gorskia написа:Двигател 1.8 не е малак. Не би трябвало да имаш никакъв проблен, ако всичко му е наред.
а и колегата предполагам че мисли да я влачи повече от един път! за един път и трабант ще издържи

въпреки всичко внимателската с почивки за по цигара и снимки с природата няма проблеми

-
- вече хвърля и на тежко
Колега аз съм теглил 850кг Tabert 4,50м с FIAT UNO 1,5/75 к.с. по Козница и Копривщенските баири до влива на яз. Душанци. Проблеми нямах.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.