правосъдие.бг

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

правосъдие.бг

Мнение от trifondeli »

здравеите колеги,моля помогнете ми със някакви съвети.работих за един Ямболски (бизнесмен) като шофиор на товарен камион в продължение на 1 година.все не стигаше горивото на камиона и постоянно закъсвах по пътищата,и ето че един ден въпросния господин СТОЯН ЕДРЕВ( бадема) ми заявява че липсва 1 тон нафта за тази година.и накратко ямболския окръжен съд ме осъди без никакви доказателства,моля ви даите ми съвет вече една година не съм на себе си поболях се и не знам какво да правя. наех адвокат и тои ме накисна още по надълбоко. и за къпак на всичко вчера получих писмо че с лихвите по делото вече дължа 5556 лв.моля ви даите ми съвет какво да правя.......благодаря предварително.
уникат-без дубликат!!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: правосъдие.бг

Мнение от Митев »

Дай нещо по-подробно - как отчиташе горивото?- след първото дело -обжалва ли в срок? :roll:
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

И най-важното подписвал ли се някъде за зареждане?Предполагам,че сте зареждали "на тефтер",като повечето.
От там нататък пазиш ли си тахошайбите за да докажеш какви километри си изминал със съответното гориво.
Дай малко повече подробности,за да се опитаме да помогнем с каквото можем.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

горивото отчитах всеки ден с пътен лист,които предавах на жена му която му е лична счетоводителка.и винаги на двамата съм им казвал че горивото не излиза.но те ме успокояваха да не се притеснявам.когато се разглеждаше делото моята адвокатка изиска аз да присъствам на разглеждането на пътните листи заедно с вещото лице.тои разгледа пътните листи и установи някои нарушения, но те му казаха че аз съм объркал километража.след като разгледа 10 12 пътни листа каза че ще ги вземе да ги разгледа по подробно.номоят работодател не му разреши да ги вземе с това че това Е ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО.не му поискаха дори и тахографните пътни листи.на първото дело заведох свидетел които е работил за бизнесмена,и по същия начин го е тормозил с горивото но адвокатката ми каза че ще се оправи и без свидетеля.платих за експертиза на подписа(категоричен бях че подписа ми е подправен) но окръжния съд отхвърли искането ми и счетоха че е неоснователна причина.вече не знам какво да правя а съм едва на 34 години.все още се надявам всичко да излезе на яве :(
уникат-без дубликат!!!
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

дано има от колегите тука да е адвокат,което е малко вероятно.да помогне че работата не е на добре.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

За съжаление Мутрите са си все още на власт и разните му подзазделения.Който има пари той е прав.Отвратително е скоро имах допири с КАТ не ми се говори.Колега,доно някой ти помогне от форума,искренно ти го пожелавам.В България сме.......!
Изображение
Където качеството е от значение!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

И без адвокат,става ясно,че положението е ОО /осрано отвсякъде/.За да получи уведомление за дължимата сума,значи решението на окръжния съд е влязло в сила и предстои съдебно изпълнение.Кофти работа,ама при тази наша вътрешна действителност никой не е застрахован срещу подобно прецакване от страна на чорбаджията.А пред умелото прецакване всяко правосъдие е безсилно,не само българското.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

чесно да си кажа понякога съм си мислил сам да раздам правосъдие,но съвестта не ми позволява. аз съмия нямам нищо, живея при приятелката си,а и преди 2 месца ме съкратиха и сега съм на борсата.отчаяние ме е обзело отвсякъде.не ми върви и не ми върви в тоя живот.от понеделник пак ще тръгвам да търся адвокат и дано този път попадна на компетентен човек които да ми помогне.
уникат-без дубликат!!!
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

ако имаш възможност да е от друг град,да нямат нещо общо или тем подобни.успех.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
ewto
новобранец
новобранец

Мнение от ewto »

Хъм не съм запознат с делото, но ако е влязло в сила решение и не си обжалвал не можеш да направиш нищо. Потърси по добър адвокат. И пиши на господари на ефира.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

ewto написа:Хъм не съм запознат с делото, но ако е влязло в сила решение и не си обжалвал не можеш да направиш нищо. Потърси по добър адвокат. И пиши на господари на ефира.
Идеята за някоя Медия не е никак лоша,даже направо им пиши(обади),дано да отреагират!Успех!
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

trifondeli написа:...аз съмия нямам нищо....
К'во се пУашиш тогава, ще ти вземат...дедовия! :lol:

И тук има хора, които могат да ти метнат съвети, ама не е ли по-добре да пробваш в някой правен форум? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Joro Yordanoff
новобранец
новобранец

Мнение от Joro Yordanoff »

Моят съвет е да внимаваш какъв адвокат си вземаш,нищо чудно старият ти адвокат да е имал неофициална договорка с бившия ти работодател как да протече делото,и да са те врътнали и двамата.Това е честа практика из българските съдилища за съжаление.Най добре е адвокатът ти да е от друг град.Иначе ако можеш,обжалвай,знай че пари така лесно не се взимат,дори и по съдебен път.Желая ти успех.
Aleksandar79
новобранец
новобранец

Мнение от Aleksandar79 »

trifondeli написа:вече не знам какво да правя а съм едва на 34 години.все още се надявам всичко да излезе на яве :(
Човек, каза го все едно е свършил светът.Та това са пет-шест хиляди.Знам за случай където жена от Варна тегли 100000 лв. кредит за апартамент от банка и и ги открадват от колата.Тя какво да прави, да си слага въжето ли?Това, че съдът е постановил такава глоба не значи, че трябва да я платиш другата седмица.Прави се план, където се взима в предвит месечния ти доход и други такива работи.Накрая ще се окаже, че трябва да плащаш по 7.69 лв. на месец на ищеца.Стегни се малко и гледай напред.
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Жанета Алдинова е адвокатът, който ти трябва...Успя да разкаже играта на хора с доста по-големи възможности от Едрев. Направо го бях отписал делото, но тя го спечели и на трите инстанции. Кантората й е срещу палатата. :arrow: Намери я...
Заключено

Обратно към “Разни”