Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

правосъдие.бг
Модератор: dantho.mihov
Re: правосъдие.бг
0888 831 988 - адв. Алдинова (не се притеснявай ако не ти вдигне през почивните дни...има този навик
) Искрено ти желая успех!

- krokibg
- учете се от него
Момчета,юрист / ИНКУБУС/ ви казва че нещата са приключили.Има влязля в сила присъда и тя е да се платят тези пари.Дали тоя Едрев е прав или не,вече няма значение,каруцата е обърната отдавна.Един колега е дал много точно обяснение,какво да правиш
Отиваи и се разбираи да внасяш парите на вноски.Както каза колегата,съдия изпълнителя няма как да ти вземе нещо,когато го нямаш
Казваш че можеш да плащаш по 10лв на месец и само трябва да не забравяш да го правиш редовно за да не те привикват и да ти губят времето.Има и нещо друго обаче,което трябва да внимаваш да не допуснеш
Никога неможеш да имаш банкова сметка с пари в нея или собственност,ако направиш зделка,която да минава през нотариус - гориш
Другия вариант е да намериш парите и да ги платиш на куп,което ще ти спести проблеми в бъдеще.Имаше някакъв закон за давност но незнам за какви задължения важи.Мисля че за пари,които си осъден да заплатиш на ищеца,които си ощетил/няма значение дали си виновен или не,присъдата е важна/ това да го кажат компетентните.Мисля че само варианта с 10те лв месечно те устроива в момента,всяко намиране на адвокат,та било то и най-великия,дори и да е враг на тоя Едрев,вече е късно да се прави каквото и да е - повярваи ми,само ще даваш още пари и ще губиш време.Защо да ги даваш по адвокати,като можеш да покриеш част от задълженията по осъдителната присъда

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Моят съвет е,ако можеш да си спомниш във времето за разни нередности допускани от твоя бивш работодател,наднормено шофиране,претоварване и ред други доказуеми злоупотреби и да ги съобщиш в Инспекциата по труда.Не вярвам да е изряден във всичко.Другият вариянт е да не внасяш нищо няколко години и след три-четери години да му предложиш 1000 лв. да си оттегли иска,но пред нотариус.А по закон можеш да внесеш 30% от сумата и след това разсрочено остатъка.Тези работи са ми до болка познати,аз самият дължа хиляди левове.Въпроса е да нямаш нищо на твое име и никога за в бъдеще да не придобивош такова,та дори и наследство.Дължиш ли някакви пари,веднага при придобиване на наследство ще се включи Съдия-изпълнителя.Сумата не е голяма/зависи все пак от доходите ти/,за това ако можеш я плати иначе цял живот трябва да живееш без нищо за да не ти вземат нищо.Успех все пак.Трябва да се консултираш,но мисля,че ако 5 години не внесеш нито лев,ищеца трябва да заведе ново дело,а кой ще е толкова малоумен да плаща за адвокати хонорари,при положение,че не е взел нито лев преди.Мисля,че има някаква давност,но за това се консултирай с адвокат.В Гугъла намери има адвокатски кантори които дават безплатни юредически съвети,може би те ще ти помогнат без да се набутваш повече за адвокат.Щото и на адвокатите съм им сърбал попарата,когато им носиш парите за хонорара ти викат,че всичко е в наша полза и ще ги осъдим,а после че нещо в последния момент се е объркало и за това губим делото.А нали знаеш,че няма губещ адвокат-винаги клиента губи.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
-
- научил се да хвърля
еееехх колега именно ЖАНЕТА АЛДИНОВА ми беше адвокатка,и самата тя ме насади на това полжение.а после доколкото разбрах двамата се познавали от 20 години.тои мошенника е на 72 години живота му е отишъл,а моя тепърва започва вече 7 години нямам деца и преди 3 месеца приятелката ми ми заяви че господ е чул молитвите ни.и сега с нетърпение очаквам раждането на наследника, и това ми дава сили да се боря и да гледам напред.
уникат-без дубликат!!!
- krokibg
- учете се от него
trifondeli написа:еееехх колега именно ЖАНЕТА АЛДИНОВА ми беше адвокатка,и самата тя ме насади на това полжение.а после доколкото разбрах двамата се познавали от 20 години.тои мошенника е на 72 години живота му е отишъл,а моя тепърва започва вече 7 години нямам деца и преди 3 месеца приятелката ми ми заяви че господ е чул молитвите ни.и сега с нетърпение очаквам раждането на наследника, и това ми дава сили да се боря и да гледам напред.
Трифондели,с какво да се бориш бе приятелю,като по този въпрос вече няма място за борби а трябва да търсиш начин да се оправяш.Иначе,пажелавам ти да се здобиешс наследник и да ви радва с майка му.Разбери,нещата са приключили и връщане назад няма.Колегата Ъндърграундера ти пише да го натопиш за нещо,въпроса е обаче как ще го докажеш.Тези неща се правят с документи в съда а не с приказки.Съдята на приказки не вярва и затова си го отнесъл.Искат да имат всичко нта хартия - черно на бяло.В крайна сметка,каквото е това е,не си го слагаи на сърце и щом няма какво да ти вземе съдия испълнителя,няма от какво да се плашиш.Всички взехме твоята страна,питам се обаче,човека дали наистина те е осъдил без нищо

Не съм те подвел! Тази наистина печели обречени дела ...
(сещаш се как). Жалко,че при теб се е получило така. Интересът е бил друг 

-
- научил се да хвърля
съжалявам че ще те разочаровам колега но никога в живота си не съм посягал на чуждото, и може би затова че съм добър и доверчив ми го набутаха.но тя както каза работата ясна ще търся всякакви варианти и наи вече господари на ефира,открито и каквито има правни предавания.
уникат-без дубликат!!!
-
- и господ не е толокова добър
Дай 1000лв. на някой откачалка и той ще го накара да плати нафтичката, заедно с разноските 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля

уникат-без дубликат!!!
- krokibg
- учете се от него
А бе човек,където и да отидеш,вече е късно.Не тои има на теб да дава а ти на него.Дали те е осъдил справедливо или не,вече няма значение.Какво ще направят Господарите при свършен факт,ще го накарат да не си иска парите ли
Аз съм реалист човек и пиша това което мисля.Господари на ефира и другите правни предавания и организации се търсят още в момента когато ти доиде проблема до главата.Дори и тогава,трябва да имаш документи черно на бяло,че ти си бил коректен и че това в което те обвиняват е лъжа.Само ще ти се исмеят в лицето като те питат имаш ли доказателства,които съдията не е взел под внимание и то да са на хартия.Съмнявам се обаче че съдията няма да си е написал становището както трябва и ще остави да го обвиняваш в подкупност

Дай на някои 1000 лв и да отивате с него заедно да си полежите в затвора,да не си сам

Дай на някои 1000 лв и да отивате с него заедно да си полежите в затвора,да не си сам

-
- научил се да хвърля
прав си колега вичев за доказателствата.имам доказателства че ми е подправен подписа и още други документи които ямболския окръжен съд отхвърли.надявам се да се започне ново разследване това ми е единствената надежда.а що се отнася до това
има наркомани и за по малко ще го оправят, и маи ще се замисля по тоя въпрос в краен случаи.

уникат-без дубликат!!!
- krokibg
- учете се от него
Трифондели,верно си уникат
Запомни,че когато правиш нещо,каквото и да е то,никога не говори
Тези неща се правят с акъл,сърце и без приказки

P.S Като се замислих сега,тръгна да търсиш адвокати,господари и частни съдии,то цифрата отиде по-голяма от това което ти искат.Ща не си ги платиш

P.S Като се замислих сега,тръгна да търсиш адвокати,господари и частни съдии,то цифрата отиде по-голяма от това което ти искат.Ща не си ги платиш

-
- научил се да хвърля
благодаря на всички колеги които си казаха мнението,и дано никога и на никого да не му идва до главата
винаги внимаваите.

уникат-без дубликат!!!
-
- научил се да хвърля
господа модератори; моля изпратете темата при приключени и изчерпани.бъдете живи и здрави 

уникат-без дубликат!!!