Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- сериозен играч
Re: Воблери
Някои от "тия" дойдоха при мен,че и рибки хващатnaso написа: Не беше ли приключил с тия по едно време![]()

тея кутишки аз му ги купувам от Дачката.магазин "Шавара"-намира се на Симеон 49.на Пластик Панаро са и са по 1.80 лв за брой.има различни модели но тия са най малкитеnaso написа: Да те питам тая кутишка горе отде си я взел и има ли различни големини
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Само се чудя що си заприходил само от големите Тинита ? Лично впечатление че 3.8 са около 40% по предпочитани от рибетата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
ОК. Благодаря. Ще намина да ги видяdonky написа:тея кутишки аз му ги купувам от Дачката.магазин "Шавара"-намира се на Симеон 49.на Пластик Панаро са и са по 1.80 лв за брой.има различни модели но тия са най малкитеnaso написа: Да те питам тая кутишка горе отде си я взел и има ли различни големини
-
- сериозен играч
Съгласен съм че на по-малките Тинита се хваща повече риба,ама при определени услови и големите работят добре.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Павка , добре е да има някой като теб дето има и е пробвал повечко воблери . Би ли споделил наблюденията си върху ей тоз мушмурок
Tsuribito Baby Minnow 30F

Ако го имаш разбира се. Имам леки съмнения,че е само за руския пазар.
Tsuribito Baby Minnow 30F

Ако го имаш разбира се. Имам леки съмнения,че е само за руския пазар.
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Насе, верно Донки ми ги купува тези кутивки, но незнаех, че има и по-голями
Г-н Иванов, както споменах тези снимки са само за цвят, инак съм си накупил само тини-та-38 и чуби-та миноли, тествах ги във водния тунел и издърьаха теста
ми "стават" Сега чакам Лоди да докара още няколко разцветки от миноли-те, по точно ми трябват още 4 цвята и съм направил цялата гама, и почвам да дублирам
Тези 50-тици наистина са при Веско (радвам се че са на добра служба при добър човек)
пп. Насе бях приключил ама краста ко а са праи, пък и искам да си спреткам от време на време по некое състезанийце BG v/s JP за да има интрига

Г-н Иванов, както споменах тези снимки са само за цвят, инак съм си накупил само тини-та-38 и чуби-та миноли, тествах ги във водния тунел и издърьаха теста
ми "стават" Сега чакам Лоди да докара още няколко разцветки от миноли-те, по точно ми трябват още 4 цвята и съм направил цялата гама, и почвам да дублирам

Тези 50-тици наистина са при Веско (радвам се че са на добра служба при добър човек)
пп. Насе бях приключил ама краста ко а са праи, пък и искам да си спреткам от време на време по некое състезанийце BG v/s JP за да има интрига

Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
-
- сериозен играч
А някой да е ползвал този воблер?Имам 2,но не съм имал никакъв успех с тях.
Тази пролет го прогвах и аз колега ,но само едно кленче на него -може и да не му е бил и денят на X-30 -та.
- Павел Иванов
Сандо , специално за воблерите и блесните правени пак специално сал за руският пазар си имам специални доставки два пъти годишно при това придружени с водка Белуга
Точно тоя воблер обаче го нямам . Което обаче ще рече че щом доставчика ми е преценил че не ми трябва значи напълно му вервам
Веско , туй Мегабасче си лови добре , има добра собствена игра ама баш тоя цвет при тоя размер ... Има и Икура тва бре

Веско , туй Мегабасче си лови добре , има добра собствена игра ама баш тоя цвет при тоя размер ... Има и Икура тва бре

Павел Иванов
Павел Иванов
абе по големите са си големи ,pa4o написа:Насе, верно Донки ми ги купува тези кутивки, но незнаех, че има и по-голями![]()

Последно промяна от donky на Съб Фев 13, 2010 10:24 pm, променено общо 1 път.
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- сериозен играч
Павел Иванов написа:Веско , туй Мегабасче си лови добре , има добра собствена игра ама баш тоя цвет при тоя размер ... Има и Икура тва бре

Малко нестандартен цвят,ама става

Взех си тия четри цвята. Постарах се да ги снимам и да ви ги представя в красив според мен вариант. Ако някой смята, че се фукам или правя реклама ще махна снимката. Няма проблем

Поздрави
- Павел Иванов
Абе за реклама ми се не верва а и за фукане при положение че си си взел сал една Икура
По-скоро да те ожали човек ми се чини 

Павел Иванов
Павел Иванов
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Супер са ! Честити да са ти. Чакаме да пишеш и отзиви как са се представи ли