Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

НЕПРИЯТНО
Модератор: sapuna
НЕПРИЯТНО
Неприятно бях изненадан като отворих тази сутрин сайта.Какви са тия маймунски букви в нашия чисто български сайт?Че то сега и в Европа вече се въвежда български език.
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Прав е LZ5BF,но има доста колеги,които не знаят,че това е радиолюбителски инициал,който е неповторим в цял свят.Затова се представяме така.Колкото до Поборников,иска ми се да го попитам,какво пречи едното на другото.И колеги,нека не изкривяваме темата.Повдигнах я,защото не знам тоя маймунски език и не разбрах коя тема за какво е.Наслука.
-
- кандидат преподавател
Ами то си за ваша сметка колега за повечето ротребителли никовете виlz1igr написа:Прав е LZ5BF,но има доста колеги,които не знаят,че това е радиолюбителски инициал,който е неповторим в цял свят.Затова се представяме така.Колкото до Поборников,иска ми се да го попитам,какво пречи едното на другото.И колеги,нека не изкривяваме темата.Повдигнах я,защото не знам тоя маймунски език и не разбрах коя тема за какво е.Наслука.
са не разбираеми се едно да се изцепа на R2 и да кажа РАК търси ЩУКА не ме разбираите погешно 73
- barutchiata ©
- Администратор
Re: НЕПРИЯТНО
Къде е проблема да го решиме без да се караме разбира сеlz1igr написа:Неприятно бях изненадан като отворих тази сутрин сайта.Какви са тия маймунски букви в нашия чисто български сайт?Че то сега и в Европа вече се въвежда български език.

-
- сериозен играч
- krokibg
- учете се от него
Отче,братко,кажи ми как се анатемосват неверници.
Аз специално единстванно вярвам в себеси и като познавам двама трима попа,който крадът,лъжат,пият и чукат насред ц...та,направо съм страшно вярващ.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!