Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Вие да видяхте днес рибар / имаше около 15-тина на двете места /, който да каже, че му е кълвало или е уловил дори и една мижава риба
Не видяхте !
Ами природата си казва- днеска нема да ви дам и това е
Каръци-некаръци, тактики, манджи ,такъми-нищо не помага.Поне се прибрахме навреме и без произшествия по този уникален
" международен " път !

Не видяхте !
Ами природата си казва- днеска нема да ви дам и това е

Каръци-некаръци, тактики, манджи ,такъми-нищо не помага.Поне се прибрахме навреме и без произшествия по този уникален

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
Какво показваше часовника на Асен,или нямаше време да го гледате 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Антоне ,аз единствен отидох до река Соколица ,на около 300 метра южно от канала !
Та там има една шахта /60 на 60 см./ на 3 метра над нивото на водата.Е,.... отгоре и имаше 1 кубик с дървен материал,а вътре бе пълно с издавени корморани !
Представи си какъв е бил потопа
Та там има една шахта /60 на 60 см./ на 3 метра над нивото на водата.Е,.... отгоре и имаше 1 кубик с дървен материал,а вътре бе пълно с издавени корморани !
Представи си какъв е бил потопа

- Don4o_62
- учете се от него
Казах ти да идеш на Кърджали на корабчето да напълниш една кофа червеноперка и уклей,ама на умря си на ината.Казах ти че другаде ще хванеш на магарето к-ра,както и стана 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бат Дончо не е критерй че и гори е давало риба ,доколкото си спомням и вие последния път го давахте туристи.
Гори от тия наводнения дали не се дига нивото на язовира сега.
Секи си има предпочитания ако трябва сяка седмица ще го пробвам канала обаче....кажи ли да дава там риба.
Там за един ден се вадат количества дето един месец на Чама с въдица да седиш пак неможиш ги изкара.
А на Асен какво е отчитал часовника
; отчиташе че в момента е благоприятно за риболов.само че часовника незнае че има наводнения в половин България и след Димитровград сняг няма сичко е вода..Или часовника знае че на разтояние от 50 километра около Асеновград няма един размразен язовир.
Прост пример навръщане минахме с Ицо през нашта река на околовръстното, ами хората си хващаха кефал и мрена по половин чанта

Секи си има предпочитания ако трябва сяка седмица ще го пробвам канала обаче....кажи ли да дава там риба.

А на Асен какво е отчитал часовника

Прост пример навръщане минахме с Ицо през нашта река на околовръстното, ами хората си хващаха кефал и мрена по половин чанта

- Don4o_62
- учете се от него
Е значи върши работа,трябва да кажеш откъде го взе, че и аз да курдисам един на ръката
А на корабчето отдолу е черно от риба и се гледа.Винаги си е там щото отстрани има садка.Нали бях споменал че само гледахме,но не хващахме.То нямаше и място.Билетите за вход бяха продадени предварително

А на корабчето отдолу е черно от риба и се гледа.Винаги си е там щото отстрани има садка.Нали бях споменал че само гледахме,но не хващахме.То нямаше и място.Билетите за вход бяха продадени предварително

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Гледай новините за Кърджали и регион, и там е било ,каква риба какви пет леваDon4o_62 написа:Е значи върши работа,трябва да кажеш откъде го взе, че и аз да курдисам един на ръката![]()

- Don4o_62
- учете се от него
Всичко ще си дойде на място 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От Смолян обевиха бедствено положение, тръгва към нас стехията
добре че задържаха язовирите празни, че лошо инак.

-
- кандидат преподавател
Изобщо не е за риболов и пътуване към риболова.Давим мъката в ...онва 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега ме слушай, ама добре Антоне !Don4o_62 написа:Казах ти да идеш на Кърджали на корабчето да напълниш една кофа червеноперка и уклей,ама на умря си на ината.Казах ти че другаде ще хванеш на магарето к-ра,както и стана
Кърджали го обичам като водоем ! Има екстра места за бивак, компании , ракии и т.н. Абе за това кадет кажат, там отивам !
Ама още е студено за палаткови лагери

А за чаушана никога не съм спорил- има милиони и могат да се направят сериозни килограми !
Но......... 1-во - не си падам по риболова на уклей - правя го 1 -2 пъти в годината / макар, че е страхотен на вкус /;
2-ро - кой ще чисти стотици риби / жената обожава уклея, но през живота си риба не е чистила - глезя си я

3- то- аз риба у нас рядко нося / или я пускам, или раздавам на приятели / !
А като стане време за бивак и взема с мен майстор-готвача Иван Иванов, ебем ти и риболова .
Поздрави

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Ние сме с Бат Бойко малко мазухисти, то за това и се разбираме де.

Досега стоях тук щото нямаше кой да ми удисва на акъла.
Ама сега да видите какво става,само да се оправи времето.
Балканския полуостров е наш.

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Асене все пак е криза бе брато
Дай първо да видим- това Африка, Азия, Америките, па като се замогнем и Балканскио п-в !
То адаша /Борисов и предходниците му / направиха риболова хоби за милионери тука на Балканите

Дай първо да видим- това Африка, Азия, Америките, па като се замогнем и Балканскио п-в !
То адаша /Борисов и предходниците му / направиха риболова хоби за милионери тука на Балканите

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То като се пребираме от риба се си гледаме у джобовете и си викаме аман вече по-така.И така до другия ден,до другия харесан такъм.И като дойди другата седмица и ни подшушнат пак нещичко.Буркани,зимнина,банкомати, сичко се прерова и аде пак сме на линия.
Той бат ти Днончо е моногамен освен Кърджалито друго незнае,пак ние с Бат Бойко сме кат махленски курви,от кадет ни свирнат и ние сме там за риба
Земи почвай кнауфа че Лятоска зор ша видиш с мене Бат Бойко,ако знаеш какви мисли ми са в главата
Питай Ицо той вече се премери с мене,става и тръгва кат куфар у самолет.
Само му кажа 5-6 кила и багажа му е в мерджана
ремаркета полуремаркета, и катуна тръгна.
Цели много; ТЕЦА-Овчарица,Искъра като тръгни платиката,Грекето дестинаций много,Жребеца,Черногорово.
Пък за нащи ти си знаеш какво ще става.

Той бат ти Днончо е моногамен освен Кърджалито друго незнае,пак ние с Бат Бойко сме кат махленски курви,от кадет ни свирнат и ние сме там за риба

Земи почвай кнауфа че Лятоска зор ша видиш с мене Бат Бойко,ако знаеш какви мисли ми са в главата

Цели много; ТЕЦА-Овчарица,Искъра като тръгни платиката,Грекето дестинаций много,Жребеца,Черногорово.
Пък за нащи ти си знаеш какво ще става.

- Don4o_62
- учете се от него
Едно време и аз къде ли не съм ходил,чак на Бата до морето,и то няколко пъти.Да гледаш морето,пък да хващаш шаран
.Но за два дена като хванеш 60-70шарана ще ходиш я.Някой колеги знаят какво беше там.Та мисълта ми беше че ходиш,ходиш и накрая си харесваш 1-2-3 яз.и почваш само на тях.Зависи какъв риболов практикуваш.Аз например нося перо, колкото да хвана няколко риби за стръв,и оттам в лодката пък каквото му дойде.И да хвана или не,просто ми е приятно да съм вътре,далече от брега от навалицата,мръсотията и най вече от простотията.Затова обичам да ходя на голями язовири,а не на някви канали и рекички който са гъз до гъз от алчни за риба чокъли
. Вие сега му е времето да ходите, че нали някой трябва да върви по мойте стъпки,както и аз съм вървял