Предложение за нова тема

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Предложение за нова тема

Мнение от ники1 »

Колеги , предлагам създаването на нова тема която да бъде подтема на "Моят риболовен излет".
Новата тема да се казва "Комични случки", "Смях с въдица в ръка" или нещо подобно.
В предложената тема да се споделят смешни случки, смешни истории от риболовните излети.
Имам предвид реални случки преживяни или засвидетелствани от всеки един от нас ,а не вицове и легенди..
Защото дори и от такива случки има поука.....
Поздрави!
Ribko
фен клуб-скобар

Re: Предложение за нова тема

Мнение от Ribko »

Подкрепям предложението ти ! :drinkers:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Ники1, то форума свободен бре.... :D
Що не пусна темата направо, ами пускаш предложение... нещо не стоплям? :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

На мен също ще ми бъде интересно да чета действителни случки и преживявания на други лица от форума
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
vri4kata
новобранец
новобранец

Мнение от vri4kata »

В тази тема ще има доста комични преживявания на колегите аз също ще имам да разказвам :D
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Както решите,ама къв е проблема да си е в "моят риболовен излет".Пък на който му е смешно да се смее! :D
Изображение
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Нещо такова ли http://www.vbox7.com/play:1b78436c ще е яко да гледаме такива кадри.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

имаше такава тема преди 4-5 години и 5кила беше писал в нея как заспал в една лодка имаше и друга дето търсили колата вечерта ама вече забравих за кво става на въпрос ако искаш разрови се
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Понеже виждам , че има интерес ,пък и подкрепа от съмишленици то тогава аз ще открия темата и ще поведа "хорото".
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

ники1 написа:Понеже виждам , че има интерес ,пък и подкрепа от съмишленици то тогава аз ще открия темата и ще поведа "хорото".
:smt023 :smt023
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

stich написа:Както решите,ама къв е проблема да си е в "моят риболовен излет".Пък на който му е смешно да се смее! :D
Мисля че колегата е прав!!! Аз специално вече съм пускал подобна тема- за Шегата..............!!! :lol: :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Ето моята случка която мен специално много ме разсмя но после ме учуди,.Отивам една сутрин на река Искър,беше пролетта когато морунажите бяха се активизирали преди около 5 години,.На мястото кадето мислех да ловя заварих една компания която беше там от вечерта,.Аз бях там към 6.00 и си викамм тези са ми заели мястото но ще седна малко по нагоре.Хвърлих 5 топки захранка и започнах да се приготвям за риболов със болонеза на изтичане,.Разпънах такъмите и започнах да хвърлям.След около 10-15 минути хванах първият си морунаж около килограм,и около 4 -5 уклеики,.Казах си -днес ще ги размажа,но уви не било така писано.До към 7.20 бях хванал вече 5-6 морунажа.По едно време колегите се раздвижиха и се започна едно викане,псуване и така нататък защо се били успали,момчетата бяха много пили вечерта,Единия доиде при мен и ме попита какво съм хванал,естественоо аз му казах,и тои вика на единия даваи захранката.Ако щете ми вярваите тези пичове хвърлиха един чувал някаква захранка домашноо производство ,единия бърка другия хвърля-така 40 мин..АЗ по едно време ги попитах ше захранват ли още и те казаха че това било първа серия имало още три чувала:) и тогава вече се осъзнах че риболова за мен приключи,напуши ме един смях ,ама наистина смях ,но после ме обхвана яд,ето викам си едни хора как ти съсипват риболова за секунди,та се чудя смешно ли е трагично ли е,а наслука
Изображение
Най добрите са тук
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от qcarp »

Мисля ,че колегата искаше да каже да има нещо като "важна тема" така както се отбелязват други известни теми. Тоест в раздела "Моят риболовен излет" да има подфорум "Комични случки" или нещо такова :wink:
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Темата вече е започната в раздела "Моят риболовен излет", така че колеги, не се притеснявайте- споделете вашите смешни преживявания!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Нека да споделя нещо,което на повечето няма да им се вярв.Една вечер преди години с един мой човек,вечерта на чашка крояхме планове за другия ден.Но след 1-2 по няколко пъти, друго взехме да мислим :D .И още по тъмно се качихме на мотора, и газ към язовира.Пристигнахме,но беше леко мъгливо, пък и ние си бяхме намраво замъглени от :drinkers: вечерта.Видяхме нещо да се белей и си викаме,дай да хвърляме въдиците и да си починем докато се разведели.Хвърлихме ги горе долу и се натъркаляхме на земята.Сутринта като се събудихме,направо се чудихме да се смеем или да плачем :shock: .Това което го мислехме за вода, излезнаха едни парници,покрити с наилон.И ние пияните патки сме хвърлили въдиците отгоре :lol: .Добре че нямаше още хора,че голям майтап щеше да стане.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”