Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Качествени чепарета
Mi7chell си е с подпален фитил и няма спирка
Дано има риба за експерименти тая година.Само кръщенето и именуването нещо ми убягва 

А сега де? 

Не съм чел сега,назад в темата.Мисля че някои питаше за калмарчета.
Днес минах през магазина на Стефан,Го Фиш и имаше наи различни.
Тая година ще се побърка рибата,тук у БГто.
Днес минах през магазина на Стефан,Го Фиш и имаше наи различни.
Тая година ще се побърка рибата,тук у БГто.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А най-интересното за мен е,kopoy_92 написа:Здравейте,
някой знае ли каде се продават или от каде можем да намерим качествени и хубави чепарета за сафрид и други видове хищни риби.Ако някой знае нека да напише, каде можем да намерим и наименоаванието /марката/ им.Наслука.
къде се загуби те тоя дет пусна темата.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
незнам,ама бая голяма е тая тема дето я е пуснал ! 57 стр. 

Последно промяна от *Станислав* на Съб Фев 13, 2010 9:56 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
и ще растееее още 

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тук съм и следя темата . Преди две седмици бях пуснал едни снимки (48 стр.) .След два дена ще кача и други снимки. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Виждам че следиш темата,ама малко майтап не е излишен.kopoy_92 написа:Тук съм и следя темата . Преди две седмици бях пуснал едни снимки (48 стр.) .След два дена ще кача и други снимки.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
май ще останат на (сух док) то и аз не бих намокрил такива творенияMi7chell написа:Взех че измислих нова простотия,ама тоя път май няма да го пусна във водата

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Стига стия уникати..Ще разглезите рибата. 

И аз съм на това мнение. Тези чепарета са хубави но са изгъзици за хора с време. То нека има сафрид пък и на голи куки дава.
Няма да го пускам,че колегите се оплашиха ,че ще им хвана рибатаdobria1 написа:май ще останат на (сух док) то и аз не бих намокрил такива творенияMi7chell написа:Взех че измислих нова простотия,ама тоя път май няма да го пусна във водата
![]()
![]()

Зарганолог
- atillas
- ще става разбирач
колега Mi7chell как ги правиш тия очички ?
или е търговска тайна
или е търговска тайна
Разбирасе че ще споделя щом съм ги показал,а и не е нещо сложно,с връх на клечка за зъби вземам малко черен лак и прецизно го нанасям.Преди това по същия начин и бялото.atillas написа:колега Mi7chell как ги правиш тия очички ?
или е търговска тайна
Зарганолог
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес си направих един малък експеримент
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9A1uMdf_88M&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9A1uMdf_88M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Ако няма сафрид ще ловя молинезии и гупи.
Всеки път като правя нов цвят чепаре го пробвам в аквариума и за сега най голям интерес има от червено ламе с една зелена нишка.Странно.Нали
А ето ви и днешните ми постижения вече връзввам 11 номер с 0.13

Някой от куките са 8 ми номер но ми бяха останали и реших да ги вържа.

След два три дена когато привърша куките започвам и аз да си играя с лакиране и слагане на топчета по куките.Тогава може да ви изненадам с нещо ново.
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9A1uMdf_88M&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9A1uMdf_88M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Ако няма сафрид ще ловя молинезии и гупи.
Всеки път като правя нов цвят чепаре го пробвам в аквариума и за сега най голям интерес има от червено ламе с една зелена нишка.Странно.Нали
А ето ви и днешните ми постижения вече връзввам 11 номер с 0.13

Някой от куките са 8 ми номер но ми бяха останали и реших да ги вържа.

След два три дена когато привърша куките започвам и аз да си играя с лакиране и слагане на топчета по куките.Тогава може да ви изненадам с нещо ново.