Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въпрос за мачове на Шекспир?
Модератор: sapuna
Въпрос за мачове на Шекспир?
Моделите Mach1 и Mach3, 3,90m върхова, полу-параболична или параболична акция имат?
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Re: Въпрос за мачове на Шекспир?
Колега извинявай, че те питам... ама т.к. и аз смятам да си купя един мач за пролета и още от дете съм фен на Shakespeare би ли ми казал колко горе-долу струва един такъва мач и къде могат да се купят в София/Хасково(евентуално ако си от там) 
п.с. мерси предварително

п.с. мерси предварително
Наслука!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Продукти на Шекспир Вече не се предлагат в България .(До колкото аз знам)Spatia написа:Колега извинявай, че те питам... ама т.к. и аз смятам да си купя един мач за пролета и още от дете съм фен на Shakespeare би ли ми казал колко горе-долу струва един такъва мач и къде могат да се купят в София/Хасково(евентуално ако си от там)
п.с. мерси предварително
ПП.Добрече избързах да си купя фидер на шекспир ...
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В Хасково евентуално може да е останала някоя и друга въдица...магазина е след съдебната палата, в посока ТМС-то.
Защо бе Ице,преди няколко седмици минах през магазина им на "Денкоглу" и" Борис" и момчетатаeminem94 написа:Продукти на Шекспир Вече не се предлагат в България .(До колкото аз знам)
работеха.Попитах ги вярно ли ликвидират магазините и отговора беше отрицателен.Даже беше доста зареден.
Така,че магазините май им работят на пълна пара.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Къде е този магазин да отида,защото искам да си взимам някои неща на шекспир,а във всичките магазини от които съм пазарувал до сега,вече не предлагат тази марка .ceco65 написа:Защо бе Ице,преди няколко седмици минах през магазина им на "Денкоглу" и" Борис" и момчетатаeminem94 написа:Продукти на Шекспир Вече не се предлагат в България .(До колкото аз знам)
работеха.Попитах ги вярно ли ликвидират магазините и отговора беше отрицателен.Даже беше доста зареден.
Така,че магазините май им работят на пълна пара.
-
- кандидат преподавател
За Мач 1 на мога да кажа нищо. Но мач 3 е уникалта пръчка. Имах я преди 2 год. на дължина 4.20. Тънка бланка, парфектен строй, прогресивна акция. Оригинално се продава с калъф, който е пригоден и за макара. Много е стегната, и е подходяща за по тежки ваглери. Ако на нея пишеше Шимано, никого не бих я продал!!!!

Върл Shimano фен!
-
- новобранец
simo сбъркал си ама много ,че си я продал.Шимано въдиците хубавите за всякакъв риболов почват от 450лв .Няма ги вече тези Мачове на Шекспир Мач 3 ,ако ти попадне някъде вземай.Скоро купих един за подарак от един състезател по мачов риболов,ако влезе тука дано ти(koko) пише и дано има нещо за продан от тази марка.

Симо обича въдиците му да завършват на " Master " .
Иначе,какво стана Шекспира смениха ли вносителя? Изгубиха се от онлайн магазините изцяло.
TICA FAN
Не съм обикалял скоро по Алемите и не знам какво е положението......От 3 г. имам фидер на Шекспир Mach1 3,90m up to 90g-страхотна е. Мерак ми е сега и техен мач да си купя но явно нямат внос...
Ще се купува от чужбина явно......Сега гледам и едни на Дренан...Цената им(за мен) е доста приемлива,някой ползвал ли е такива пръчки.Благодаря
-
- кандидат преподавател
Правилно Сонка! Но не какъв да е Мастър!!! На мен специално мач 3 ми идваше малко твърда. Като се има предвид че ловя с ваглер само в краен случай, и то с най- леките.............., ма ти знаеш!!!SONY написа:![]()
![]()
Симо обича въдиците му да завършват на " Master " .
Иначе,какво стана Шекспира смениха ли вносителя? Изгубиха се от онлайн магазините изцяло.

Върл Shimano фен!
Ако някой от вас е работил с мач независимо от марка и дължина и за него това си е неговата най добра то лично аз имам от доста отдавна един ТЕТРА ЕЛИТ мач и за мене това ще си остане уникалният мач на старата фирма шекспир
Не всичко което има две бузи е лице...
Ице аз съм написал,на ъгъла на "Денкоглу" и" Борис".Денкоглу е успоредна на Алабин,но най лесно ще се орентираш
като вземеш една карта на София и видиш къде е или на bgmaps.Успех и дано работи
Ето ти линк на картата
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=f292 ... fb5f&tip=1
като вземеш една карта на София и видиш къде е или на bgmaps.Успех и дано работи

Ето ти линк на картата
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=f292 ... fb5f&tip=1