Питане

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Питане

Мнение от deso_bg »

Точно така дръпвате си клавиатурни подредби, а не флекстайп :idea:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колега,ако не си обърнал внимание,Уиндоусите си иматБГ/ЛАТиница,така че няма какво да гледам.Въпрос на малко ровичкане и си го правя.Аз обаче не пиша на шльоковица и неискам да си мъча и да започвам от начало да се уча да пиша.Достатъчно ми е да си пиша на Български по форумите и на английски ако се наложи по други форуми и чатова.Свекнах тук д се пише и чете на Български и сега ми е тердене зда же да я чета шльоковицата,камоли да пиша на Български с латински букви.На всичкото отгоре ги няма опраделени букви,има ги но са на местата на разни символи.Така че,няма смисъл да говорим даже.Просто е смешна работа при наличие на всичко,да се инсталира ФлексТеип.Това си е мое мнение,не сте длъжни да се съгласявате.Само дано някои обидчив да не се разсърди,щото в последно време като кажеш на някои истината право в обите и започват мусенета,сръдни и т.н ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Защо да се сърдя бе Любаче?!?!?!
Ако беше си "подредил фонетично" клавиатурката,нямаше да има нито една грешка в мнението ти! :D /много са,но не са от незнание ;) /
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

sapuna написа:Защо да се сърдя бе Любаче?!?!?!
Ако беше си "подредил фонетично" клавиатурката,нямаше да има нито една грешка в мнението ти! :D /много са,но не са от незнание ;) /
Митак,това не е от клавиатурата,просто в бързината да пиша като провесионална машинописка,истървам букви.Иначе,клавиатурата си ми е много наред.Грешките са от мен не от неяИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”