Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Питане
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Питане
Точно така дръпвате си клавиатурни подредби, а не флекстайп 

- krokibg
- учете се от него
Колега,ако не си обърнал внимание,Уиндоусите си иматБГ/ЛАТиница,така че няма какво да гледам.Въпрос на малко ровичкане и си го правя.Аз обаче не пиша на шльоковица и неискам да си мъча и да започвам от начало да се уча да пиша.Достатъчно ми е да си пиша на Български по форумите и на английски ако се наложи по други форуми и чатова.Свекнах тук д се пише и чете на Български и сега ми е тердене зда же да я чета шльоковицата,камоли да пиша на Български с латински букви.На всичкото отгоре ги няма опраделени букви,има ги но са на местата на разни символи.Така че,няма смисъл да говорим даже.Просто е смешна работа при наличие на всичко,да се инсталира ФлексТеип.Това си е мое мнение,не сте длъжни да се съгласявате.Само дано някои обидчив да не се разсърди,щото в последно време като кажеш на някои истината право в обите и започват мусенета,сръдни и т.н 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Защо да се сърдя бе Любаче?!?!?!
Ако беше си "подредил фонетично" клавиатурката,нямаше да има нито една грешка в мнението ти!
/много са,но не са от незнание
/
Ако беше си "подредил фонетично" клавиатурката,нямаше да има нито една грешка в мнението ти!

- krokibg
- учете се от него
Митак,това не е от клавиатурата,просто в бързината да пиша като провесионална машинописка,истървам букви.Иначе,клавиатурата си ми е много наред.Грешките са от мен не от неяsapuna написа:Защо да се сърдя бе Любаче?!?!?!
Ако беше си "подредил фонетично" клавиатурката,нямаше да има нито една грешка в мнението ти!/много са,но не са от незнание
/

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!