Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

УЗО за в Приморско...
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Амин да ва ева на скара да се омеришетееееее чуй Боже молбата мииии
вземам пръчка и я тръквам под расото за берекет и добър улов...чупя от "питката ви майчина"
и почвате риболова
сал глейте да не доем като един Нептун от морето и да се чудите отчето дали пак не е жив дявол...
кой ша носи стръв...че на морето на царевица калкан не съм чул да кълве ?
там сме квот ще да става...
п.с. ако някои иска да си освети стръвта да я тръкне в бат Миленовата "ръчичка" ...сал да не ви повехне стръвта

вземам пръчка и я тръквам под расото за берекет и добър улов...чупя от "питката ви майчина"

сал глейте да не доем като един Нептун от морето и да се чудите отчето дали пак не е жив дявол...

кой ша носи стръв...че на морето на царевица калкан не съм чул да кълве ?

там сме квот ще да става...
п.с. ако някои иска да си освети стръвта да я тръкне в бат Миленовата "ръчичка" ...сал да не ви повехне стръвта

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Сря Яну 17, 2007 8:10 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ако не си 'фанеш риба, .... отче .... ей ти рецепта против глад.отец Ми Го Нафърфорий написа:...вземам пръчка
кой ша носи стръв...че на морето на царевица калкан не съм чул да кълве ?там сме квот ще да става...

хе...хе...хе

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Снимката не съм я правил аз - ама котето е много сладко горкото
... представяш ли си билета 250 лв. сега
...не ме бъзикай за тоз билет .... щото кат се видим ще ти разкажа едни неща - че ще търсиш де ти е пушкалото дето опушка Гошко от стената с нея ... та да идеш и да им го начукаш ...

... представяш ли си билета 250 лв. сега

...не ме бъзикай за тоз билет .... щото кат се видим ще ти разкажа едни неща - че ще търсиш де ти е пушкалото дето опушка Гошко от стената с нея ... та да идеш и да им го начукаш ...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Анатемосай ма сам самичък на средата на яз-ра с ония хубав джет - грешник съм и с по-малко от 250 км/ч не мога да го карамотец Ми Го Нафърфорий написа:...ши та Анатемосам

... п.с. ...ония кадри от лятото са вече само при тебе - знаеш, че ми гръмна HDD-то ... и ги нямам вече

-
- сериозен играч
аз ги имам...гръмнал ти е щото и там си минал тъничко...с 25 лв по малко
вкусна ли бе поне горката котка...тва де китайската кухня...сподели за читателите :

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Чет Яну 18, 2007 11:36 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Божеее - 4 броя IDE дискове + 6 броя SCSY та ... и да ми плещиш такива ... ти добре ли си - към един терабайт информация въртя ...бе....душичкоотец Ми Го Нафърфорий написа:аз ги имам...гръмнал ти е щото и там си минал тъничко...с 25 лв по малко![]()
....я виж по-добре ...
тази крава - новоевопейка - виж как се чувства с билет от 25 кинта в джоба:

ИЗДОЕНА
ей тъй ни ща да гледам ... мерси

-
- сериозен играч
ахаааа...мизерникооо ти си бил значи:durumov написа:Божеее - 4 броя IDE дискове + 6 броя SCSY та ... и да ми плещиш такива ... ти добре ли си - към един терабайт информация въртя ...бе....душичко

чу ли режисьорчето или да идвам а?
кажи прилича ли ти на батко ...ама честно

Мууууленчо 2007 регистрация за Приморско
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч