Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пясъка, неделя - 31.1.10
- ignatov78
- ще става разбирач
Re: Пясъка, неделя - 31.1.10
Хубав репортаж.Дано малко са се стреснали тройкаджиите. 

-
- ще става разбирач
Аман от боклуци на Пясъка, да се стопля по бързо да идва пролет че да пръсне рибата, поне да не е на куп на едно място . . рано или късно ще ни очовечат насила от европа ама кога ще стане туй . .
късмет работа . .
-
- новобранец
- Обратна връзка:
браво момчета!!! трагедията е пълна. аз щях да ям бой, защото се опитах да ги снимам тез индивидиуми, но бях сам и нямаше с кой да дадем отпор. жалка картинка инак. какъв кеф бе?!? това е съсипия. и след като изловим рибата, избием животните и отсечем дърветата какво правим?!?
веднага Ви казвам. разбираме, че парите Не стават за ядене!!! Боже пази природата, защото и тез кретени ти си създал....
веднага Ви казвам. разбираме, че парите Не стават за ядене!!! Боже пази природата, защото и тез кретени ти си създал....
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Някои хора просто не разбират,че всичко има край.Ще дойде ден,когато ще се радваме на каракуда и червеноперка.Дано законите и морала на хората изпреварят този ден.На Вас колеги....БРАВО
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Излета е бил супер,ако изключим сечта която е била около вас.Хубаво е че ИАРА-та се е отзовала на повторно повикване дори и с униформени.Цялостно решение на проблема там ще се постигне не само с проверки,а ако има една джипка,примерно да проверява постоянно.Няма значение излета ви е мнохо хубав. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
БРАВО само мога да ти кажа ПИЧ( в най добрия смисъл на думата).Има-няма 40 човека са писали в темата.Има-няма 10 биха постъпили така.Аз съм от другите 30 - за сега( трябва да стана в 4ри. за да го направя.То си ми е нормалното ставане, но гледам да си избия съня през уикенда), но си го поставям за цел.Ако почивам другата седмица, ще стана и ще снимам и ще се обадя на 112.Ще пиша после.При нас, на морето, това е постоянно от години и някак си нормално
го приемат да търмъчиш.( въпреки че колегите от Морски риболов си изтриха клавиатурите да обясняват)Извинявам се предварително и Моля модераторите ако има др. такава тема да ме преместят.И моля още, ако е в някакви( други ) да има раздел за това.Примерно СИГНАЛИ .ТЕЛ112 или каквото и да е, но мисля че отдавна дойде времето в което трябва първо- да защитим и после да ловим риба
го приемат да търмъчиш.( въпреки че колегите от Морски риболов си изтриха клавиатурите да обясняват)Извинявам се предварително и Моля модераторите ако има др. такава тема да ме преместят.И моля още, ако е в някакви( други ) да има раздел за това.Примерно СИГНАЛИ .ТЕЛ112 или каквото и да е, но мисля че отдавна дойде времето в което трябва първо- да защитим и после да ловим риба
-
- сериозен играч
Ако званим всички колеги когато видим нарушения
ще опазим малко риба
може би
ще опазим малко риба
може би

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Точно така трябва да звъним на 112 не на разни посочени gsm,166 и т.н.,само там хваща място обаждането..
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- новобранец
Само така и ще се справим с бракониерите.Браво и за риболова!
Здравейте колеги. Има ли смисал да се ходи на Пясъка утре на перо , обажда ли се все още по някоя перка или рибата не пипа заради сечта която става там?! 

Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
-
- кандидат преподавател
Бейс и Динго днеска са били, и казаха че не ще и от всякаде даракчии!!!
Върл Shimano фен!
- svincyyy
- ще става разбирач
Или половината ще ядат бои след това като ги срещнат по улиците хахаха и аз съм за обаждането .но мн хора ги е страх да се обадятЙордан Марков написа:Ако званим всички колеги когато видим нарушения
ще опазим малко риба
може би
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- сериозен играч
Ами за един бой ли смеsvincyyy написа:Или половината ще ядат бои след това като ги срещнат по улиците хахаха и аз съм за обаждането .но мн хора ги е страх да се обадятЙордан Марков написа:Ако званим всички колеги когато видим нарушения
ще опазим малко риба
може би
Важно е рибата да опазим
но както е тръгнало само си пишем и пишем
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..