След ГМО - следва това!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Radush
новобранец
новобранец

Re: След ГМО - следва това!

Мнение от Radush »

Това с изхранването на гладните народи с ГМО е измислица и темата определено не е за майтап(както става тук), а е доста сериозна. Бъдещето е на биопроизводството, а с ГМО няма да имаме възможност за био и ще продължаваме да сме си тоалетната на Европа. Почти на никого не му пука обаче, важното е да си върви планетата, ракийката, цигарките и всичко е шест...
Хавайски копиехвъргач!
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Бъдещето може наистина да е на биопроизводството в което се съмнявам,то такова има май само в Нова Зеландия.
Но без генно модифицирани продукти не може да се изхрани тази планета по никой начин.Това че напоследък се зашумя много по въпроса е добре защото се взеха все пак някакви мерки да не станем опитното поле на Европа.
И бих искал да подчертая факта че всички сме знаели какви домати,краставици,царевица купуваме от магазина ама сме си траели нали.Няма сорт зърнена култура добивана у нас която да не е претърпяла модифициране с цел по голям добив,качества и т.н..Отдавна ги консумираме, а ако не искаме - у балкана с оборската тор и те така.

А и друго което е свързано с нас риболовците-нали знаете колко изкуствено създадени риби има,пък ги хапваме а примерно толстолоба.

И за колегата Радуш това за изхранването на бедните не е измислица защото за да отгледаш една пшеница в Африка трябва да я подготвиш за климатичните условия там.А това как става :idea: :?:
Колекционирам лампови радиоприемници
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Radush написа:Това с изхранването на гладните народи с ГМО е измислица и темата определено не е за майтап(както става тук), а е доста сериозна. Бъдещето е на биопроизводството, а с ГМО няма да имаме възможност за био и ще продължаваме да сме си тоалетната на Европа. Почти на никого не му пука обаче, важното е да си върви планетата, ракийката, цигарките и всичко е шест...
Здравей Радуш,
Радвам се, че даваш това мнение и абсолютно го подкрепям! Иначе за онова, за което ме помогна - то напредва :!:
Поздрави :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

ето за такова ГМО съм навит :D
много-функционално...
Изображение
Изображение
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Сега слушах за растение-хибрид между Рапицата и някакъв горски репей,получавало се растение което е устойчиво на засушаване,застудяване,пестициди и препарати за унищожаване на плевели,спасение е мотиката да се изкорени,ама представете си хиляди декари от тая Гад.
Без жени можем,без риболов не можем!
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Hart написа:Ако с генномодифицирани растения се нахранят
милионите гладни деца в Африка и Азия- значи са добро нещо.
Какво са яли преди света да стане толко ,,хуманен" и да им хвърлят храна от самолети ? Как България е била доматеното чудо и е заливала Европа с продукция без никаква химия и ГМО ?
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Фидер е прав.Всичко се прави в името на огромни печалби.Ако са имали желание да решат проблема с глада отдавна да са го направили.Няма нужда от екстри.От къде ли се взе този глад и къде са ни доматите ,и...... :?:
Риболовът не е слука,а наука!
Radush
новобранец
новобранец

Мнение от Radush »

натали написа:И бих искал да подчертая факта че всички сме знаели какви домати,краставици,царевица купуваме от магазина ама сме си траели нали.Няма сорт зърнена култура добивана у нас която да не е претърпяла модифициране с цел по голям добив,качества и т.н..Отдавна ги консумираме, а ако не искаме - у балкана с оборската тор и те така.

И за колегата Радуш това за изхранването на бедните не е измислица защото за да отгледаш една пшеница в Африка трябва да я подготвиш за климатичните условия там.А това как става :idea: :?:
Всеки сам решава дали да си купи(или набави) пластмасови домати или истински, не е виновен производителя, не е виновен търговеца, виновен е само купувача - предлагането според търсенето. На мен нещо като не ми харесва не го купувам обикновено.

Аз пшеница в Африка не знам как се гледа, а сигурен съм и ти, но съм убеден че Африка се е изхранвала някак и без ГМО доста време...
Хавайски копиехвъргач!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”