правосъдие.бг

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: правосъдие.бг

Мнение от bkd »

Пич ,ако си убеден че ти е подправен подписа ,няма какво да търсиш "квалитетни " адвокати,търси си експертно доказателство за това :idea: и от там нататък гледай колко аквоката ще се появят :idea: .........мене ако ме питаш да го Д..ат адвокатчетата :ANAL:
п.п.Инкубус нищо лично, брат...............,но да ви имам "бизнеса" :roll:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Заведи си ново различно дело за подправяне на подписа/това е престъпление/. На тая Жанета Алдинова я разкарай/набий и канчето ако можеш/ явно не става за нищо, намери си друг адвокат. Още щом съдът даде ход на делото тоя киляф ще си оттегли иска. Щото ако ти си осъден за кражба на нафта за пари, за подправяне на подпис се ходи в панделата, така че смело. :D
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Гадна работа... Бог да помага! Искам да ти предложа едно решение, не много адекватно на пръв поглед. Преди това - една история.
Преди време бизнесмен за който работеше баща ми, присвои пари и обвини баща ми... Парите бяха за изкупено мляко на много хора от различни места в Монтанско и Врачанско. Хората си ги искаха от баща ми защото онзи каза, че му ги бил дал... Баща ми, от зор, получи инфаркт и лежа много месеци в болница и след това у дома. Слава Богу - оцеля. През това време онзи нагло и безочливо лъжеше хората, които си ги искаха от баща ми. Опитах се да говоря с него, но той се държеше с мен арогантно и ми намекваше за роднинските си връзки с един известен мафиот. Денонощен тормоз от много посоки.... Не виждах никакъв начин да се оправим в тази ситуация - ставаше въпрос за дестки хиляди левове. Брат ми е многоголем огън и подпали чивията Реши да намери пистолет и да го гърми. Викам си и аз ще си слагам главата в орбата... И докато вървя и си блъскам главата кво да правя, по съвет на познати - отидох при гроба на владика Серафим в София и му се помолих като на жив. Казах си, аз да си изплача болката, а пък квото сабя покаже... Поне ми олекна на душата. Слава Богу, след известно време, същия този мафиот с който ме плашеше изпрати хора да се видят с нас и се оказа, че онзи май краде и него... След време се намериха парите, ние си отдъхнахме, баща ми, слава Богу, макар и да си влачи последствията до днес е жив и здрав, а с онзи какво става - не знам и не ме интересува...
Та мисълта ми е такава. Ти си прав - нали? Ти го знаеш, шефа ти го знае и Бог го знае. Споко! Иди в някой православен храм, поговори със свещеника и го помоли да се отслужи молебен! Няма да ти отнеме много време, но пък знаеш ли - може да е за добро на всички ви? Ти ще си успокоиш разклатените нерви и дай Боже да се уредят нещата, ще си с чисто досие. А Господ по голямата си милост, може да му обърне душицата на човека, да се покае и да си спаси душата.
Пък ако е воля Божия да пострадаш невинен... Амин! Дълбоко съм убеден, че в дългосрочен план ще е за добро.
Искрено ти пожелавам да ти се роди живо и здраво детенце и да те радва! Малко ли е това? :D
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Това е една житейска драма ,но не е начин по който може човек да реши проблема си :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
sjj
новобранец
новобранец

Мнение от sjj »

Колега какъв камион караше и коя година производство е ? има доста камиони сле 2000г които в борд компютъра пазят данни за разхода на гориво от създаването си до сега? преди време когато пътувах имахме разправия с шефа колко трябва да гори камиона и колко гори всъщност. след посещение на фирмен сервиз и диагностика с компютър ми връчеха цял ферман с данни та; за всеки месец пробег км и реално изразходвано гориво ипроблема се оказа че не е в моя телевизор.
пс; дано съм ти бил полезен ( информацията от компютъра на камиона не може да се изтрива)
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

камиона е 7 тонно волво есел 611 .и беше по стар от 2000 година.
уникат-без дубликат!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

bkd,не ме касае,грешно си разбрал-не съм бил адвокат и никога няма да бъда.Професията ми е мисия,не е бизнес и с адвокатите обикновено сме от двете противостоящи си страни на огневата линия.Но в този случай всички влакове са изтървани и няма смисъл от харчене по още адвокати - юридическите възможности са изчерпани.Съжалявам за положението на колегата,млад е не не му се е полагало да му се случи точно това.Ако наистина сте пичове и сте съпричастни към нещастието му,дайте поне 560 тариката от нас да му съберем по 10 лева и проблема ще бъде решен-все едно не го е имало.Предложението ми е напълно сериозно.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,сериозно предложение.Обаче,ако нещо решим да направим,искам лично да отида и да се запозная със съдишя испълнителя :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Правосъдната система в България има много кусури, но издаването на неправомерни събедни актове е по-скоро изключение.
Чорбаджиите в България също не са най-добрите работодатели, но нямат навик да тръгват да се съдят безпричинно със своите работници.
Трифондели, Окръжен съд - Ямбол има електронна картотека на постановените съдебни актове. Напиши номера и датата на съдебното решение, за да добием по-обективна представа за случая и да можем да ти дадем рационален съвет.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

гражданско дело от 2008 г. номер 1723 раионен съд ,първо дело.второто дело е обжалване и е гражданско дело номер 378.и днес разбрах че има още един човек които е работил при него и е осъден от моя шеф по същия начин.
уникат-без дубликат!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:D :D :D

trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

всичко това е нагласена работа,и от утре започвам да търся кои е човека на които му е забит по същия начин нож в гърба .днес от полицията ми дадоха надежда да се започне ново разследване за подправяне на документи,и курсовете които съм извършвал на черно.лошото е че никои от нашите ямболски адвокати не иска да застане срещу свои колега адвокат(моята адвокатка).и както казаха от полицията търси си адвокат от друг град за да няма шуробаджинащина.
уникат-без дубликат!!!
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Решението на Окръжен съд - Ямбол е от 14.12.2009 г. и е в законна сила от 21.01.2010 г. Решението подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд на България в 30 дневен срок от връчването му на страните. С решението се потвърждава решение № 433/3.07.2009 г. постановено по гражданско дело № 1723/2008 г. на Ямболския районен съд, в частта, с която И.Т.К. *** е осъден да заплати на ЕТ "Еди-Стоян Едрев", на осн. чл.211от Кодекса на труда във връзка с чл.207 ал.1 т.2 КТ, сумата 2203,14 лв.,представляваща стойността на преразход на гориво за периода 1.04.2007 г. - 31.03. 2008 г. 1006 литра,ведно със законните лихви върху тази сума,считано от 31.10.2008 г., и разноски в размер на 964,80 лв.
Колета Трифондели, от горното става ясно, че решението на Ямболския окръжен съд е в законна сила от 21 януари 2010 г., т.е. можеш да го обжалваш пред Върховния касационен съд, защото не е изтекъл давностния срок.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами,като може,да подава молба и да обжалва.Ще истърве последния влак маиче :lol:

mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Внимателно изчетох всичко написано тук, за съжаление не съм юрист и не бих си позволил да коментирам нещо, от което не разбирам. Съвсем човешки погледнато, доколкото разбирам в цялата тази работа има нещо гнило. Също така, доколкото ми стана ясно колегата разполага с факти, които не са били взети предвид, а и е странно, че има и още един осъден работник при същия този човек. Да, както Кроки казва, масово шофьорите гепват нафтичка, но не можем под общ знаменател да слагаме всички, ако има факти, ако има документи, ако има доказателства, които не са били взети предвид, бих те посъветвал да се консултираш много бързо с ЧИТАВ адвокат и да се действа. Един от най-добрите Ямболски адвокати, който определено е вадил много чисти истини от огромната каца с лайната е Панчо Панчев - отиди, запознай го с фактите, почти съм убеден, че човека ще ти каже кое е най-подходящото действие в твоята ситуация.

Сърдечно желая успех!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Разни”