Коя да избера!!!

Модератор: sapuna

Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Коя да избера!!!

Мнение от svincyyy »

А някои да каже мнение за тази пръчка(първия линк) и по-точно 3.66м на 3 секции мисля да си взема такива но ми се виждат ефтинки за shimano и се замислям дали няма някаква уловка http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... X-SPECIMEN
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1953

И тази ми се вижда добре(втори линк) за тази цена,ако някои има наблюдение отностно тези 2 въдици да драсне някои ред.Няма да ги взимам скоро ще исчакам да събера за 3 направо да неси играя една по една.Мерси и наслука.Забравих да спомена че ако е на Митчел задалжително ще е 3.90 размер.И на Шимано исках такъв, но този модел го имат 3.96, но само в 2 снадки което неме остроива никак.
За макари към пръчките съм намислил
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2093
но може да направя компромис с тях ,че мн нагорница идват :)
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Коя да избера!!!

Мнение от barbolov.1977 »

Здрасти колега.Бих те посъветвал да си вземеш МИЧЕЛ пръчката.Имал съм удоволствието да ловя със същата,казвамти много е добра.И аз скоро ще си купувам същите пръчки.Другата пръчка е бледа имитация на оригинала,все пак се прави във КИТАЙ.Наслука и успех
Изображение
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

И мичела се прави във КИТАЙ,но по мое мнение с което не искам да ангажирам никого на ШИМАНО само цените са му големи или поне на Българския пазар
Изображение
vri4kata
новобранец
новобранец

Мнение от vri4kata »

Според мен по качествената е мичелът :D
fox77
новобранец
новобранец

Мнение от fox77 »

според мен си вземи аливиото хващал сам такава и макар ,че е направена в китай е много по добра от мечалите а за макарите немога да ти кажа нищо но ми се виждат за външен и на тая цена не ми се вярва да са много добри.
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колега Fox , как разбра коя въдица е по-добра като сам казваш ,че си хващал само Шиманото . Що не спрете с тези тъпи постове. Това не помага на никого. Разбирам желанието на някой само да вземат думата, но знай ,че това което напишеш отнема време на хората да го четат , а то не дава никаква информация. Направо ме вбесяват постове от рода на този които само запълват темата и ни губят времето. За съжаление е пълно с такива. Извинвам се , но някой ако иска да си се любува , да си отвори тема и да си пише каквото иска в нея. Още веднъж се извинвам. Нека да ме конкретни.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Подкрепям колегата,че найстина вече стана някак си смехотворно,постове от рода на, каква кука или въдица или макара и т.н.простотий.Или нещо от рода на,тая въдица ще ми пасне ли на ръката с тая макара :lol: .
Някой беше споменал преди време,цитирам-Сега пръднах,какво ще кажете,и дай да го разискваме :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Don4o_62 написа:Подкрепям колегата,че найстина вече стана някак си смехотворно,постове от рода на, каква кука или въдица или макара и т.н.простотий.Или нещо от рода на,тая въдица ще ми пасне ли на ръката с тая макара :lol: .
Някой беше споменал преди време,цитирам-Сега пръднах,какво ще кажете,и дай да го разискваме :D .
Че нало затова е форума да се съветвам с хората да ми дадът съвет,защо да не попитам вае пак няма да давам всеки ден по 100 лв за въдици а и съм чел мн по безмислени постове така че.То и е безмислено да има пост как се връзва кука ама го има нали
.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Пич, вземай каквото ти хареса и пасне лично на тебе.Иначе примерно, 10 поста,10 мнения :lol:.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Да сравняваш Шимано с Мичел , е все едно да сравняваш Орел с лайно. Дайте да си говорим истината. Тва не е 80-те години и корекомите. :lol: :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
spetro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spetro »

Кротко Симо, кротко. :smt044
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

spetro написа:Кротко Симо, кротко. :smt044
Извинявам се за спама , ама ???????????????
Върл Shimano фен!
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

simo72 написа:
spetro написа:Кротко Симо, кротко. :smt044
Извинявам се за спама , ама ???????????????
съгласен съм с теб ама при положение че другите модели са над 200 лв а този е 100 и затова искам да попитам иначе мн ясну че шимано е по добро аз не питам за коя марка а коя въдица,но мисля да се спра на шимано.Може да се затваря темата ако искате
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Градски svincyyy , сравни ги двете като параметри, строй, тежест, материал и т.н. и направи своят избор от тази позиция. Обективна преценка от колеги можеш да получиш самоако някой е работил и с двете, но тук май такъв няма. Видракса за тази ти покупка - въдици и макари, ще ти направят и 10% отстъпка, което не е за подценяване.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Иво ам то отстъпката ок ама ги няма и двете въдици никаде бе брат има само шиманото на карото горе ама тя е с двете снатки а за мичела никаде несам го срешал само на куката несъм ходил знам че имат в търговията голям склад ама не пускали клиенти на дребно само търговци.Абе ще го измислим може и до Варна да отида като сабера парите без това имам работа там а там сам бил 2 години и знам какви магазини има цяла улица само рибарски стоки такмо и може нещо др. да се хареса.То в нашия убит град само филстар и трабуко ми продават
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”