Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Регистрация за рандевуто на Приморско!
Модератор: dantho.mihov
Отче Нафърфорие, ако Кака Попадия ще лови риба, ще я впишем у списъко, па и чавенцето - тоже. Ази, грешнио, се занимавам само с риболовната регистрация, а за апартамент - мисля, че имат поне два, но за това питай и си го резервирай при управителя Тодор Иванов, телефона съм го дал по-горе.отец Ми Го Нафърфорий написа:доценте, Господ види как праведно подреди списъка..ама попадията ми ревна бре..ич я нема у бройката...а и чавенцето може да взема..не чух само за попския апартамент ??? пазиш ли го вече ???
а на брата Дорумуйй и монашеска килия стига...ши доде тои с две мацки ама кака Краси ши го маа с точилката по кратуната мнооого дълго веее
![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги - на мен ми трябват данни само за участниците в риболова, та да си подредя "Регламента на Доцента"а кой с колко души ще дойде и къде ще спи си е негова лична работа, затова съм дал телефона на управителя. Не ме бъркайте с рецепционистка

За мен важното е, че екипът на хотел "Екзотик" ни прави жест да си носим мезето и пиенето в ресторанта и да купонясваме, докле можем, пък който иска може да си поръча нещо и от техния асортимент, особено на закуска правят хубава шкембе-чорба и топла пача по левче паницата. Мали-и-й, облизах си пръстите

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
доцента като мъничък

доцента като малко по голям

доцента ...след години

доценте дай го пак тука телефона...моля те ???
аз ще дойда така :

доцента ...след години

аз ще дойда така :

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Чет Яну 18, 2007 2:38 pm, променено общо 3 пъти.
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
ето ги :batmilen написа:браво на МУДЕРАТОРИТЕ....много са чевръсти....докато Отчов зине...и те го сецнат...

и се чудя за кво ли ги подканяш а мизернико ?
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Чет Яну 18, 2007 11:43 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
Ето го, ама да си го запишат и другите:отец Ми Го Нафърфорий написа:доцента като мъничък
доцента ...след години
аз ще дойда така :
0878 567 132 Тодор Иванов, управител на хотел "Екзотик" - Приморско
Надявам се, че няма да искаш снимки от апартамента или стаите, резервацията е за да ги подготвят и отоплят, иначе хотелът има над 70 места, ма ние там няма да правим 14-ти конгрес на БКП, я!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Дайте да изясним кой на коя дата ще идва, на 26ти или 27ми? За нас няма значение, но няма да ни е приятно ако на 26ти сме единствените там. Да изясним също кой ще лови риба и кой не, защото май никой или малко ще носят въдици/ включително и ние няма да носим/ и тогава тая част се обезсмисля ако участват 2ма човека. Лично ние няма да ловим защото не ловим морска риба и не разбираме нищо от ловене на такава. 

-
- кандидат преподавател
Извън темата да ви се похваля че тази вечер в 21.30 по MSAT в предаването Къща и половина ще дават дома ни като идеи за правещите ремонт. Повторението на предаването ще е в Неделя от 17.00 ч. Естествено и ние с Данчо сме пред камерите, както и новия ми домашен любимец, йоркширския териер Бети, който държахме през цялото време, за да не го настъпи някой. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
малееее... то тука ставал купона - а аз съм изтървал
... отчето ма наредил .
Що завиждаш , бре ??? Ааа...ааа ??? 2 мацки кво ти пречат ??? само ши ти изпънат расото кат генуезки триъгълник - такъв вятър отдолу и начална скорост от горе ... ни'си виждал никъде

... отчето ма наредил .
Що завиждаш , бре ??? Ааа...ааа ??? 2 мацки кво ти пречат ??? само ши ти изпънат расото кат генуезки триъгълник - такъв вятър отдолу и начална скорост от горе ... ни'си виждал никъде

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч