Инфо за Шейтана(под "Студен кладенец")

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

toestaz
новобранец
новобранец

Инфо за Шейтана(под "Студен кладенец")

Мнение от toestaz »

Въпроса е най-вече към колегите, които ходят по Арда.Наскоро ми казаха че във местността Шейтана(това е под стената на язовир Студен кладенец) вадели много щука през миналата година.Обаче информацията е, така да се каже, от 3-та ръка и нещо се съмнявам.Ако някой колега знае нещо по въпроса, нека да сподели.
Кога и къде ще кълве - ех, ако знаех......
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за Шейтана(под "Студен кладенец")

Мнение от VGS »

На Шейтена бях последно Ноември, много следи от мрежи, чат пат някой кефал и доволно хамсия(дребна).
За щука не съм чувал точно на това място с изключение на отделни случаи.
Имай в предвид, че язовирите преливат в момента и не е много безопасно там в момента.
И под трите стени е опасно примерно от ивайловградския изтече рибата отново в Гърсия :). Както беше преди няколко години, хората събираха после филета от сомове в чували под стената :) .
Трябва да се има в предвид , че ако водата е до приливниците може във всеки момент да тръгне на долу. А ако си прелива в момента така или иначе няма какво да правиш там .
Последно промяна от VGS на Чет Фев 18, 2010 3:44 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

Излъгали са те! :), там има всичко друго(хващал съм-бяла риба,костур,сомчета,бабушки,шаран,каракуди,черна мряна,кефал,скобар,уклеи чувал съм и за змиорки),но не и щука.
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

[quote="VGS"]На Шейтена бях последно Ноември, много следи от мрежи, чат пат някой кефал и доволно хамсия(дребна).
За щука не съм чувал точно на това място с изключение на отделни случаи.
Имай в предвид, че язовирите преливат в момента и не е много безопасно там в момента.
И под трите стени е опасно примерно от ивайловградския изтече рибата отново в Гърсия :). Както беше преди няколко години, хората събираха после филета от сомове в чували под стената :) .
Трябва да се има в предвид , че ако водата е до приливниците може във всеки момент да тръгне на долу. А ако си прелива в момента така или иначе няма какво да правиш там .[/quote]

Ивайловград прелива и в момента.Вчера отвориха клапа и на Студен кладенец.За изтеклата риба в Гърция :D не се притеснявам,напротив.Колкото повече вода,толкова по добре.Това е един от малкото и шансове да се качи нагоре.Говоря за района на Ивайловград.
toestaz
новобранец
новобранец

Мнение от toestaz »

VGS написа:...
Трябва да се има в предвид , че ако водата е до приливниците може във всеки момент да тръгне на долу. А ако си прелива в момента така или иначе няма какво да правиш там .
Разбира се :) че нямам намерение да ходя там точно сега, пък и то е време за хайвер на щуката, иначе благодаря за инфото.
Кога и къде ще кълве - ех, ако знаех......
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”