Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Болонеза - каква дължина и акция за река?
Модератор: sapuna
Re: Болонеза - каква дължина и акция за река?
В София съм по принцип и даже пообиколих магазините.
За съжаление и бюджета е не по-голям от цената на тази болонеза която бях посочил.
Рядко има в риболовните магазини нещо до тази цена с подобни параметри. Повечето са от висок клас и са си скъпички.
Иначе желанието ми е да си взема висок клас въдица, но по обективни причини няма да е сега
На мен все пак ми се риболовства по реките, така че за начало ще е нещо нискобюджетно.
За съжаление и бюджета е не по-голям от цената на тази болонеза която бях посочил.
Рядко има в риболовните магазини нещо до тази цена с подобни параметри. Повечето са от висок клас и са си скъпички.
Иначе желанието ми е да си взема висок клас въдица, но по обективни причини няма да е сега

На мен все пак ми се риболовства по реките, така че за начало ще е нещо нискобюджетно.
Твърдо ТИКА цена и качество най доброто в краен случай Фишермен или Миварди
Не всичко което има две бузи е лице...
- indalo
- фен клуб-скобар
Ловя с Шимано Катана-6метра- даме извиняват колегите Симо и Сони
, ама с 6цата много по добре се чувствам . Има достатъчно места по Струма за нея. Таза марката - от мойто съм си много доволен
Мисля си по добре събер си по дълго време париччки, ама си вземи нещо добро. Разликата е голяма. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Няма лошо !indalo написа:Ловя с Шимано Катана-6метра- даме извиняват колегите Симо и Сони, ама с 6цата много по добре се чувствам . Има достатъчно места по Струма за нея. Таза марката - от мойто съм си много доволен
Мисля си по добре събер си по дълго време париччки, ама си вземи нещо добро. Разликата е голяма.

Върл Shimano фен!
- indalo
- фен клуб-скобар
Ич даже.
. Екстра си е. Имам и една петица, китайче некакво. Разликата е огромна- тоя един метър по някога е от голямо значение, да не говориме и строя и т.н.

Чудя се луд ли съм или не съм.
-
- кандидат преподавател
На пролет , ще взема и една шестица като тая с която лова в момента, да има. Спиид мастър боло мач.indalo написа:Ич даже.. Екстра си е. Имам и една петица, китайче некакво. Разликата е огромна- тоя един метър по някога е от голямо значение, да не говориме и строя и т.н.

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много недомислици сте изписали
В коя река ще ловиш с 0,75 грама плувка, че и на дистанция
Какво е болонеза с акция 30-60,
телескоп с водачи за дъно
Какво е боло с долна акциа под 5-10 грама смях в залата.
Глобето е перфектно като цена и качество. Няма по чиатво нежо в диапазона до 70-80 лв а то струва къде 30. За 5 метра говорим.
В комбинация с още едно твърдо боло на 6 метра се покриват всички места.
Адаш не винаги е по-добре 6-цата. Ако рибата се държи навътре и кълвът предимно скобари ще ти се стъжни с тая болоноза.
Ако рибите искат задържане, тогава 6 метра иначе 5. Много по добро и бързо маневриране при замятане, вадене, кепчосване
И те така

В коя река ще ловиш с 0,75 грама плувка, че и на дистанция

Какво е болонеза с акция 30-60,

Какво е боло с долна акциа под 5-10 грама смях в залата.
Глобето е перфектно като цена и качество. Няма по чиатво нежо в диапазона до 70-80 лв а то струва къде 30. За 5 метра говорим.
В комбинация с още едно твърдо боло на 6 метра се покриват всички места.
Адаш не винаги е по-добре 6-цата. Ако рибата се държи навътре и кълвът предимно скобари ще ти се стъжни с тая болоноза.
Ако рибите искат задържане, тогава 6 метра иначе 5. Много по добро и бързо маневриране при замятане, вадене, кепчосване
И те така