Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Отново язовир искър.
Модератор: Paublo_Eskobar
Отново язовир искър.
Понеже времето е страхотно и не го дават да се разваля бих искал да ви попитам какво кълве и дали кълве нещо на язовир искър защото мисля да го посетя тази събота или неделя. Също така дали не е взел да е замръзнал и само да бия път до там и накрая само да гледам леда.
Ако някой има инфо за там или би искал да отиде събота или неделя да се пробва а няма с какво нека се обажда. От мен возенето така че да не му мисли за транспорт. А и нали трябва да си пробваме новите риболовни билети ..., не че някога до сега ме е проверявал там но ...
Тел: 0898855523
Ако някой има инфо за там или би искал да отиде събота или неделя да се пробва а няма с какво нека се обажда. От мен возенето така че да не му мисли за транспорт. А и нали трябва да си пробваме новите риболовни билети ..., не че някога до сега ме е проверявал там но ...
Тел: 0898855523
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=11862
Виж тук колега,
за момента кълве само там, но ако искаш място май ще трябва да пиинеш едно малко, петък вечерта и да тръгваш
Виж тук колега,
за момента кълве само там, но ако искаш място май ще трябва да пиинеш едно малко, петък вечерта и да тръгваш

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.