Коя да избера!!!

Модератор: sapuna

Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Re: Коя да избера!!!

Мнение от ivelin_1976 »

svincyyy написа:Иво ам то отстъпката ок ама ги няма и двете въдици никаде бе брат има само
Всичко което го има в сайта на Видракс можеш да го купиш.Вариантите са два:
1. Поръчваш си ги онлайн през сайта и си получаваш стоката в магазин Кука.
2. Отиваш в магазин Кука казваш на продавачката /сестрата на Ганди, мисля че е/ какъв продукт искаш да видиш и евентуално да купиш и отбелязваш, че го има в сайта на Видракс. Тя ти казва кога ще го заяви от склада и да отидеш да го видиш.
п.п. Все пак магазина е малък и не може да подържа всички артикули :wink: , но досега винаги съм държал в ръка всичко за което съм изявил желание. :D Е вярно, че ще си направиш две разходки до магазина, ноооо окода види ръка да пипне.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Значи примерно и казвам искам тези 2 пръчки да видя те ми ги носи след 2 дена и ако неми харесат мога да неги взимам така ли
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

svincyyy написа:Значи примерно и казвам искам тези 2 пръчки да видя те ми ги носи след 2 дена и ако неми харесат мога да неги взимам така ли
:smt023 Точно така, искаш този и този модел, носи ти ги гледаш и преценяш :wink:
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Мерси незнаех ,че може така
spetro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spetro »

Симо това с л...ната ми се видя излишно.Нека спазваме малко приличие.Поздрави. :smt023
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

колега аз ще купувам от приятел това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1286 тои иска да купува същите шимано.с този мичел съм хвърлял лично/110гр.+пва/.замята перфектно.приятелят ми твърди че шиманото е по-добро,но според мен е пристрастен към марката.според мен и двете са добри. на слука
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Ами аз днес говорих с няколко човека в ямбол по-точно брадата и имаше и мичел и шимано ,но ми каза да си взема ето това
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2304
препоръчва ми го досега не е имал рекламация а това шимано било от малаизия вика японското шимано стува над 200 лева а Вегата едно че е 73 лв 3.90 дължината и 2 е 3.5 либри вижда ми се мн по надеждна иначе като видя шиманото и мичела ми остават очите ама не е важен външния вид а ефективността която ще ми върши.Неискам като сложа една пружина и да си гледам върхъ как лети :)
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

spetro написа:Симо това с л...ната ми се видя излишно.Нека спазваме малко приличие.Поздрави. :smt023
Окей, извинявам се !!!
Ще направя руго сравнение : Мерцедес с москвич !!! :D
Върл Shimano фен!
spetro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spetro »

:smt023
sher059
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sher059 »

Понеже годините са ми такива та работил сам с всички на времето извесни като марка и модели макари предимно от 1000 до 3000 като големина .И тук е момента да защтитя Симо и да изкажа мнението си без да влизам в някъкви спорове че от шимано и дайва по добро няма, независимо каде са произведени.
Не всичко което има две бузи е лице...
spetro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spetro »

Според мен всичко си е до късмета да случиш на качествена стока.Не казвам че Шимано или Дайва са боклуци.Аз лично упражнявам само морски риболов.От четири ако не и повече сезона ловя с телескоп на Шекспир и макара на Робинзон,не съм имал никакви проблеми.(всички знаем за влиянието на солената вода)Този сезон пак съм с тях.През този период на доста колеги им изтракаха Дайвите и Шиманата.Та от там произлиза това мое мислене.Наслука!!!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

не е важен външния вид а ефективността която ще ми върши.
съгласен съм .аз също се заглеждам по скъпите модели,но купувам това което ми е по джоба.пръчката,която са ти предложили изглежда много добре,за тези пари направо е супер.успех с новата пръчка и само големи риби да хващаш.на слука на всички
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

danev69 написа:колега аз ще купувам от приятел това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1286 тои иска да купува същите шимано.с този мичел съм хвърлял лично/110гр.+пва/.замята перфектно.приятелят ми твърди че шиманото е по-добро,но според мен е пристрастен към марката.според мен и двете са добри. на слука
:smt023 Имам ги и аз тези мичели, мога да изкажа само суперлативи за тях.
п.п. Колега simo72 лично аз никога не бих си взел продукт на шимано от ниския ценови клас, защото и там има много боклуци, които не си заслужават парите. Не мисля, че е уместно сравнението, и не мисля, че във всеки един клас/никобюджетен/ дайва и шимано са напред от редица други фирми. Въпрос на вкус и предпочитания :D
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Направил съм моя избор.Темата може да се заключва.Мерси на всички за отделеното време на моята тема.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”