Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Разбира се вече всичко се намира стига да знаеш къде и как да търсиш , а и Google много помага.. Аз нямах впредвид теб 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Голям герой.Аз още не мога да загрея как го е направил този номер с лакирането.Тука жена ми вече взе да се съмнява в мен .Ходя с по една торба лакове за нокти ,разглеждам разни перуки,купувам лъскави гривнички с мъниста.
И по цял ден мажа по масата с лак.Направо съм и взел ъкъла от търкане на лака а всеки път си казвам да не забравя да постеля нещо
За това лакиране ме съмнява че колегата ползва мухарско менгеменце и някаква алкидна боя.
Сега гледам тука нашите рибари са се запасили с някаква корабна боя,която е червена и отразява добре.Утре ще пробвам да си изпрося една спринцовка че да видим какво ще стане
И по цял ден мажа по масата с лак.Направо съм и взел ъкъла от търкане на лака а всеки път си казвам да не забравя да постеля нещо
За това лакиране ме съмнява че колегата ползва мухарско менгеменце и някаква алкидна боя.
Сега гледам тука нашите рибари са се запасили с някаква корабна боя,която е червена и отразява добре.Утре ще пробвам да си изпрося една спринцовка че да видим какво ще стане
-
- вече хвърля и на тежко
еми той dobria1 беше пуснал в темата снимки с лака с който той работи.четката е 3-4 пъти по-тънкаRibarina написа:Аз още не мога да загрея как го е направил този номер с лакирането...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Гледах го това и го пробвах ама пак става грозно,не е като неговото има някакъв друг чалъм.аз до сега боядисвах с медицинска игла,после почнах с клечка за зъби,а след това почистих една четка и изрязах ненужното пак не става.
Няма го ключа от палатката
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Поне 25 кила вземи бре.Ribarina написа: Сега гледам тука нашите рибари са се запасили с някаква корабна боя,която е червена и отразява добре.Утре ще пробвам да си изпрося една спринцовка че да видим какво ще стане

Ако не ти свърши работа после,обади ми се.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
Защо ми се струва, че това е силиконово топченце, което после е лакирано. Майсторски разбира се! Ако греша моля за извинениеRibarina написа:Аз само не мога да разбера как докара такава гладка капка на лака?!?

колега не си прав,просто се иска старание и спокойни нерви и малко ......... ето тук примерно има боядисани към 70-80 куки и са лакирани за около 20мин.tatkoogi написа:Защо ми се струва, че това е силиконово топченце, което после е лакирано. Майсторски разбира се! Ако греша моля за извинениеRibarina написа:Аз само не мога да разбера как докара такава гладка капка на лака?!?!!!

а това в средата е инструмент без който не мога

незнам как да кача клип за да докажа че са просто боядисани но ще зумна някоя сникма до последно и там се надявам да си проличи че под лака има само възеллллллллл
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Добрия днес ги купих същите лакове и лакирах 40-50 ккуки наистина става много добре
.Утре ще се опитам да кача снимки ,тъкмо ще кажите как се справям 

Аз ползвам силиконови топчета вместо лак понякога , но на по големи куки, а на тези малките , като се наниже на куката върху възела изглежда като топче . Освен да са някакви съвсем ситни... 

Рибар вземи си същите лакове и ще стане.На втората спирка като влизаш в комплекса, в блока на ъгала има парфюмерия там ги имаRibarina написа:Гледах го това и го пробвах ама пак става грозно,не е като неговото има някакъв друг чалъм.аз до сега боядисвах с медицинска игла,после почнах с клечка за зъби,а след това почистих една четка и изрязах ненужното пак не става.
Просто трябва да се взема по голяма капка с инструмента ,с който лакирате.

Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
Разбира се! Просто така ми се е сторило. Въобще не го оспорвам. Майстор си и то е очевидноdobria1 написа: колега не си прав,просто се иска старание и спокойни нерви и малко .........

Щях да забравя намерих си сигнална боя (червена,синя и жълта )дали ще се получи добре?
Лаковете на нокти рано или късно си променят цвета( солена вода, слънце) докато сигналната боя си запазва оригиналниа цвят.