Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Инфо за р. Струма!
днеска одиме с чичо Коле до реката ,ного изкецана работа
,ного мътна ,буза направо ,вчера било кълвало ,ама днеска...
следобед ме залея направо като седнах столо ми беше върху снего ,добре че бех с бутуши,покачваше се ного яко и влачеше сумати боклуци

чичо Коле фана 2 бибана и 2 каракуди ,аз капо ,закачих ного голем скобар ,ама се откачи
абе изкецана работа,аре да се оправя времето и да свършва тая зима най после

следобед ме залея направо като седнах столо ми беше върху снего ,добре че бех с бутуши,покачваше се ного яко и влачеше сумати боклуци

чичо Коле фана 2 бибана и 2 каракуди ,аз капо ,закачих ного голем скобар ,ама се откачи

Браво на тандема Венци+Коле
.Имаше ли и други и кво направиха..........за драскачи не говоря 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Боби,немаше ного хора ,у невестино бехме ,ного беше дигнала реката и ного дъж ни вале и затова може би немаше хора заради дъждо ,имаше срещу нас неколко човека на тройки ловиха фанаха неколко риби ,на стръв никой нищо не фана ,предишнио ден са ги размазвали на тройки ,и са ловили ного риби с тройките ,било е неква сеч ,айде да се надяваме от догодина да го манат това с тройките...
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Венци ,като я видя вчера има ли надежда за неделя евентуално да добре реката според теб ?
Познах го местото Венци ,но като знам каква сеч става .................,ама хич не ми се ходи.
Само си късам нервите ,се едно ми е малко през седмицата.
Категорично ще се разхода за малка риба на малка рекичка ,но на Струма по това време НЕ
Айде със эдраве и поздрави на Коле
Само си късам нервите ,се едно ми е малко през седмицата.
Категорично ще се разхода за малка риба на малка рекичка ,но на Струма по това време НЕ

Айде със эдраве и поздрави на Коле

А между Кюстендил и Перник как е реката? Няма как да е много по-различна, ама надеждата умира последна... 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- сериозен играч
реката ,е била днеска ного голема и мътна...на конявски мост ... а надоле е още по голема...
-
- новобранец
Инфо за около Земен?Предполагам че и там е същата боза като тука ама да питам?И според вас дали има изгледи до Неделя да става за риба?И ако не става ако може и идеи за някъде до 40-50 км от Перник(може и на ЛС да не оспамваме темата)Мерси предварително.
-
- сериозен играч
Как е положението на Струма. Спаднало ли е нивото и става ли за риболов. Миналата седмица беше мого голяма само се разходих и толкова. Там където ходих нивото беше поне с 1-1.5 метра по високо от нормалното.

-
- разбира нещата
В Перник е боза както на снимките на Венци по-горе, кафява, тече кална.
Надолу предполагам е същото малките поточета я съсипват, а и утре го дават да вали .
И тази седмица няма да се ходи ...
Надолу предполагам е същото малките поточета я съсипват, а и утре го дават да вали .
И тази седмица няма да се ходи ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Батко Емо
- разбира нещата
Нема да се оди!Много е голема Струма. 

Некой да е метнал едно око на реката

-
- сериозен играч
от днеска инфо ,чичо Коле е минал през невестино и каза че реката е огромна и ного мътна ,сигорно изпускат лобош и въобще не ставала за риболов, та некой ако мисли да оди утре да го има напредвед...