Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Нашите първи опити
Модератор: emo vasilev
Re: Нашите първи опити
Мда... играта си е все пак главната цел
Затова постоянно правя тестове, коригирам халките, накланям или изправям лопатките...
Все още ги правя "насляпо" и преди боядисването ги изпробвам дали играят. Ако да - сушене и мацане, ако не - почват се мъките да ги накар да "танцуват"...
Е, хванах едно-две основни положения, които трябва да спазя, за да се получи номера, но все още цялостната концепция за получаване на конкретен тип поведение и игра ми е малко неясна. Както се получат - така...
Успях и костурчето да подкарам да играе като свалих халката още маклко към лопатката.
Сега остава да изчакам сгодно време да видя какво мислят "люспестите" за дървените си подобия...

Все още ги правя "насляпо" и преди боядисването ги изпробвам дали играят. Ако да - сушене и мацане, ако не - почват се мъките да ги накар да "танцуват"...
Е, хванах едно-две основни положения, които трябва да спазя, за да се получи номера, но все още цялостната концепция за получаване на конкретен тип поведение и игра ми е малко неясна. Както се получат - така...
Успях и костурчето да подкарам да играе като свалих халката още маклко към лопатката.
Сега остава да изчакам сгодно време да видя какво мислят "люспестите" за дървените си подобия...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Ето ги и следващите, поредните, опити.
Конструирани са от мен и боядисани с помощта на Катя
Пъстрвичка, боядисвана от мен, както си и личи, де...

Зеленият, боядисването на който тръгна добре, но го окъках яко и се наложи Катя да го "спасява" до колкото бе възможно.

Слънчева рибка - поредното творeние на Катя.

И последният шедьовър на момичето ми - уклейче!

Това са за сега, от утре заран започвам следващите!
Надявам се, че не ставам вече досаден и банален с постоянното споделяне и подробни писания. Просто удоволствието е страхотно и искаме да го споделим
Конструирани са от мен и боядисани с помощта на Катя

Пъстрвичка, боядисвана от мен, както си и личи, де...

Зеленият, боядисването на който тръгна добре, но го окъках яко и се наложи Катя да го "спасява" до колкото бе възможно.

Слънчева рибка - поредното творeние на Катя.

И последният шедьовър на момичето ми - уклейче!

Това са за сега, от утре заран започвам следващите!

Надявам се, че не ставам вече досаден и банален с постоянното споделяне и подробни писания. Просто удоволствието е страхотно и искаме да го споделим

- каридата
- учете се от него
Добри творения,чакам да се появиш и в темата ''какво хванаха нашите самоделки''.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

И аз чакам...каридата написа:...чакам да се появиш и в темата ''какво хванаха нашите самоделки''.

-
- разбира нещата
Не напротив ! Мисля , че всички искаме да видим още от ръчно произведените воблерчетаЗлатев написа: Надявам се, че не ставам вече досаден и банален с постоянното споделяне и подробни писания.

На мен лично уклейчето и слънчевата рибка ми харесаха най - много и другите са супер .
Преди се бях захванал и аз , но бързо се отказах , но сега като гледам темата и постваш
снимки на воблерите си направо ми се изпълва душицата и се захващам и аз само да намеря
подходящите матеряли , които имам като например много добре изсъхнали клони липа , тел
и лепило Poxipol . Аз лично преди използвах шкурка 400 с дунапрен отзад .
П.С. Слагай куките и застъпвай . Да знаеш , че очакваме големи риби .
-
- разбира нещата
Подготвям по-голяма серия и нещо се бавя за сега... Очаквайте в скоро време