Нема Оправия.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Нема Оправия.

Мнение от stich »

venci72 написа:...по цело лето се къпехме ,сега обаче некой е сложил табелки къпането забранено,влизането забранено са при тебе ако дойдат деца да се къпат и да зяят по цел ден ти че ги пуснеш ли нема да ги пуснеш ... затова ти казвам че аз го чуствам че са ми откраднали нещо
Ех колега върна ме в детството,а останалото за съжаление е голата истина.Повръща ми се вече от тия табели насекъде:Забранено това,забранено онова,не влизай,не гледай,не дишай...ай сиктир.Щом по Дунав взеха да градат бреговете...
Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Пичове у европата, а и не само там всичко се плаща и всичко е частно, но там хората имат мозък и правят работа с акъл, а не като наще селяндури тука (това не се отнася за Кроки :mrgreen: ). То още много хора ще пропищят щото сме свикнали все на аванта да караме да ама вече не.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Венци,пак мислиш повърхностно,защото нито аз,нито другите арендатори са измислили забраната за къпането.Това си е по закон и в договорите го има написано черно на бяло :idea: :idea: :idea: А за оградените земи,всеки сам решава какво да прави с бащинията си,къде навън ще кажеш на някои ...Защо си заградил земята ти бе,немога да минавам !?!?!?! Няма смисъл да спорим.Казах Ви какво да направите.Съберете се,колкото повече хора,толкова по-добре.Събирате си пари под формата на дарения от всички членове примерно по 50лв на година и взимате язовир.Там,можете да го зарибявате,пазите,почиствате и т.н.Всички като направим тази работа,няма да има язовир които да го вземе някои под аренда.Говоря за тези които не са в списъците за Аквакулутури и промишлен риболов !!! Това е начина а не със спорове и обиди по арендаторите.ако искам,ще си направя една дупка на средата на моята нива,ще сложа две дъски и ще си сера там както и колкото си искам.Земята щом е частна какво ще се бъркате на хората,кои Ви дава това право да ми заповядате да махам оградата на бащинията ми.И ако има нещо незакщонно,да кажем че някои е ЗАГРАБИЛ определени терени,за такива да,нека бутат оградите и да ги съдят за самоуправство.Защо не доидеш да ми бутнеш моята ограда,защото не си можел да минаваш :?: :idea: :?: :idea: Е,тогава ти отиваш на съд за самоуправство.Има все пак закони и държавата неможе да си прави свободни съчинения.Частното си е частно и ако го направи,ще плащат сур билюк пари за това си деиствие.Ето поради тази причина,оградите стоят и никои нищо не е в състояние да направи.Надявам се че ме разбра.Отивайте и вадете някои лев и си направете здружение и това е.Ние сме хората които трябва да го направят а не ДЪРЖАВАТА :idea: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Това за местните изобщо да не го коментираме.За тях водоемите са бащиния, друг не трябва да лови риба там,макар и законно, но те целогодишно с мрежи, вили, парашути и др.Понеже редовно обикалям цяла България и се нагледах на простащината,малки 5см. шаранчета, кефалчета и в теления живарник.На въпроса........ и отговор:Много са вкусни препържени. :twisted: Горе съм си написал мнението за арендоването на водоемите. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

snegk написа:Има разлика от язовир до язовир, както арендатор, до арендатор.При нас дадоха и двата водоема, Бата и Порой.Единственото което правеха е да вадят риба с мрежите, като ги унищожиха ги оставиха, даже единия още го тормозят, въпреки, че договора изтече.Не може да дадеш язовир под аренда, вътре да има риба за стотици хиляди левове и да му взимаш по-1000лв. на година. Затова, че има разлика да вземеш обезрибен водоем и да го зарибиш, или да вземеш пълен с риба и да го обезребиш. :wink:
Колко съм ревал,имененно заради ей това,псувал съм като най лудия каруцар,даже и в форума се изпуснах веднъж. :D Възможно най бруталната история,която може да се случи на някой гьол.Случи се едно такова мазало на яз.Борика сигурно,някои от колегите са запознати колко риба се извлече от там,щото арендатора му изтекъл договора.Че има свестни арендатори,има ги,ама се броят на пръсти.
snegk написа: Понеже редовно обикалям цяла България и се нагледах на простащината,малки 5см. шаранчета, кефалчета и в теления живарник.На въпроса........ и отговор:Много са вкусни препържени. :twisted: :twisted:
Илийка незнам,защо само теб те цитирам! :)

Имах един готин случай с едни колеги,който ловеха до мен.Единя вика кълвеее,кълвеее-на коя бе?Ми на Шиманото бе и хоп некво голо шаранче нема и 200гр и oня в некъв екстас,изкара жена си от палатката и вика"виж жена диваче" и как си обяснява,как е измъкнал това чудовище от водатата,придърпва едно въженце с телен живарник на края.Да не бягам от темата това се случва на арендован гьол. :D
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Пиша Ви в предните постове истини,давам Ви необорими доводи,обаче никои неще да мисли.Водят Ви емоцийте приятели,а не фактите.Още дълго ще продължават препирните,с това мислене и както казах,никои неще да се включи сериозно в начинанията на сдруженията,обаче всички искат да ловят риба.Илийката,за него е ясно че риба изобщо не взима.Има доста такива колеги,които са като него.Повечето обаче само искат,без да дават а така неможе.Умря комунизма,едни да вкарват а другите само да искарват.Прибирането на риба,всякакъв калибар не е само на арендованите водоеми,това е навсякъде.И ако договора ми истича,естественно че ще си извадя рибата,няма да я оставя на мръвкарите.Вие като напускате квартирата,оставяте ли си мебелите не мога да разбера ИзображениеИзображениеИзображениеПросто ме учудвате с мисленето си,направо съм втрещен от глупавите разсъждения които чета.Как един не каза,абе човека си е пуснал рибата и тя си е негова /все пак,не сте я пускали вие/ще си я вади естественно.Не се излагайте,мислете преди да имате претенции за каквото и да е,относно водоемите.Те са държавни а не ВАШИ,да казвате кои какво ще прави или нетрябва да прави.Айде че вече ми писна да чета абсолютни идиотщини,нереални неща и претенции,без покритие.

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Вие като напускате квартирата,оставяте ли си мебелите не мога да разбера
Ще ги оставя,много ясно да не съм ги занесъл аз там!
Всеки човек с мисленето си,наистина няма смисъл да се пише повече.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Те са държавни а не ВАШИ
Та нали Държавата-това сме Ние! Или...?
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами ходете у финландия Изображение

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Paublo_Eskobar написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Вие като напускате квартирата,оставяте ли си мебелите не мога да разбера
Ще ги оставя,много ясно да не съм ги занесъл аз там!
Всеки човек с мисленето си,наистина няма смисъл да се пише повече.
Пабло,ще ги оставиш ако не си ги внесъл ти,ако си ги внесъл,ще ги прибереш и ще вземеш и на хазаина мебелите,които е оставил ИзображениеИзображениеИзображение

snegk

Мнение от snegk »

Стига сте спорили, каквито са арендаторите, такива са и риболовците.И в двата случая има мърша.Лошото е, че всички те не искат свобода, а свободия :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Искат,не искат,това е.Няма ловене без пари и това е.Пищят,не пищят,това е положението.Ехх,да има някои сега да си напуска магазина и да го взема барабар със стоката,че по разсъжденията на някои,трябва да си оставя всеки стоката щото напуска.Ако има такива,да се обадят аз първи си заплюх магазинот ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Любак, по Пернишко малко по иначе стоят работите.
Там язовирите се вземат под аренда за по 2 или 3 години, обезрибяват се и се оставят. После ИАРА ги зарибява (от нашите билети) и веднага след това се дават на някой наш човек пак за 2 години. После се повтаря и тъй...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Кърцата написа:Любак, по Пернишко малко по иначе стоят работите.
Там язовирите се вземат под аренда за по 2 или 3 години, обезрибяват се и се оставят. После ИАРА ги зарибява (от нашите билети) и веднага след това се дават на някой наш човек пак за 2 години. После се повтаря и тъй...
Горе долу за жалост така стоят нещата. Кърцата го написа кратко и точно.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Еми,от Перник нататък,всички са комити и воиводи.Там няма оправия,всеки сам е чета ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”