Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Не мога да търпя повече такова безобразие
Модератор: sapuna
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не мога да търпя повече такова безобразие
Колеги, пиша това писмо защото вече ми писна от нашия съфорумник Бисо,които по незнаини причини се прави на наи гоолемия гражданин,не знам от кога Радомир е станал наи големия град в България.Моля админите и колегите да обърнат внимание на този индивид,коитоо позтоянно обижда може би 50 човека риболовци от Червен
Бряг които аз познавам и мога да гарантирам че тои и насън не е ловил риба колкото тях,та ето и едно от изявленията които тои прави постоянно,и не сме длъжни да търпим повече---------->
ЖълтПепи ли си,къв си...!!!...И тоя, другия играч,както се казваше там,от вашто Село,не че има значение....
вие ли ни обявявахте некво състезание......!!?..Баси,почти се вързахме
Лелееееее,вие дори свестни Болонези немате бе...........!!!..Питаш за захранки за Зимата..Аууу...,дори плувките не знаете,дори по име.....
Па тоа,другйо се напъва даже за некаква щека ..........и кво че я праи Аааааа,има висок орех у нивата,дато ходи с Колелото до нея.......
Момчета...сички сме се чудили на подобни неща НО.....само СЕЛЯЦИТЕ се излагат ... задавайки........ОДГОВОРИ....
Нема да се да се плашете,скоро ще докарат........ТОК и при вас.....
П.п.
Предполагам ,че в даден момент на някякво опианение...по едино или в група,ще добиете смелост за РЕплика........
....... .................Обещавам ви,яко...
п.п наи се възмутих от това ,какви токове ше идват ,за какво става въпрОС Бисо ,обясни и на другите та да знаят.
и точно ти пък да пуснеш темата за троловете
Бряг които аз познавам и мога да гарантирам че тои и насън не е ловил риба колкото тях,та ето и едно от изявленията които тои прави постоянно,и не сме длъжни да търпим повече---------->
ЖълтПепи ли си,къв си...!!!...И тоя, другия играч,както се казваше там,от вашто Село,не че има значение....
Лелееееее,вие дори свестни Болонези немате бе...........!!!..Питаш за захранки за Зимата..Аууу...,дори плувките не знаете,дори по име.....
Па тоа,другйо се напъва даже за некаква щека ..........и кво че я праи Аааааа,има висок орех у нивата,дато ходи с Колелото до нея.......
Момчета...сички сме се чудили на подобни неща НО.....само СЕЛЯЦИТЕ се излагат ... задавайки........ОДГОВОРИ....
П.п.
Предполагам ,че в даден момент на някякво опианение...по едино или в група,ще добиете смелост за РЕплика........
п.п наи се възмутих от това ,какви токове ше идват ,за какво става въпрОС Бисо ,обясни и на другите та да знаят.

- Бисо
- сериозен играч
Re: Не мога да търпя повече такова безобразие
Има ли смисъл...ribolovcho написа:Колеги, пиша това писмо защото вече ми писна от нашия съфорумник Бисо,които по незнаини причини се прави на наи гоолемия гражданин,не знам от кога Радомир е станал наи големия град в България.Моля админите и колегите да обърнат внимание на този индивид,коитоо позтоянно обижда може би 50 човека риболовци от Червен
П.п.

Последно промяна от Бисо на Съб Фев 20, 2010 2:39 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Айде да се спрете и двамата 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ribolovcho доколкото си спомням имаше стар ник на име "Botkata" и беше с бан,после всички разбрахме,че си пак ти но с друг ник и те оставихме.Тъй че не искай много.
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Фев 20, 2010 3:06 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бисо
- сериозен играч
..........Бива..........Митев написа:Айде да се спрете и двамата
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- barutchiata ©
- Администратор
Paublo_Eskobar написа:Ribolovcho доколкото си спомням имаше стар ник на име "Botkata" и беше с бан,после всички разбрахме,че си пак ти но с друг ник и те оставихме.Тъй че не искай много.
Много си прав бате!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
добре тогава ше седим да ни обиждат некви тролове,значи едни могат да обиждат без последствия други за една тема бан,ок за това този форум няма да върви

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Тролове има в war craft,незнам защо си мислиш,че и тук има такива,особенно с регистрации от 06-та.Постваш некви ЛС-и от миналата година.И да е по ясно личното съобщение си е лично не публично.ribolovcho написа:добре тогава ше седим да ни обиждат некви тролове
Май забрави как дразнехте с твойто приятелче?
Като Eminem и Milo_bg сте в тази тема,която е аналог на една друга такава.

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Фев 20, 2010 4:13 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Спрямо заглавието - няма да търпиш , пак ще те баннат

- Николай Неделков
- учете се от него
ribolovcho написа:...коитоо позтоянно обижда може би 50 човека риболовци от Червен
Бряг които аз познавам и мога да гарантирам че тои и насън не е ловил риба колкото тяхю...
Ами прав е Биската да пише така. Може Радомир да не е най-големия град в България , ама поне не допуска по 10 правописни грешки в едно изречение

Пък за рибите уцели в десетката. Той не ги лови на сън

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Мислех да те нахраня качествено, но няма смисъл. Всеки може да си направи изводите, като чете какви и как си ги писал. То и селянията ходи по хората, като простотията. А що се отнася до уменята на Бисо, сигурен съм че си на светлинни години от неговите. Ае със здраве.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
така.този форум за какво е,да се научат тези които не знаят някои работи или да се дразнят хората,на лично или на публично все тая,ако сте един кръг приятели и се подкрепяте друга работа,но за моите качества няма как да знаете докато не се срещнем,затова даите да направим един турнир и да видим ,кои кого.Само да пишем и да се обиждаме няма смисъл,Спирам да говоря ако искат модовете да заключат темата има и по важни неща от бръщолевене,ако си мислии някои че е измислил топлата вода
,не става,тя е открита отдавна,--затова предизвиквам бисо на риболовен дуел,само малко да се оправи времето,ще уточним правилата мястото и с какви такъми за да е еднакво за всички,боло ли ще е ,щека ли ще е ,каквото кажете ако ще да е и спининг ---аиде бисо ти си на ход,чакам ..поздрави
,не става,тя е открита отдавна,--затова предизвиквам бисо на риболовен дуел,само малко да се оправи времето,ще уточним правилата мястото и с какви такъми за да е еднакво за всички,боло ли ще е ,щека ли ще е ,каквото кажете ако ще да е и спининг ---аиде бисо ти си на ход,чакам ..поздрави

- Бисо
- сериозен играч
То ,тоя твоя Филм с качествата,се оказа,че гледаме втора серия
...............
.....Единственото с което ще те притесня е........да ловим с една въдица,ако ти е възможно,разбира се 
Дължината,дебелината,и......дълбочината ,с която разполагам аз................ти не би могъл да понесеш
,затова ти давам известен "Картбланш",доведи няко.
дето би мог..,да те отмени......За да ти е по-безболезнен СРАМЪТ...........
Кажи,бате............пич ли съм............

Дължината,дебелината,и......дълбочината ,с която разполагам аз................ти не би могъл да понесеш

Кажи,бате............пич ли съм............

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
оставям твоето предложение на твоите приятели админите,да преценят за тоя форум ли си за каде си,и съм сигурен че ::въдицата ти е такава-0.14

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
nikejo написа:ribolovcho написа:...коитоо позтоянно обижда може би 50 човека риболовци от Червен
Бряг които аз познавам и мога да гарантирам че тои и насън не е ловил риба колкото тяхю...
Ами прав е Биската да пише така. Може Радомир да не е най-големия град в България , ама поне не допуска по 10 правописни грешки в едно изречение![]()
Пък за рибите уцели в десетката. Той не ги лови на сън
и да не ти остана длъжен и на теб ,ако прочетеш правилно какво е написал бисо ,ще се убедиш че има повече правописни грешки от мен