Регистрация за рандевуто на Приморско!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Veronika

Мнение от Veronika »

Айде дееееееееееее.Кажете кой на коя дата ще ходи. И как се намира тоя хотел и за 15 лв. тия стаи стават ли за нещо изобщо?
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Колегите на бат Милена в края на смяната...някъде там е Михалича...май го мернах ?

Изображение

а това са и новите : МУ-МУ шоколадчета

Изображение
Господ може всичко чада мой !
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Veronika написа:Трябва да идвам с влака ако не го взема. :lol: Па за снимката имам и продължението надолу.Жалкото е че са от преди 7 години. :lol: :lol: :lol:
кака това ти ли си ??? Данчо ми прати това

Изображение

бах мама му... :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Батка ... ако видиш някой на буната да си захранва мястото - да прай пишик - мушни го с рогите :lol: :lol: :lol: бе !!!
Изображение

Ще те наградим:
Изображение
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

митя кво викаш чи ни та разбрах ?

Изображение
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Veronika написа:Айде дееееееееееее.Кажете кой на коя дата ще ходи. И как се намира тоя хотел и за 15 лв. тия стаи стават ли за нещо изобщо?
Veronika,
Всичките тези въпроси имат отговор в "Регламента на Доцента", който Батмилен пусна от мое име д друга тема, но ще го повторя и тук!

РЕГЛАМЕНТА НА ДОЦЕНТА

Здравейте колеги!
Днес говорих с управителя на хотелчето, където бяхме и му обясних, че на 27 и 28 първи има вероятност да направим състезание. Стая за двама е 30 лева, т.е. по 15 лева на човек. Храната и пиенето си го носим и ресторанта ни е на разположение, без допълнителни такси! Стаите са отоплени, кабелна тв 60 канала, но мисля,че няма да стигнем до тв.
Предлагам срещата да е с такъв дневен ред:
26.1 -16-20 часа. Пристигане в хотел "Екзотик" в Приморско и разквартироване. Хотелът е на 1-ва линия вдясно от Конната база на Северния плаж в Приморско, това е най-близкият хотел до буната на "Перла". За ориентир - зад хотел "Екзотик" се строи огромен комплекс със зелени стъкла и стърчащи кранове.
20-23 часа. Опознавателна среща-вечеря на участниците в ресторанта на хотела.
27.1. - 7-8 часа. Ставане и закуска.
8-8,30. Придвижване до буната на Перла
8,30 - 9 часа - теглене на жребий и подготовка.
9 - 12,30 първи тур на риболова
12,30 - 13 часа обедна почивка и жребий за 2 тур
13 - 16,30 часа. 2 тур на риболова
16,30 - 17 часа. Мерене на рибата и обявяване на челната тройка. Понеже нямаме спонсори, предлагам всеки участник да даде символична лепта от 5 лева, та да наберем някакъв награден фонд.
19-23 часа - гала вечеря с подръчни средства, победителите задължително да почерпят!
28. 1. 8-12,30 часа. Трети тур - абсолютно свободен регламент без жребий, всеки лови, с каквото може и където завари. Няма кантар и победители - само лакърдии и закачки!
Следобед - кой накъде е, че за някои ще има доста път!

Два тура поне са необходими, защото ще разместим секторите, веднъж да ни се падне да ловим от външната и веднъж от вътрешната страна на буната!
Предлагам всеки да има право на 2 въдици в сектора си, независимо как ще ги ползва - на дъно, леко или спининг.
Хванатите риби се държат в живарник до измерването, мери се всичко - калкани, попчета, платерини и т.н. След измерването маломерните калкани се пускат обратно!

Ако някой има градивни предложения по така предложената програма и регламента да ги дава вовреме, че януари напредва!
Предлагам и някой от модераторите да направи една бланка за желаещите да се регистрират за срещата, та да знаем кой откъде и колко стаи да резервираме в хотела?
Подаваме знак и на евентуалните спонсори от бранша, че това състезание ще бъде добре отразено в медиите!
Хайде наслука!

Да добавя само, че стаите и ресторанта са много прилични и тази цена 30 лева за стая с две легла за една нощувка е за да може повече риболовци да дойдат. Имам снимки от стаите,ресторанта и хотела- ако искаш мога да ти ги пратя на ЛС, пък ти по твоя преценка можеш да ги пуснеш и във форума :D :D :D
Който ще идва на 27 сутринта - да го отбелязва в заявката за регистрация - ще го чакаме за жребий в 8,30 направо на буната :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

даи ми досенте
Veronika

Мнение от Veronika »

Мерси Доценте, ама и тук не се разбира кой на коя дата да идва.
Отче, тая на снимката много оскубана бе.Иначе еднакви вкусове за коли имаме. Данчо да не се е объркал и да ти е пратил някоя любовница? Ще го утрепя.
По скоро приличам на кравата на буната на Урумов. :lol: Само че съм по угоена. :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ний се бъзикаме ...ама нещо не виждам състезатели на опашка да се трупат - май всички сме за моабета и лафа :lol: :lol: :lol: ... ще се бере студ и който си има шофьор - блазя му :lol: :lol: :lol: :drinkers:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Veronika

Мнение от Veronika »

От Несебърския риболов неща да чувам за риболов и студ. така че ние си идваме само за муабета. :P
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Veronika написа:... неща да чувам за риболов и студ...
...май ши'чуеш пак...ми и ши повториш !!!

за тия Бургазлии няма лято няма есен - дай им бахър и почета ....
:lol: :lol: :lol: или някой заблуден лихмус .......

... като ей този тук ? -

Изображение

ПОЗНАХТЕ ЛИ ГО БРЕ ?

... попе....ако ти ни'гу познайш .... :lol: :lol: :lol: ша изплющя :idea:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

познах го Клисарю Богопомазан

ей го вна:

Изображение
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Veronika написа:Отче, Данчо да не се е объркал и да ти е пратил някоя любовница? Ще го утрепя. По скоро приличам на кравата на буната на Урумов. :lol: Само че съм по угоена. :lol:
няма грешка каке

Изображение

познах те
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

durumov написа:ний се бъзикаме ...ама нещо не виждам състезатели на опашка да се трупат - май всички сме за моабета и лафа :lol: :lol: :lol: ... ще се бере студ и който си има шофьор - блазя му :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аз ще бъда там,
пък вий - ако не ви е срам,
си стойте вкъщи при бурканите,
но аз ще си ловя калканите!

Ето го в моите ръце последният български калкан от 31.12.2006 година на буната на Перла, дето ще направим рандевуто!

Изображение

Ха да видим, кой ще хване първият европейски калкан!!!

И ДА БЪДЕ ПО-ГОЛЯМ!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Ей ГО ... ОТ ЧО на него колаж не му требе...сал гащичките МУ са черни ...в нъл е ОТЧЕ...попен...недопопен... :lol:

Изображениеовце прелъстител...хихихихи...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”