Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

разходка
разходка
Местожителство: кюстендил
Лична галерия
МнениеПуснато на: Съб Фев 20, 2010 7:13 pm Заглавие: Разходка Отговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение |
Та,решихме да провериме дали кълвът едни каракуди на едно култово за кюстендилци место и с хоратата които ще видите малко по на там кацнахме на местото в 07,00.Опнахме сергиите,хранене и други екстри по едно време некой каза ,,ха наздраве; и се почна едно кълване,ядене,и дохранване че направо не ми се говори.И понеже съм още неграмотен ще оставя Венци72 да качи снимките за което съм му много благодарен.
Местожителство: кюстендил
Лична галерия
МнениеПуснато на: Съб Фев 20, 2010 7:13 pm Заглавие: Разходка Отговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение |
Та,решихме да провериме дали кълвът едни каракуди на едно култово за кюстендилци место и с хоратата които ще видите малко по на там кацнахме на местото в 07,00.Опнахме сергиите,хранене и други екстри по едно време некой каза ,,ха наздраве; и се почна едно кълване,ядене,и дохранване че направо не ми се говори.И понеже съм още неграмотен ще оставя Венци72 да качи снимките за което съм му много благодарен.
- Бисо
- сериозен играч
Re: разходка
Давай Чичо Коле,да видим как ви е кълвало.........

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Опа ,щом и пищовите са влезнали в действие

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
- Бисо
- сериозен играч
MonsTer_EnerGy написа:Хубав излет . Масичката пържолки всичко ами къде е рибата ?

А и яко е Кълвало,като гледам как сте загреяли....

Последно промяна от Бисо на Съб Фев 20, 2010 7:13 pm, променено общо 2 пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Като се замисим май на 3/0 зимаше най добре.drat написа:На бренеке или на съчми клюцаше каракудата.![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
Дето рибари,там и комити пусти...И да е нямало риби,трапезата ша са помни дълго- бравос!
Голямо кълване е паднало......

Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Фев 20, 2010 7:28 pm, променено общо 2 пъти.
- kodek
- ще става разбирач

При нас беше така.Открийте къде е тоягата?
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, па убо кълве бре, СТРАШНИ сте. Това се казва риболофффффф

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.