Новите риболовни билети

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Съгласни ли сте с вида на новите "ЕВРОПЕЙСКИ" риболовни билети

Анкетата свършва на Нед Фев 18, 2007 10:31 pm

Да
4
20%
Не
16
80%

Общо гласове: 20

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Новите риболовни билети

Мнение от Николай Неделков »

Колеги здравейте.Правя тази тема за да дам инфо на всички вас,както писмено така и със снимки.Ето Ви инфо относно билетите:

Цените на годишните билети за риболов

Уважаеми приятели риболовци,

Национално ловно рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" Ви уведомява, че вече можете да получите своя билет за любителски риболов при нас, на бул. "Витоша" 31-33, ет.4.

За Ваше улеснение Ви предоставяме следната информация:

Годишен билет 25 лв.
Шест-месечен билет 15 лв.
Месечен билет 8 лв.
Седмичен билет 4 лв.
Инвалиди и деца до 14 години - безплатно.
Пенсионери, жени над 60 години и мъже над 65 години - получават отстъпка от 50% от стойността.

При предоставяне на членска карта - отстъпката е 20% от стойността.

НАСЛУКА!

А ето и моя билет как изглежда:
Изображение
Изображение
Изображение

Ето така изглежда билета.Моля всички които посетят тази тема,нека обърнат внимание и на анкетата.БЛАГОДАРЯ!
Последно промяна от Николай Неделков на Пет Юни 22, 2007 2:17 pm, променено общо 2 пъти.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
peshinka
новобранец
новобранец

Мнение от peshinka »

Ако наистина това е новия вид на билета ще кажа само 3 думи: Е*АТИ ТЪПИЯ БИЛЕТ!!! :evil: :evil: :evil:

25лв. за това? :evil: Е*ати! Стария билет си беше много ама много по-хубав! :evil:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Ами за съжаление е това :( днес си го извадих. Редовете в които трябва да напишеш къде си ходил,какво си хванал и колко,са колкото разтоянието между линиите на един кариран лист,а мястото за дата е по-голямо от това за водоем :x :evil: :!: :?: :!: Абе нема какво да си говориме,а и на всичко от горе го сгъваш като тоалетна хартия,след 5тия излет,което ще е до закриването на сезона,май ще трябва да вадя нов,щото няма да има място за писане,а и от толко сгъване и разгъване ще стане на парцал
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Уекинко ще пропусна анкетата по простата причина че и миналата година БГ се намираше на континета Европа както и тази та анкетата е уеко казано неуместна :idea:

Тъй за база ще вземем примерно билета на Канарските острови ! Испанско Юръп отпреди назе :lol: Начи имам един такъв на който даже и снимка няма ! Верно че струва 12 евра за 7 години но това е сал за рибоулов в океана ( при нас за рибоулов по морето билет не се търси :idea: ) като по пристанищата и около тех немаш право да ловиш ако не ти се нуна на топло примерно :wink: За сметка на това билета ( както и в доста други страни по света не само в Юръпа ) се купува от местното РЕП , бензиностанции , кметство , морска гара и пр. Забележка къмто билета мож да правиш единствено щот примерно не ти аресва визуално еле па щот Румил къде дава билета в СЛРБ не се знае дали е подписал декларация за личните данни та му казваш ЕГНто си :idea:

peshinka , бате , кат даваш 25 кинта то ти не ги даваш за билета или за т`ва как изглежда а за правото си да риболовстваш на територията на БГ :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Павел Иванов каза:
Уекинко ще пропусна анкетата по простата причина че и миналата година БГ се намираше на континета Европа както и тази та анкетата е уеко казано неуместна

Тъй за база ще вземем примерно билета на Канарските острови ! Испанско Юръп отпреди назе Начи имам един такъв на който даже и снимка няма ! Верно че струва 12 евра за 7 години но това е сал за рибоулов в океана ( при нас за рибоулов по морето билет не се търси ) като по пристанищата и около тех немаш право да ловиш ако не ти се нуна на топло примерно За сметка на това билета ( както и в доста други страни по света не само в Юръпа ) се купува от местното РЕП , бензиностанции , кметство , морска гара и пр. Забележка къмто билета мож да правиш единствено щот примерно не ти аресва визуално еле па щот Румил къде дава билета в СЛРБ не се знае дали е подписал декларация за личните данни та му казваш ЕГНто си

peshinka , бате , кат даваш 25 кинта то ти не ги даваш за билета или за т`ва как изглежда а за правото си да риболовстваш на територията на БГ
Само ако го беше написал на четлив български щеше да е добре,така някои моменти от писанието ти ми се губят :lol:
Последно промяна от Николай Неделков на Пет Яну 19, 2007 12:51 am, променено общо 1 път.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ся отскачам до литературното форум и го написвам наново :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

ХАХАХА :lol: :lol: :lol: нема яд ;) абе разбрах те какво каза(май :shock: ) а и "европейски" риболовни билети е в кавички,помисли защо ;)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

eвала брато,че си направи труда да ни запознаеш с новия билет,честит рожден ден след неколко дена,жив и здрав да си :lol: ....и са почвам да се шегувам:евала на КАТ,на община софийска,че ми дигнаха колата на коледа,на новите винетки за старите пьтища,на новите цени на нафтата сьс СТАРИТЕ заплати,на ИАРА,на на министерски сьвет,на жителите на елин пелин,насьтрудниците на ДС и ДПС,на новата година,на дедо мраз дето се оказа дедо коледа,на пазарджишкия пазар,на МО,МВР,и пр...но най вече евала на Хемингуей за точната сентенция :lol: още утре ще ида на витошка 31-33да се узаконя,но не знам колко снимки ще ми требат?имам си неколко резервни де....наздраве,успехи и както се казва една книжка на сан антонио-дерзайте пичове :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

5кила, трябва ти само една снимка и то, ако предишния ти билет не е от новия тип (т.е."европейски").Снимката се сканира и се пази в базата данни на ИАРА. Хубавото на цялата работа е, че догодина като решиш да си вадиш билет, снимка няма да ти трябва просто си плащаш и ти се вади билет със снимката от предната година.
Що се отнася до билета, не отдавам голямо значение на външния му вид, по-важно е да има риба :D :D :D .
Вярно, че не правя чак толкова много излети, но наистина няма да е зле да има повече място за вписване на улова :!:
Аватар
peshinka
новобранец
новобранец

Мнение от peshinka »

Павел Иванов написа:peshinka , бате , кат даваш 25 кинта то ти не ги даваш за билета или за т`ва как изглежда а за правото си да риболовстваш на територията на БГ :idea:

Прав си!!! Обаче ако отделят примирно 5 лв. от тия пари за вида на билета той просто цена нема да има!!! Нали все пак вече сме в ЕВРОПА и се стремим към по-дорото?
Последно промяна от peshinka на Пет Яну 19, 2007 6:20 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

5кила каза:
eвала брато,че си направи труда да ни запознаеш с новия билет,честит рожден ден след неколко дена,жив и здрав да си ....и са почвам да се шегувам:евала на КАТ,на община софийска,че ми дигнаха колата на коледа,на новите винетки за старите пьтища,на новите цени на нафтата сьс СТАРИТЕ заплати,на ИАРА,на на министерски сьвет,на жителите на елин пелин,насьтрудниците на ДС и ДПС,на новата година,на дедо мраз дето се оказа дедо коледа,на пазарджишкия пазар,на МО,МВР,и пр...но най вече евала на Хемингуей за точната сентенция още утре ще ида на витошка 31-33да се узаконя,но не знам колко снимки ще ми требат?имам си неколко резервни де....наздраве,успехи и както се казва една книжка на сан антонио-дерзайте пичове
Мерси колега,приемам поздравления и предварително 8) а само да отбележа ставам на 19 и правя 15 години риболовен стаж,на 4 си хванах първата риба-малко шаранче,и тогава ми беше първия риболовен билет :roll:

А относно винетките: мамка им :evil: аз си извадих за цяла година,ама оня ден зареждам на OMV в Перник и един човек преди мене искаше да си купи седмична...и знете ли колко струва седмичната...10 КИНТА :x
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

Здравейте колеги хубаво форумче сте заформили .Аз имам едно въпросче аджаба туй тескере важили в Европата или не важи ако някой може да ми отговори ште сам му благодарен . Иначе за визията на билета и на мен не ми харесва но като чели такава е тенденцията в Европата мога да дам пример за Белгийските билети те са едно хвърчасто лисче без снимка дори.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Ами да ти кажа до колкото разбрах важи само в страните от европейския съюз.Ако искаш да ловиш в Сърбия или Македкония,ще си плащаш там ;) а относно страните в евро съюза,неможе в Германия и във Великобритания.В кралството нямам идея защо,а в Германия риболовния билет е 300 евро и ще трябва да си допщаш ;) Това имам като информация,ако някой знае нещо друга,да сподели :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”