Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Кръв
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кръв
Миналата година(2009г) лятот0 видях нещо което никога не бях виждал.
Бях за риба и следобед кам 16:30ч. реших да тръгвам...Един човек влези с лодката си в язовира...бях видял,че в лодката му има една голама кофа и една въдица (спинигова).Човекат отвори кофата и вътре пълна с кръв
Направи една кървава права патека дълга някаде кам 120метра...и почна до мята блесна тачно върху нея...на третото хварляне хвана щука...някяде към кило беше сигорно.Като хвана щуката си заминах
Някой пробвал ли е да захранва с кръв
Бях за риба и следобед кам 16:30ч. реших да тръгвам...Един човек влези с лодката си в язовира...бях видял,че в лодката му има една голама кофа и една въдица (спинигова).Човекат отвори кофата и вътре пълна с кръв

Направи една кървава права патека дълга някаде кам 120метра...и почна до мята блесна тачно върху нея...на третото хварляне хвана щука...някяде към кило беше сигорно.Като хвана щуката си заминах

Някой пробвал ли е да захранва с кръв

Последно промяна от kasabov_le на Нед Фев 21, 2010 5:19 pm, променено общо 1 път.
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
-
- разбира нещата
Re: кръв
Не съм виждал, някой да прави подобни работи. Като е хванал щука, не означава, че е дошла заради кръвта. Може би си е била там и е клъвнала веднага 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аз съм виждал за примамка да слагат вмирисан свински черен дроб
и резултатите са потресаващи от към костур но кръв не съм виждал.
и резултатите са потресаващи от към костур но кръв не съм виждал.
Аз съм ловил често на кръв като дете.
Ходихме до кланницата и молихме някой чичко да ни напълни една кофа когато колят прасета. Получавахме винаги без проблем.
Оставяме я да се съсири хубаво и после айде на язовирчето с колелата
Подхранка- кръв на кубчета, стръв пак кръв на кубчета. С голите руски прътове ловихме доста добри кефали.
Ехх, от години не съм си спомнял за това
Ходихме до кланницата и молихме някой чичко да ни напълни една кофа когато колят прасета. Получавахме винаги без проблем.

Подхранка- кръв на кубчета, стръв пак кръв на кубчета. С голите руски прътове ловихме доста добри кефали.

-
- разбира нещата
Така си беше Вале и какви риби дърпахме ... спомени, спомени..VGS написа:Аз съм ловил често на кръв като дете.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
хващтал са малка щука на царевица и то на директен 

И ловец сам и рибар сам
-
- ще става разбирач
Аз никога не съм използвал кръв за захранка. Не съм могъл да си набавям.Спомням си обаче , че преди около 30 години един местен състезател по риболов на състезанията носеше найлонови чували с кръв. Размесваше я със захранката и така подхранваше. По онова време вземаше винаги призови места. Беше известно време и в националния отбор. Имаше изключителен успех , като завърташе какви ли не риби, но най - много кефал. Така ,че не е нищо ново.Просто трябва да се експериментира...
Христо - наслука на всички
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз до колкото си спомням миналото лято имах два потресаващо добри излета от към каракуда и перки на язовир Одринци!!! Мисля , че тайната на успеха тогава беше половината пакет ароматизатор на ВДЕ , който в последствие се оказа като прочетох съдържанието , че е смляна съсирена кръв!!!!
Така , че според мен тази добавка не трябва да се пренебрегва
Така , че според мен тази добавка не трябва да се пренебрегва

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Толкова е ефективна , че битката става неравностойна. трябва да я забранят като мрежите
И ние лятото на Марица с един приятел хванахме щука около 10 санта на бял.kasabov_le написа:хващтал са малка щука на царевица и то на директен

-
- ще става разбирач
И кръвта както всичко друго ,трябва да се използва разумно.Абсурдно е да нахвърлим големи съсиреци във водата ,и да чакаме добри резултати.По скоро се използва определена съставка от кръвта, и то обработена с различни химикали .
И падащата звезда е била изгряваща .
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Искам да попитам, поради по трудното набавяне на кръв, някой пробвал ли е смлян черен дроб/свински или телешки/, омесен със эахранката и дали ще има ефект.
Който го може, си го може!