Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Фидер Фест
Модератор: sapuna
Re: Фидер Фест
Вие се карайте за най малката рибка,а аз ще грабна наградата за най голям КАРЪК. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги на първата страница е списъка с хората който ще идват.Не се чудете потвърдете и вашето име също ще е там .
А не така за едро може и аз да доида.bkd написа:Е и аз ще дойда ,след като ще изловите всичко малко ...............ще меткам за нещо Иедро
- TRAP
- ще става разбирач
Идеята е много- добра.Аз съм за и мисля да участвам стига да съм свободен тогава но има още два месеца и е рано да се дава категоричен отговор.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами аз ако ловя на пружина с една кука от доле и с обикновенна шаранска пръчка брои ли се за фидер, или требва да съм отявлен федераст. 

- CERRUTI
- сериозен играч
Да не се заричам.....ама май ще уважа събитието 
А Ники в кой район на язовира мислите да се състои феста...?

Трябва да е в плитката част на язовира.....CERRUTI написа:Да не се заричам.....ама май ще уважа събитието
Или иначе казано, само не покрай стената

По това време рибата е там

Последно промяна от koki на Пет Фев 19, 2010 5:07 pm, променено общо 1 път.
- TRAP
- ще става разбирач
Да определено трябва да е в плитката част.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако искаш,аз ще ти направя фидер монтаж и ще ти обесня най-важните неща,които знам.nasco2 написа:Ами аз ако ловя на пружина с една кука от доле и с обикновенна шаранска пръчка брои ли се за фидер, или требва да съм отявлен федераст.
монтажа лесно ама точилка от де ще му търсим,аз ще дойда с спинингаркитеeminem94 написа:Ако искаш,аз ще ти направя фидер монтаж и ще ти обесня най-важните неща,които знам.nasco2 написа:Ами аз ако ловя на пружина с една кука от доле и с обикновенна шаранска пръчка брои ли се за фидер, или требва да съм отявлен федераст.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще му дам Болото ми .То е с много мек връх,пък ако не му хареса,слага на сигнализатора и пак лови .
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе аз питам дали ша ме вземете с мойте такъми, щот онези фидерските не ми вдъхват доверие, кат се закачи некои кит ела да видиш: влакно на конци тояга на трески абе мани, па аз само крокодили вадя. Аз кат пипна от онези пръчки имам чуството че ще се счупи само като я погледна.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Насе не ме разбра.Ти може да си ловиш с твоята пръчка.Аз за Боби казах,че ще му ослужа ако се наложи.Няма проблем.nasco2 написа:Абе аз питам дали ша ме вземете с мойте такъми, щот онези фидерските не ми вдъхват доверие, кат се закачи некои кит ела да видиш: влакно на конци тояга на трески абе мани, па аз само крокодили вадя. Аз кат пипна от онези пръчки имам чуството че ще се счупи само като я погледна.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пишете ме
Миналата година точно по тва време и на този язовир доста хора плакаха след като ги занулих с фидера
Нали така Владко пиле сладко

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей келеш, сигурно ме бъркаш с някой

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.