Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Браво, Любе, добре ги предаде, потайниците им ниедни!
Аз в събота бях срещу мръсния канал за 2-3 часа и ...нищо!А предната седмица на същото място изкарах 10-тина алая по 300-350гр. Просто рибата беше с 10м. по нагоре и 2 момчета, които бяха на точното място направиха риба.

колеги имали слука откьм зьбатки
п.п сега като не ходя никьде
се радвам като някой колега направи успешен излет откьм хищник 

п.п сега като не ходя никьде

- kodek
- ще става разбирач
Няма колега слука, само скука, дано другия месец потръгне. 

В района след Мръсния,се изкараха не малко щуки на тапи.Щуката се държи точно около втичалото,където е пълно с чаушан.Много често се забелязват атаките ,които прави.
TICA FAN
-
- разбира нещата
Стига издавай тайните бе SONY
.Тя зъбатата най-много я има по Марица около и след всички така наречени втичала
Чая,Въча,Стряма,Канала,Дерменката и т.н. там е и винаги си е била там 

-
- кандидат преподавател
Утре ще ти кажа!!!beis написа:а сега как е нивото на маричката не е ли проблемно

Върл Shimano фен!
Сега с топенето на снеговете и проливните дъждове ,вероятно ще вдигне и ще се размъти доста.
TICA FAN
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера на 9ката-КАПО
.Е кво ли не пробвахме 

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- danev69
- сериозен играч
вчера от обяд до вечерта,класически валат.място,малко след гребната база.водата се е покачила поне с 0,5м.,много е мътна .на същото место заварих двама косачи,единия , като видя джипа хвърли пръчката на земята,после се успокои и продължи да си търмъчи
.ако някои има връзки в ИАРА ,нека да ги изпрати там,аз мисля повече да не им звъня по тел./нямя смисъл/.на слука на всички

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Така е Данев,като показваш снимки и обясняваш точното място,толкова близо до Пловдив................не,че не го търмъчат местните от Прослав и кв.Смирненски,ами и приходящи ще дойдат!Това е една от причините да не се снимат места и да се показват,особенно когато става въпрос за по-качествена риба от алай,кефал,карабалък и др.Ние просто не сме хора,затова и не снимам места по Марица,където съм имал добри улови......................,но ще пораснеш
и ще разбереш.Не ме разбирай грешно,не те обвинявам за нищо,а напротив другите-косачите/търмъкчиите/.

валатът не най-лошото нещо на света
тук си много прав,защото едни гледат сватба,а други брадва и накрая за нас любителите на това удоволствието нищо не оставааксел написа:затова и не снимам места по Марица

- danev69
- сериозен играч
колеги,със или без моите снимки бракониерските простотии няма да спрат.специално за тези двамата ,които засяках едва ли са чували за интернет,но съм съгласен,че доста бракониери събират информация от този форум и други подобни.на ИАРА местото същто им е близо да Пловдив,ама тях ги няма/за всеобщо съжаление/.ние рибарите ли трябва да се крием къде ходим за риба .другия път ,като ги засеча/косачите/ ще им направя чудесни снимки за спомен.ще разчитам на помощ от вас,да ги изпратим където трябва.на слука на всички
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
И да ги снимаш косачите ,нищо няма да постигнеш.Затова послушай колегата аксел,добър съвет ти е дал. Иначе днес Марица е голяма и мътна,не става за риболов.
Бързай бавно.
преди малко се пребрах ме сьс Симо72 от Пловдив,минахме покрай 9ката да зьрнем как е положението и много вода,то там станало цял океан 

Последно промяна от beis на Пон Фев 22, 2010 6:49 pm, променено общо 1 път.