Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Регистрация за рандевуто на Приморско!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Умнико... ти си нахъсан сега да не минеш пак покрай документа - сакъм д ни та изтърват настрани - без тебе как е могло да се случи НЕЩОТО ....
... ВСЕ те влече вЪтре - сърби'та врата за панделка .
... и наточи секирата отново !!!
.....абе все така става... кат'наближи някоя среща
...или отподире ТИ си все на нож - наточен кат'коч.
Аре свий тез рога ... да не ги видим на стената на Синода

... ВСЕ те влече вЪтре - сърби'та врата за панделка .
... и наточи секирата отново !!!
.....абе все така става... кат'наближи някоя среща
...или отподире ТИ си все на нож - наточен кат'коч.
Аре свий тез рога ... да не ги видим на стената на Синода

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
хахахахахх.......то отдолу си пише от кого е....?durumov написа:... да не ги видим на стената на Синода![]()
![]()
от съседи...близки...роднини...профкомитета...приятелите...съпругата...морски вълци....итн
важното е да се зачете от кого е деянието ?
ти да си видел некъде кой го е съпроводил до вечния му дом ???
не съм зачел никъде име на колега ?

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
На 27.01.2007г. в 8.00часа АЗ и КОЛЮ СЪРВАЙВЪРА ще ви посрещнем на буната, но няма да е с бъклица и МЕЗЕ.Ще носим и такъми - за нас и за други желаещи, които ги мързи да ги мъкнат
.
От 8.30 ще приготвяме глезотийките за кибиците и участниците - естествено ще има за всички..............ако си носят.От нас въглищата и инструмента.

От 8.30 ще приготвяме глезотийките за кибиците и участниците - естествено ще има за всички..............ако си носят.От нас въглищата и инструмента.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.

Вот тебе ОТЧЕ...от цялото паство...

Последно промяна от batmilen на Пет Яну 19, 2007 12:39 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ти откога стана безработен пОп ...бре .... я земай да бачкаш - грешникоотец Ми Го Нафърфорий написа:на 26 ти аз идвам ...па за другите идея неам ?..............оня лалащия май ще е на работа...бля...бля...бля

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Браво Veronika,Veronika написа:Като ви гледам всички сте безработни. Щом имате време по цял ден да търсите снимки,да ги монтирате и да се бъзикате.
Досега от 57 мнения в тази тема, реално има 10 заявки за участие в рандевуто - всичко друго е в графата "Детска градина + пияни вишни"
Ако "безработните" продължават в същия стил, ще пусна регистрацията отново в по-сериозен подфорум - например "Морски риболов"

Нека ташака става на място в Приморско, а тук си заявете регистрацията, змейове морски

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"