Докладна записка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Докладна записка

Мнение от mariayn »

Здравей те на всички. Ще се радвам ако някой ми отговори на въпроса колко дневен или месечен срок трябва да ти отговорят ако си пуснал такава до началника си .После нали знаете :drinkers:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Докладна записка

Мнение от INCUBUS »

За да ти се отговори,повече трябва да снесеш - какво е съдържанието на докладната,коя ти е службата и кой е тоя началник :lol:
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

Все пак е документ с които се води кореспонденция с началниците не може безкрайно да се отлага се, трябва да получа отговор .От месец ноември до сега да не ти отговорят .
sploty
новобранец
новобранец

Мнение от sploty »

А тази докладна случайно да си и сложил изх.номер,защото ако няма да не се намира в нечие кошче.
Аватар
KVS
новобранец
новобранец

Мнение от KVS »

sploty написа:А тази докладна случайно да си и сложил изх.номер,защото ако няма да не се намира в нечие кошче.
Aбсолютно! Най-малкото ти трябва входящ номер, с който молбата ти да е заведена в деловодството. Никога не можеш да докажеш, че си дал един летящ лист хартия с нещо написано върху него. Дори и да имаш свидетели, това не означава, че не си дал обяснение за някаква случка или нещо друго.
Пишеш си текста, завеждаш го с номер и после виж в Трудовия кодекс, как стоят нещата. Два пъти съм се съдил с работодатели и знам, че нямаш ли подпис и печат, по-ддобре не чакай нищо.
Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”