Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нема Оправия.
Модератор: dantho.mihov
Re: Нема Оправия.
Любак, по Пернишко малко по иначе стоят работите.
Там язовирите се вземат под аренда за по 2 или 3 години, обезрибяват се и се оставят. После ИАРА ги зарибява (от нашите билети) и веднага след това се дават на някой наш човек пак за 2 години. После се повтаря и тъй...
Там язовирите се вземат под аренда за по 2 или 3 години, обезрибяват се и се оставят. После ИАРА ги зарибява (от нашите билети) и веднага след това се дават на някой наш човек пак за 2 години. После се повтаря и тъй...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- indalo
- фен клуб-скобар
Горе долу за жалост така стоят нещата. Кърцата го написа кратко и точно.Кърцата написа:Любак, по Пернишко малко по иначе стоят работите.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- krokibg
- учете се от него
Еми,от Перник нататък,всички са комити и воиводи.Там няма оправия,всеки сам е чета 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Батко Емо
- разбира нещата
Иво,не може ли да направим действително някакво сдружение в Пернишко та да ги спрем по некакъв начин!Това за Бегуновци ако е вярно
е голяма наглост,зарибен с пари от риболовните билети и сега го даваме на наше момче да пълниме гушки по програмите за рибовъдство и аквакултури!!!
И ветеринаро на бат Бойко май е исти ку..ц!Между другото Венци знаеш ли защо са забранени Лиляче и Граница? 

- krokibg
- учете се от него
Не им викаи на тези мрънкала не може лиБатко Емо написа:Иво,не може ли да направим действително някакво сдружение в Пернишко та да ги спрем по некакъв начин!Това за Бегуновци ако е вярное голяма наглост,зарибен с пари от риболовните билети и сега го даваме на наше момче да пълниме гушки по програмите за рибовъдство и аквакултури!!!
И ветеринаро на бат Бойко май е исти ку..ц!Между другото Венци знаеш ли защо са забранени Лиляче и Граница?

-
- сериозен играч
епа зарибиха ги горското и са немало да се лови 1 година ли нещо такова ,ако нема лошоБатко Емо написа:Между другото Венци знаеш ли защо са забранени Лиляче и Граница?
- Батко Емо
- разбира нещата
Това убаво,ама и при нас Бегуновци миналата година беше така, а сега,че го дават на некой.Дано иараджиите минават на проверки редовно,щото едното е много згодно за месарите.Тия от Багренци преди две години извлекоха над тон по 1,1.5 рибета и после праат състезания!!!
Ние на едно водоемче у разметаница набихме пернишки винкел и ефекто е много як 

- indalo
- фен клуб-скобар
Стига бе Любо, спри се малко. В момента съм толкова зает с работа, че нямам време за семейството дори. Как да тръгна да участвам в сдружение. Но мисля нещата да се променят и ще помисля по въпроса. Все пак мисля ако се захвана с нещо, да мога да го довърша, а не само да си дрънкам. Но по принцип идеята ми харесва. Кроки, ще те помоля да ми пратиш някакво четиво по въпроса за да имам представа за нещата, какво трябва да се прави/може и на лични/. Иначе идеята за нещо подобно отдавна ми минава през главата, ама ако може да ми се поднесе на тепсия какво трябва да се прави 

- krokibg
- учете се от него
Пращах на някои документите за учредяването но сега не се сещам.Трябва да ги търся и да видя къде са че съм ги загубил след преинсталацийте които съм правил.Не знам кога ще мога да ти ги пратя.Ако ги открия,ще ги копирам и тогава ще ги пратя.Иначе,няма нищо сложно.Като се съберете на поредната Пернишка среща,напийте ги ония пищащите
,намирате адвокат,които да ви направи устава на сдружението,на другата среща правите я учредително събрание и така.Избирате си управителен съвет,надзорен съвет и най-важното да се направи сдружението с НЕ - стопанска цел.Направите ли го със стопанска,ще има опити за крадене и постоянно разправии ще имате.Кагато е с нестопанска цел,всички средства събрани от сдружението,трябва до стотинка да се израсходват за зарибяване и само в полза на сдружението и хората в него.Ако съумеете да го направите масово,ще видите,как нещата ще тръгнаят да се подреждат и един ден,всички сдружения като се вдигнем,ще сме достатъчно силни да променим доста неща.Сега не ми се пише по този въпрос,защото съм писал,писал,но няма нищо сложно в учредяването,просто се иска да имате желание 

Опс,забравих да добавя,дреме ми на мен,дали се плюе по арендатори и други елементи,целта ми е да накарам някои колеги,вместо да плачат,да се вземат в ръце и да се направи нещо.иначе се кефя максимално на искаонията без покритие

Опс,забравих да добавя,дреме ми на мен,дали се плюе по арендатори и други елементи,целта ми е да накарам някои колеги,вместо да плачат,да се вземат в ръце и да се направи нещо.иначе се кефя максимално на искаонията без покритие

-
- научил се да хвърля
На 14 януари 2010 г. в сайта на община Брезник е публикувана обява: Община Брезник, на основание заповед № 90/15.02.2010 год., обявява явен търг за отдаване под наем на язовир „Конска”, с обща площ от 37.230 дка. Месечен наем 110 лв., облагаем с ДДС. Търгът ще се проведе на 26.02.2010 год. от 14.00 часа в заседателната зала на Общината. Повторен търг – 12.03.2010 год. от 14 часа на същото място. Депозит се внася до предния на търга работен ден. За справка: Община Брезник, стая 22, тел. 07751/20-61. Обявената първоначална цена в обявата изглежда примамлива, а и не виждам как явен търг може да се опорочи. Ако някой колега няма добра работа или има повече свободно време, или има желание да стопанисва язовир, не виждам пречка да участва в търга.
- krokibg
- учете се от него
Смешна цена за месечен наем.Ама,толкова е и язовир,то си е дупка !!!
Любо, при мен са документите, който го интересува да даде поща и ще му ги пратя!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- научил се да хвърля
Дупка, ама с потенциал. Моите наблюдения са, че в софийско и пернишко има дефицит от язовири на които рибарите да практикуват любимото си хоби с удоволствие. Сигурен съм, че ако язовира се зариби с разнообразна риба, поддържа се чист, въведат се приемливи за риболовците такси и се създадат елементарни екстри за риболов и къмпингуване, същия ще намери своята пазарна ниша и ще осигури един сигурен и приличен поминък за бъдещия му стопанин.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Смешна цена за месечен наем.Ама,толкова е и язовир,то си е дупка !!!
- krokibg
- учете се от него
Jechev написа:Любо, при мен са документите, който го интересува да даде поща и ще му ги пратя!
Жечев,прати ги на Индало и Венци 72.И за всеки случаи,вземи да ми ги пратиш пак че незнам в кои компютър съм ги оставил да отлежават

leik_fish@mail.bg
Тенкс,че си ги запазил

- indalo
- фен клуб-скобар
Ще бъда благодарен да ги получа, документите де.
.Мейла ми е indalo11@gmail.com. Що се отнася до яз. Конска, направо съм учуден, до скоро беше ограден и пишеше частна собственост. Беше на този който ееее и щраусовата ферма. Иначе гйола е доста малък, но на времето имаше добри риби- шаран, лин, каракуда, перка.

Последно промяна от indalo на Пон Фев 22, 2010 10:59 pm, променено общо 2 пъти.