А ти такъв ли си?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А ти такъв ли си?

Мнение от AL KAPONE »

Господа искам само да Ви покажа нагледен пример на гражданска отговорност.
Ето така би трябвало да постъпва всеки един от нас!
Приятно четене...

Изображение

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Re: А ти такъв ли си?

Мнение от riibok »

Браво на Валери!С увереност мога да кажа,че е най-непримиримият антибракониер в града ни,въпреки напуканите гуми на джипа му,въпреки десетките сигнали,подадени от него,които са останали без отговор от компетентните органи,пича не се е отказал да се бори за справедливост.
Ако само една десета от нас-риболовците бяхме като него,то раздел бракониери нямаше да съществува :idea:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Браво на колегата! Дано повечето членове на форума , прочетат този материал, и си направят съответните изводи !!!
Върл Shimano фен!
nedko_m1
новобранец
новобранец

Мнение от nedko_m1 »

БРАВО ; КИНДЕР ГОЛЯМ ЮНАКСИ ; този сигое получил амне от АЛ КАПОНЕ а от киндера :axe: :axe: :axe: :finga:
plamen_varna
новобранец
новобранец

Мнение от plamen_varna »

Браво! Аз не поддържам саморазправата и затова вярвам в този начин на решаване на такива проблеми: жалби! рано или късно ще ни чуят!
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Браво само така ще се оправим :?
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Браво на колегата! Добре, че е писал на Министъра. Надявам се да стигнат и до тези, които са знаели и са прикривали наглеца. Месни величия от МВР, кметство и ИАРА. Няма начин да не се знаят чадърджиите! :ANAL: :axe:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
alien
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от alien »

Адмирации на колегата за упоритостта.Дано да има по-голяма нетърпимост към това беззаконие
King for a day,fool for a lifetime
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

И от мен БРАВО на колегата !!!!
Но лошото е, че си чешем езиците по форумите, някой отвреме на време се престрашава да подаде някой сигнал, но в крайна сметка се въртим в един омагьосан кръг от който поне за сега аз не виждам измъкване !
Замазват ни очите с някой по-дребен бракониер (някой случаен, без пари, връзки и чадър ), а големите мафиоти ако случайно стане грешка да ги хванат, бързо ги оправдават и им се извиняват. Защото наглостта им стига до там да заплашват институциите и дори държавата, видите ли колко били онеправдани и репресирани ?
Малко се отплеснах, но положението е наистина нетърпимо!!!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
georgi_ag
новобранец
новобранец

Мнение от georgi_ag »

ivanov70 написа:И от мен БРАВО на колегата !!!!
Но лошото е, че си чешем езиците по форумите, някой отвреме на време се престрашава да подаде някой сигнал, но в крайна сметка се въртим в един омагьосан кръг от който поне за сега аз не виждам измъкване !
Замазват ни очите с някой по-дребен бракониер (някой случаен, без пари, връзки и чадър ), а големите мафиоти ако случайно стане грешка да ги хванат, бързо ги оправдават и им се извиняват. Защото наглостта им стига до там да заплашват институциите и дори държавата, видите ли колко били онеправдани и репресирани ?
Малко се отплеснах, но положението е наистина нетърпимо!!!
Браво и от мен.Още по времето на Аристотел в древна Гърция е имало Закон срещу безразличието т.е никой нямал право да е БЕЗРАЗЛИЧЕН.А ние....Не искаме да ставаме лоши Особено в малките населени места.Там недосегаемите много често са горски; полицаи ;кметове...
georgi_ag
новобранец
новобранец

Мнение от georgi_ag »

Аз не съм такъв .И аз като повечето от вас съм БИТОВ ДИСИДЕНТ т.е бунтувам се само вечер под завивките пред жената .Тогава съм бесен...Тогава цитирам Дякона Левски ": НЕ си народен-Виждаш злото народно и го не казваш.А чакаш го да порасне и да убие народа-"НА другия ден си плащам билета;плащам си данъците купувам риба от браконерите на центъра и ...в къщи.ЗА вечерта знаете ... А някои знаят и това че на яз.Цонево дори Папарака лови само СЛЪНЧЕВКИ.....
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

georgi_ag написа:Браво и от мен.Още по времето на Аристотел в древна Гърция е имало Закон срещу безразличието т.е никой нямал право да е БЕЗРАЗЛИЧЕН.А ние....Не искаме да ставаме лоши Особено в малките населени места.Там недосегаемите много често са горски; полицаи ;кметове...
Всеобщотото безразличие е най-големия признак за народната депресия. То ние вече не сме и народ, а просто ......... население на територия наречена България :cry: :x
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Май това е правилния начин :smt023
spedo
новобранец
новобранец

Мнение от spedo »

Евала на този човек……. Дано и другите счупят оковите и започнат да действат като него……
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

За тази хубава постъпка се иска кураж и още нещо, кураж имам, но още нещо не :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”