Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Габрово,имали къде да потопим червея
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Габрово,имали къде да потопим червея
Да като чета форума кой къде ходил чак настръхвам,ние в Габровоско нямаме къде да ходим да си начешим крастата през забраната.Имаше един яз.Враниловци,но след Никулден 2008 го източиха до дупка ,сега се напълни но няма риба.
Ако някой има инфо къде може да се отиде по време на забраната и да се хване риба нека пише.
Ако някой има инфо къде може да се отиде по време на забраната и да се хване риба нека пише.
Re: Габрово,имали къде да потопим червея
Може на Крапец /Малиново/, на Кастел и на Душево са платени.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Воиново-без такса ,плаща се улова.deadline написа:Може на Крапец /Малиново/, на Кастел и на Душево са платени.
Тьрхово-има такса,каракуда,уклеи и костур не се плащат.
яз.Рачевци,яз.Синкевица и яз.Янтра са свободни за риболов,необходима е само членска карта.
Мисля че има избор ,да не говорим че в радиус 60-70 км. може да се ходи на яз.Сопот и яз.Александрово и почти всички корекции краи В.Тьрново

Трябва и желание естествено

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
на 50 км от Габрово е яз.Полето до село Малиново на пътя София - Варна - платен.
Днес с един приятел бяхме на яз.Крапец и до 15.30 ч. и нищо
отидохме на яз.Полето и от16 до 19.30 часа -
84 шаранчета от 200 до 400 гр.
e разбира се накрая ги пуснахме .

Днес с един приятел бяхме на яз.Крапец и до 15.30 ч. и нищо
отидохме на яз.Полето и от16 до 19.30 часа -
84 шаранчета от 200 до 400 гр.
e разбира се накрая ги пуснахме .

Риболовците са два вида: едните гледат на риболова като на спорт, а другите успяват нещо да уловят ...
-
- ще става разбирач
Много благодаря,последно ходих 3 пъти на Стамболийски и бях доволен,сега ще опитам и на тези микроязовирчета.Да си призная никога не разчитам на улов от такива яз. но в забраната е все нещо.
Още веднъж благодаря за експедетивните отговори.
Още веднъж благодаря за експедетивните отговори.
Тъй като в началото на май ми се очертава приятно гостуване в покрайнините на Габрово с компания, не мога да не се поослушам за евентуални риболовни възможности. Конкретният ми въпрос е за яз. Синкевица - статут, условия, рибни популации?
ПП
Ееей.... да са таковам... сега се сетих, че то през забраната се пада
Има ли шанс да остане свободен за риболов по това време?
ПП
Ееей.... да са таковам... сега се сетих, че то през забраната се пада

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега Златев,добре си дошел винаги в Габрово.Язовира за който питаш,вече доста години се 'стопанисва' от 'риболовна дружинка Габрово' .По време на забраната е свободен за риболов.Не знам ква ти е целта на посещението,но на риболов в тоя яз. не разчитай.Язовира е буренясъл кат на баба ми ........ В най-добрия случай може да излъжеш някое дребно костурче или каракудка.Иначе за разходка и отмора е супер.Ако все пак държиш да риболовстваш като дойдеш,пиши на ЛС,ще ти дам инфо за по добри места в околноста.Успех.
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
Благодаря, Ките! Колкото до по-добрите места - като е забрана сигурно ще се наложи да ги пропусна... Но като му дойде времето ще ти пиша! 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не съм съгласен -в язовира има риба ,ама трябва и ръчички-кефал,каракуда,щука,уклей,сом и раци имаkita20008969 написа:Колега Златев,добре си дошел винаги в Габрово.Язовира за който питаш,вече доста години се 'стопанисва' от 'риболовна дружинка Габрово' .По време на забраната е свободен за риболов.Не знам ква ти е целта на посещението,но на риболов в тоя яз. не разчитай.Язовира е буренясъл кат на баба ми ........ В най-добрия случай може да излъжеш някое дребно костурче или каракудка.Иначе за разходка и отмора е супер.Ако все пак държиш да риболовстваш като дойдеш,пиши на ЛС,ще ти дам инфо за по добри места в околноста.Успех.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Живот и здраве като потегля към Габрово ще пиша и питам пак
Дано да е свободен през забранта 
ПП
А някаква карта от местните органи трябва ли ми?

ПП
А някаква карта от местните органи трябва ли ми?

Ами "светни" ни къде да я търсим,колега!!!wolf7 написа:Аз също не съм съгласен с това че на синкевица няма риба.Трябва да знаеш каде да я търсиш.

ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА М/У ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО Е АЛКОХОЛЪТ!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като дойдеш на среща ще те светнемГАБРОВЕЦА написа:Ами "светни" ни къде да я търсим,колега!!!wolf7 написа:Аз също не съм съгласен с това че на синкевица няма риба.Трябва да знаеш каде да я търсиш.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
С удоволствие ще дойда,драсни ЛС когато се събирате!Божидар написа:Като дойдеш на среща ще те светнемГАБРОВЕЦА написа:Ами "светни" ни къде да я търсим,колега!!!wolf7 написа:Аз също не съм съгласен с това че на синкевица няма риба.Трябва да знаеш каде да я търсиш.
ЕДИНСТВЕНАТА РАЗЛИКА М/У ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО Е АЛКОХОЛЪТ!