Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2010
Тооо,затова ли като спрем и нищо не кълве ? 
Значи този сезон от тъмно в морето и ще чакам на гюме.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- ми на за туй е плаващата котва , да се местиш без постоянно да палиш ДВГ-то , за попчето съм забелязъл например че 20 мин след като спра миксера , почва да кълве ефективно...ако е ято зарган ще направи един голям кръг и пак ще се върне - демек пак толкова време , а сафрида и чернокопа май не ибават , а най-безочлив от сички е карагьоза - стига да го имаКИРО написа:Тооо,затова ли като спрем и нищо не кълве ?

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
То затова ли Спас,Антим и Бобъра карат на хептен бавни обороти пред Галата,
и си ловят заргана на ход.
Ама тая година и тях ще снимам.На видео де,иначе няма да повярвате.
и си ловят заргана на ход.
Ама тая година и тях ще снимам.На видео де,иначе няма да повярвате.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В youtube има клипчета как турски колеги го ловят от лодка ( доста е шумно около нея
)

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Миналата есен в Черноморец лодките въртяха точно пред камъните,един циганин вадеше миди и на всичкото отгоре се появи стадо делфини на не повече от 15 метра от камъните.А рибата си вървеше без да спира.Даже ни улесняваше когато някой от делфините или някоя лодка мине през пасажа.Целият пасаж скача и дава доста добра цел за замятане.
Според мен шума не пречи,а даже помага понякога
Според мен шума не пречи,а даже помага понякога
Ба! Не им требе ни карбоново прътче, ни макара, ни бомбарда! Изглежда доста лесно при тях...kkiryazov написа:В youtube има клипчета как турски колеги го ловят от лодка ( доста е шумно около нея )
Коце, като му дойде времето, свиркай ще те светна как става при нас

ами то тез (мустакати) ако пуснат една котва и вземат по една пръчка с макара ще напълнят лодката за 2 часа
колко са изостанали горките пък колко риба има там
колко са изостанали горките пък колко риба има там
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Ама то щото там ври от риба затова нищо не знаят
ако я чакат и търсят като нас ще се научат..

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Охо очертава се да бъде много интересна година. Със сигурност ще се възползвам от предложението. А в морето има и други видове.карид написа:Коце, като му дойде времето, свиркай ще те светна как става при насkkiryazov написа:...
Колеги, зиза излиза и през пролетта ? По кое време ? Чувал съм че хайвер изхвърля, но само това знам ? Някой хващал ли е ?
Първо чета, после питам !
Най рано съм хващал между 10-14 май,една бройка.unrealsmsfish написа:Колеги, зиза излиза и през пролетта ? По кое време ? Чувал съм че хайвер изхвърля, но само това знам ? Някой хващал ли е ?
Зарганолог
-
- научил се да хвърля
Преди 10-на години март месец отидох за кая на буната преди Ной(тогава още пускаха)и имаше двама колеги които ловяха отвътре на буната и бяха хванали около 50 заргани(вярно бяха малки ама заргани)и направо ми скриха шапката,така че не се знае кога ще дойде зарганата.
Искаш да кажеш на буната на Слънчев ден,gipsa77 написа:Преди 10-на години март месец отидох за кая на буната преди Ной(тогава още пускаха)и имаше двама колеги които ловяха отвътре на буната и бяха хванали около 50 заргани(вярно бяха малки ама заргани)и направо ми скриха шапката,така че не се знае кога ще дойде зарганата.

Зарганолог
Да не са легендиMi7chell написа:Искаш да кажеш на буната на Слънчев ден,gipsa77 написа:Преди 10-на години март месец отидох за кая на буната преди Ной(тогава още пускаха)и имаше двама колеги които ловяха отвътре на буната и бяха хванали около 50 заргани(вярно бяха малки ама заргани)и направо ми скриха шапката,така че не се знае кога ще дойде зарганата..Чувал съм ги и аз тези истории .

Надявам се да е вярно, защото последния път като ходих на риболов, мопрето ми отне нещо и усещам че наближава деня, в който ще си го върна

Първо чета, после питам !
Като е топла зимата зизито рано се връща,сега през Април е напълно възможно да се появи.