Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Жалко
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Жалко
Изхвърлиха най-стария български футболен клуб Ботев Пловдив,от А група.Не съм ботевист,ама тва е много гадно,болно ми е чак.Етър,Ботев,Спартак Плевен,Дунав,Нафтата,Локо го....затриха много клубове с традиции в българското първенство
После,що нямало хора по стадионите,ми кво да гледаме галата,мездра,монтана и своге
Нищо лично

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Жалко
Kaнарите са големи
Дано се върнат по скоро 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Наистина е жалко, но пък за тези които милеят за този отбор като мен това е като светлина в тунела?!Сега да се надявам,че ще се отървем от човека,който почерни последните 11 години от историята на Ботев Пловдив!!
тои не умира1912
- krokibg
- учете се от него
Ама вие още ли не сте го осъкатили тоя бе,много време го търпитекаментодоров написа:Наистина е жалко, но пък за тези които милеят за този отбор като мен това е като светлина в тунела?!Сега да се надявам,че ще се отървем от човека,който почерни последните 11 години от историята на Ботев Пловдив!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
24 Февруари - Официален ден на саможертвата в историческия календар на БПФК 

Завръщането в професионалния футбол ще е трудно, но не невъзможно. Целта е ДХ да се махне. Град като Пловдив заслужава да има Ботев.

Локомотивец съм,но винаги съм уважавал Ботев Пловдив.Отбор,който е приемал и мерил сили с клубове като Барселона,Байерн Мюнхен,Атлетико Мадрид,Фенербахче,Севиля и много други.Отбор с доста богата история и традиции,които за жалост бяха прекъснати от идването на Христолов.Надявам се,бързо да се завърнат в " А " група ,а с тях и дербитата на Пловдив,без които и Локото няма да е същото.Ботев и Локомотив са и винаги ще бъдат институция и символ на най-футболния град - Пловдив.
За съжаление,много хора ходят по мачовете,да си излеят гнева,без изобщо да имат и грам познания за играта наречена " футбол ". Това е и една от причините,да няма хора по стадионите.Още веднъж - дано Ботев се завърне там,където му е мястото.
За съжаление,много хора ходят по мачовете,да си излеят гнева,без изобщо да имат и грам познания за играта наречена " футбол ". Това е и една от причините,да няма хора по стадионите.Още веднъж - дано Ботев се завърне там,където му е мястото.
TICA FAN
-
- научил се да хвърля
не мога да повярвам че този боклук христолов докара най-стария клуб в България до това дередже
много жалко
Пловдив загуби един именит съперник (за сега) от сблъсъците на каменица и лаута
Българския футбол загуби още един достоен клуб (за сега)
много жалко за тези които обичат този клуб
п.п. които пие бира, той на умира
много жалко
Пловдив загуби един именит съперник (за сега) от сблъсъците на каменица и лаута
Българския футбол загуби още един достоен клуб (за сега)
много жалко за тези които обичат този клуб
п.п. които пие бира, той на умира
ули густуууу...
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За съжаление Ботев стана жертвеното агне на тенденцията хора, които изобщо не им пука за футбола да стават именно футболни президенти и да използват това за да си въртят личните далавери. Ама както се казва "Бог забавя, ама не забравя". На лицето христолов ще му дойде реда