Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Тополово-24-02-2010
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Тополово-24-02-2010
След бърза подготовка и хвърляне на такъмажа в баничарката едва едва в 10 часа успях да стигана до заветното място.То не бяха детски градини болници абе семейна му работа, едвам успях да се отърва и да забегна за риба.
Поне направих сефтето за годината на щеката.
Като престигнах положението беше малко подтискщо една мътна вода, горния язовир прилял. Та с багери са отклонявали водата към Сушица, за да не стане беля.Пазача каза че никой не е вадил нищо ощи.
Викам си се има първи път.Последния шаран аз го изскарах от там миналата година,значи ми приляга и сефтето да е мое.
Опънах такъма хвърлих захранката, и като се разви един бой под водата
направо завря и закипя, чаушана полудя.
Да ама аз за шаро съм тръгнал?
Хвърлиш на бял няма падане на земята докъто потъни и е оглозган
Почнах на царевица да ама рибата си сака белки 2 часа нищо, пробвах на торен два удара два кефала по 300г и посли пак нищо, кво ли не въртях неще и неще.Накрая се премерих и зех да слагам по 5-6 бели на 0.14 кука по-голяма няма пипане,по малка чаушана от въздуха е захапва.
Пуснах по голяма дълбочина верно закачаше но не ма тормозиха дребните чешити
.
Та първо по-сериозно повеждане и едно голичко шаранче копнах в кепа около килото.
Последва една серия от удари засичане и няма никой,ни червей ни кука, ластика опънат и след малко къц.
3 късания.
Сложих по дебел повод 0,11 колмик няма удар.
Смених на 0.8 удар къц няма никой.
Много странен и труден риболов искарах,поне направих сефтето за годината на шаран.

Наслука колеги.
Поне направих сефтето за годината на щеката.
Като престигнах положението беше малко подтискщо една мътна вода, горния язовир прилял. Та с багери са отклонявали водата към Сушица, за да не стане беля.Пазача каза че никой не е вадил нищо ощи.
Викам си се има първи път.Последния шаран аз го изскарах от там миналата година,значи ми приляга и сефтето да е мое.

Опънах такъма хвърлих захранката, и като се разви един бой под водата

Да ама аз за шаро съм тръгнал?

Хвърлиш на бял няма падане на земята докъто потъни и е оглозган

Почнах на царевица да ама рибата си сака белки 2 часа нищо, пробвах на торен два удара два кефала по 300г и посли пак нищо, кво ли не въртях неще и неще.Накрая се премерих и зех да слагам по 5-6 бели на 0.14 кука по-голяма няма пипане,по малка чаушана от въздуха е захапва.

Та първо по-сериозно повеждане и едно голичко шаранче копнах в кепа около килото.
Последва една серия от удари засичане и няма никой,ни червей ни кука, ластика опънат и след малко къц.
3 късания.
Сложих по дебел повод 0,11 колмик няма удар.
Смених на 0.8 удар къц няма никой.

Много странен и труден риболов искарах,поне направих сефтето за годината на шаран.
Наслука колеги.

Re: яз.Тополово-24-02-2010
Супер сефте,
то си е редно който го закрие и да го открие!
то си е редно който го закрие и да го открие!

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- разбира нещата
Хубав риболов . Така като гледам по снимките водата е равна като по конец . 

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
ами за това време на годината си е успех ...като се има впредвид ,че язовира се е пълнил със снежна вода,а това не се отразява добре на апетита на рибата...да се постопли и аз ще го пробвам този водоем,че гледката с тия планини е прекрасна...на снимките не си личи,по-голям ли е този язовир от бодровския...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
90% там винаги е така,много рядко да духа вятър,някак си е в подножието на планината, има течение но не и вятър.Така като гледам по снимките водата е равна като по конец .
Бодрово е дълъг а този е широк, и много дълбок особено на стената 4-5-6метра,затова и удоволствието да копниш някой шаро от порядъка на 3-4 кила е огромно.на снимките не си личи,по-голям ли е този язовир от бодровския...
Но имат нещо общо и двата имат много риба, но все пак Бодрово си е Бодрово

Последно промяна от chestarfield на Чет Фев 25, 2010 12:08 am, променено общо 1 път.
- bigfish133
- ще става разбирач
Асене , добро е откриването на щеката ! Едно едно ама шаранче , като за това време е идеално ! Много пълен е верно 

Супер излет си направил . От другата седмица съм вече постоянно в Пловдив - очаквай включване 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Асене, браво !
Полека лека ще се раздвижи шаркото. Аз в събота ще съм там .
Ти си им майстора на тополовските шарани, ама доколкото си спомням от последните ни излети последния шаран го изкарах аз
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 21#p495104
Не се притеснявай приятелю, приятелските закачки ще ми липсват, щото почва и сезона на обектите / чорбаджията ми бе на гости......./ и ще ходим за риба кой когато свари !
А за Тополово не се притеснявай- на Краси телефона там не хваща дикиш
Поздрави и наслука........
Полека лека ще се раздвижи шаркото. Аз в събота ще съм там .
Ти си им майстора на тополовските шарани, ама доколкото си спомням от последните ни излети последния шаран го изкарах аз

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 21#p495104
Не се притеснявай приятелю, приятелските закачки ще ми липсват, щото почва и сезона на обектите / чорбаджията ми бе на гости......./ и ще ходим за риба кой когато свари !
А за Тополово не се притеснявай- на Краси телефона там не хваща дикиш

Поздрави и наслука........
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Минко, ако Асен е зает аз съм насреща !gosta написа:Супер излет си направил . От другата седмица съм вече постоянно в Пловдив - очаквай включване
Каза ми,че ми дава едната щека срещу първия и последният шаран за излета

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Верно твой беше последния, моя значи е бил предпоследен.
Ама пазача щото каза така и затва така писах,вика ти закри риболова с риба ти ще го откриеш
то тогава един ли два ли бяха Декемврйските шарковци да ги помни човек
Ами успех за през уикенда , аз съм работник но съм от 16 часа следобяд така че можи да ти спретна един спаринг.

Ама пазача щото каза така и затва така писах,вика ти закри риболова с риба ти ще го откриеш

Ами успех за през уикенда , аз съм работник но съм от 16 часа следобяд така че можи да ти спретна един спаринг.

Охо ощи един луд на хоризонта да му мисли Бат Бойко с неговите кнауфове.Горката Петров замина инак групата ставаше страховита.Супер излет си направил . От другата седмица съм вече постоянно в Пловдив - очаквай включване

Последно промяна от chestarfield на Чет Фев 25, 2010 7:25 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Едно едно ама шаранче , като за това време е идеално !
Супер си е излита! И времето хубаво,и емоции не са липсвали...
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе не остана , започва се
))